We kunnen niet wachten tot deze films uitkomen 

We hebben al heel wat trailers voorbij zien komen van films die dit jaar op het witte doek verschijnen. Sommigen waren zo goed, dat we ze een paar keer achter elkaar keken. We verwachten dat de films mínstens net zo goed zijn als de trailer en we kijken daarom vol smart uit naar de volgende films…

Jackie
Release: 16 februari 2017
In de film staat de moord op John F. Kennedy centraal en zijn alle ogen op de First Lady gericht na zijn dood. Ze moet zich sterk houden terwijl ze rouwt om haar vermoorde echtgenoot. 

Hidden Figures
Release: 9 maart 2017
Er kwam heel wat kijken bij de lancering van astronaut John Glenn de ruimte in. Het brein achter deze operatie? De drie sterke Afro-Amerikaanse vrouwen Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson. 

Beauty and the Beast
Release: 29 maart 2017 
Het klassieke sprookje gaat over het Beest die de mooie Belle gevangen neemt. Ze raakt bevriend met het bijzondere personeel en begint ook het Beest langzamerhand te kennen.  

Fast and Furious 8
Release: 13 april 2017
Dom, Letty, Brian en Mia hebben alllemaal the game achter zich gelaten en genieten van een normaal leven. Maar wanneer Dom wordt verleid door een mysterieuze vrouw wordt hun hele wereld weer op de kop gezet. 

The Circle: 
Release: 11 mei 2017
Mae wordt aangenomen bij een groot online bedrijf. Al snel groeit ze met behulp van de nieuwste technologie van het bedrijf uit tot een groot beroemdheid op social media, maar of ze dat wel zo leuk vindt… 


Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge 
Release: 24 mei 2017
Kapitein Jack Sparrow komt oog in oog te staan met een oude bekende van vroeger: Kapitein Salazar. Salazar heeft geen goede bedoelingen en is van plan om elke piraat op zee te vermoorden nadat hij weet te ontsnappen van the Devil’s Triangle. 

Baywatch
Release: 1 juni 2017 
Twee strandwachten gaan de strijd met elkaar aan om te kijken wie de beste is. Maar er komt al snel meer actie op het strand om de hoek kijken dan de twee rivalen in eerste instantie dachten. 

Wonder Woman
Release: 1 juni 2017 
Een Amerikaanse piloot spoelt aan op het eiland waar de amazoneprinses Diana woont. Wanneer hij haar vertelt over de tragische gebeurtenissen die Wereldoorlog 1 met zich meebrengt, besluit ze het eiland Themyscira te verlaten om de oorlog te beëindigen. 

Star Wars 
Release: 15 december 2017
Veel over de film is nog niet bekend, maar we kijken erg uit naar het vervolg! 

Pitch Perfect 3 
Release: 21 december 2017 
De film verschijnt pas aan het eind van dit jaar en een trailer is er nog niet. Ook over het plot is nog niets bekend. We weten alleen dat de Treblemakers niet in de film te zien zijn. Wel verwachten we fantastische songs! 

Welke film wil jij dolgraag zien?
Lees ook:
Emma Watson zingt in de nieuwe soundtrack van Beauty and the Beast
Zo ziet Emma Watson eruit in Belles bruidsjurk 

Nieuwste artikelen

  • 10 x Badboy Young Adult boeken

  • Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

  • De 10 beste momenten van Nick in New Girl

  • De beste volwassen tekenfilms

  • De 12 populairste reality series van het moment.

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen