Je gelooft nooit op wie Perkamentus verliefd was

Het is zover! We gaan meer te weten komen over het privéleven van de grote tovenaar Albus Perkamentus! J. K. Rowling doet namelijk een grote onthulling over het liefdesleven van Perkamentus. En met de komst van de nieuwe films van Fantastic Beasts kan dit toch wel een groot verschil gaan maken! Zoals iedereen wel weet heeft regisseur David Yates namelijk bevestigt dat we (de jonge) Perkamentus terug zullen zien in het vervolg van Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Albus Perkamentus, wat weten we eigenlijk van hem? Hij was het hoofd van Zweinstein, hij was ruim 130 jaar oud, hij heeft de duistere tovenaar Grindelwald verslagen en heeft onderzoek gedaan naar de alchemie samen met Nicolas Flamel. Maar wat weten we nou over zijn privéleven? Dat is vrij weinig! Hij is dan ook voor de meeste, zelfs voor Harry Potter, een heel groot mysterie!

Wij zullen dit grote mysterie een beetje verkleinen! In Harry Potter en de Relieken van de Dood komen we het meeste te weten over het leven van Perkamentus. In zijn jongere jaren was Perkamentus bevriend en spande hij samen met Grindelwald. Jullie weten ook vast wel dat dit de duistere tovenaar uit Fantastic Beasts and Where to Find Them is, gespeeld door niemand minder dan Johnny Depp.

Maar wat weten wij nog meer? Nou, tien jaar geleden, na de publicatie van Harry Potter en de Relieken van de Dood, heeft J. K. Rowling de onthulling gedaan dat Perkamentus homoseksueel was! Dit kwam voor iedereen toch best wel als een shock! Nu maakt J. K. Rowling eindelijk bekend op wie Perkamentus vroeger verliefd was! Wij zullen jullie niet langer in spanning houden. Perkamentus was verliefd op de enige echte Grindelwald. Dit verklaart misschien wel dat hij niet gelijk heeft ingezien dat Grindewald slecht is. Want zoals ze zeggen: "liefde maakt blind". Het vervolg van Fantastic Beasts and Where to Find them zal hierdoor toch wel erg interessant worden!

Had jij verwacht dat Perkamentus verliefd was op Grindelwald?

Bron: Elleuk

Lees ook:

WAT!? Komt er een nieuwe Harry Potter filmtrilogie?

Harry Potter: The Exhibition komt naar Nederland!

Ging Harry Potter toch wel dood in The Deathly Hallows?

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Zoek in artikelen