Hollywoodkoppels die ook in films een stelletje waren

Wij houden van al die romances in films! De chemie tussen de stelletjes spat vaak van het scherm af en wij vragen ons dan vaak af: hóe kan het nou zo echt lijken? Het antwoord daarvoor is soms simpel, want achter de schermen bloeit er vaak iets moois op tussen filmkoppels en worden ze ook een stel in real life. Super romantisch als je het ons vraagt!

Iedereen kent de bekende koppels als Brangelina  en Tom Cruise en Katie Holmes, maar er zijn ook genoeg andere Hollywood koppels die een relatie met elkaar hebben (gehad) doordat ze verliefd werden tijdens het filmen. Niet alle Hollywood couples in ons lijstje bleven bij elkaar, maar toch zijn wij stiekem jaloers op hun romances.

Jenna Dewan - Tatum en Channing Tatum
Oh, wat houden wij van dit koppel! Tijdens de opnames van de film Step up in 2006 ontmoetten sprong de vonk over en vormden ze niet alleen in de film een perfect stel, maar ook in het echte leven. De twee trouwden in 2009 en in 2013 kregen zij een dochtertje. Nu, meer dan tien jaar later, zijn de twee nog steeds samen en het ziet ernaar uit dat daar nog heel wat jaartjes bij zullen komen!

 

Ben Affleck en Jennifer Lopez
Ben En J-Lo ontmoetten elkaar op de set van de film Gigli in 2002. Ze waren zelfs even verloofd, maar helaas heeft het niet lang geduurd en verbraken de twee hun verloving in 2004: hetzelfde jaar dat de twee in de film Jersey Girl een koppel ‘speelden’.

 

Robert Pattinson en Kristen Stewart
We kennen allemaal de romance die tussen deze twee is ontstaan tijdens het filmen van Twilight. In 2012 gingen ze uit elkaar, maar ze kwamen in 2013 weer bij elkaar om vervolgens weer uit elkaar te gaan. Wij vonden de twee vroeger een droomkoppel, maar tegenwoordig vinden we ze niet meer bij elkaar passen.

Ginnifer Goodwin en Josh Dallas

Dit bekende koppel ontmoete elkaar op de set van één van onze favoriete series, namelijk Once Upon A time. In de serie zijn ze elkaars ware liefde maar in het echt blijkbaar ook! Ze zijn in 2014 getrouwd. En weet je nog dat Ginnifer zwanger was in de serie? Dit was ze in het echt ook. Dus ze hebben ook nog eens samen een prachtig zoontje.

 


Ryan Reynolds en Blake Lively
Blake en Ryan ontmoetten elkaar op de set van The Green Lantern. In 2012 trouwden ze en inmiddels hebben ze 2 kinderen samen! Wij hopen dat Ryan en Blake nog super lang bij elkaar blijven, want de twee passen perfect bij elkaar.

 

Will Smith en Jada Pinkett
Eén blik naar deze twee en het wordt meteen duidelijk dat zij voor elkaar bestemd zijn. Will en Jada ontmoetten elkaar eerst op de set van The Fresh Prince of Bell Air, waarna ze in 2001 samen in de film Ali schitterden. Na hun eerste ontmoeting waren de twee op slag verliefd en ze trouwden in 1997. Ze waren dus als een stel tijdens het filmen van Ali!

Goldie Hawn en Kurt Russell

Goldie en Kurt zijn één van die zeldzame Hollywood koppels die na al die jaren nog steeds samen zijn. Net als je denkt dat niemand het in Hollywood red geven zij je weer hoop. Ze ontmoeten elkaar tijdens de romantische komedie Overboard uit 1987.

Reese Witherspoon en Ryan Philippe
Reese en Ryan kenden elkaar al voor het filmen van de film Cruel Intentions, maar tijdens de opnames hiervan sprong de vonk pas echt over. Nadat de film uit kwam in 1999 trouwden ze en en kregen ze twee kinderen, maar helaas scheidden ze na bijna 10 jaar getrouwd te zijn.

 

David Aqutte en Courteney Cox
Ken je de onhandige Dewey nog uit Scream, die na heel veel moeite eindelijk een relatie begint met zijn droomvrouw Gale Weathers? De twee vormden een vreemd stel, maar pasten op de één of andere manier wel bij elkaar. Dit geldt ook voor de twee in het echte leven, nadat ze elkaar ontmoet hadden tijdens de opnames van Scream 1997 trouwden ze in 1999. Maar helaas mocht ook deze relatie niet voor eeuwig duren, na een elf jarig huwelijk gingen de 2 in 2010 uit elkaar.

Bron: Scream

Jim Carrey en Renée Zellweger
In 2000 kwam de film Me, Myself & Irene uit met Jim en Renée in de hoofdrol. De twee waren vlak na de film verloofd, maar na anderhalf jaar gedate te heben verbraken ze hun relatie.

 

Miley Cyrus en Liam Hemsworth
MIley en Liam vormden het perfecte koppel in de film The Last Song, die in 2009 uit kwam. Ook in het echte leven vielen de twee voor elkaar en ze begonnen een relatie. De twee daten een aantal jaren met elkaar en verloofden zich, maar in 2013 (toen Miley compleet veranderde en een andere levensstijl aannam) gingen de twee uit elkaar. Nu, in 2017, zijn ze weer samen en lijkt het erop dat het goed gaat met de twee. Eind goed, al goed?.

Zac Efron en Vanessa Hudgens
Tijdens de film High School Musical in 2006, toen de twee slechts tieners waren, ontmoetten Zac en Vanessa elkaar. Ze werden het perfecte Disney droomkoppel en tijdens alle High School Musical films bleven ze bij elkaar. Het leek het perfecte stel te zijn, maar helaas werden de twee steeds ouder en kwamen zij erachter dat ze niet meer bij elkaar pasten. In 2010 verbraken dan ook hun relatie.

Anna Faris en Chris Pratt
Tijdens de opnames van Take Me Home Tonight werden Anna en Chris verliefd. In 2009 verloofden ze zich met elkaar en in 2012 kregen zij hun eerste kindje. En helaas waren ze perfect samen aangezien ze net zijn gescheiden.


Brad Pitt en Angelina Jolie
Deze romance heeft eigenlijk geen verdere uitleg nodig. Als wij zeggen Brangelina dan weet de hele wereld waar we het over hebben. Na hun eerste ontmoeting tijdens Mr. & Mrs Smith zijn de twee samen een leven gestart en hebben ze zes kinderen. In 2014 trouwde het koppel maar in 2016 werd bekend dat de twee uit elkaar zijn gegaan. Helaas is ook dit stel ondertussen gescheiden.

 

 

 

Welk filmkoppel is jouw favoriet?  

 

Bron gifjes: Giphy.

Nieuwste artikelen

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Boeken die niemand ooit lijkt uit te krijgen

  • 10x het beste van Ryan Reynolds

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • De 7 ergste momenten in de Bachelor franchise

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen