Wij zouden dit vrouwelijke Marvel karakter wel in een film willen zien

Bijna alle Marvel karakters in de films zijn mannen, denk maar aan Thor, Captain America, Spider-Man en Iron Man. Er komt zo nu en dan wel eens een vrouwelijk karakter voor in bijvoorbeeld The Avengers of Fantastic Four, zoals Black Widow en The Invisible Woman. Maar daar blijft het dan ook bij. Een echte film met een vrouwelijk Marvel karakter in de hoofdrol is er niet! En nee, Wonder Woman is van DC Comics. Wij zouden dan ook graag de vrouwelijke versie van de Hulk, genaamd She-Hulk, in een film willen zien!

De She-Hulk werd in 1980 al in de stripverhalen van Marvel geïntroduceerd. Helaas hebben we haar nog steeds niet in een film terug gezien. Maar wie is de She-Hulk eigenlijk? Achter de She-hulk schuilt een intelligente en evenwichtige strafrechtadvocate, genaamd Jennifer Walters. Als zij een woede-uitbarsting heeft, wordt ze een grotere en groenere versie van zichzelf. Jennifer Walters zal onderdeel uit gaan maken van The Avengers en in de strips van 2008 zal zijn een groep gaan vormen met o.a. Storm en Spider-Women, genaamd The Lady Liberators.

The Lady Liberators hebben al een keer eerder bestaan, maar zijn toen ontbonden. Na de brute aanval van de Red Hulk besluit de She-Hulk dat het tijd is om hem dit betaald te zetten. De She-Hulk besluit daarom The Lady Liberators weer bij elkaar te brengen. In de eerste instantie reageerde aan alleen Valkyre en Thundra op deze oproep, maar later ook Hellcat, Storm, Spider-Woman, Tigra, de Black Widow, en The Invisible Woman. Samen gaan ze de strijd tegen de Red Hulk aan.

Wij zien toch wel grote potentie in films met vrouwelijke Marvel karakters, om te beginnen met een film over de She-Hulk. Hiermee kan Marvel laten zien dat niet alleen mannen sterk kunnen zijn, maar ook vrouwen! Helaas staan deze films tot nu toe nog niet op de planning. Voor nu moeten we het dan ook nog even doen met Guardians of the Galaxy Vol 2 en Thor: Ragnarok die op 5 mei en 3 november 2017 uit zullen komen!

Welk vrouwelijk Marvel karakter zou jij in een film willen zien?

Bron: huffingtonpost.com, marvel.com

Lees ook:

Hij is er! De trailer van Marvels Spiderman: Homecoming

Hoe Deadpool een ware hit werd 

Nieuwste artikelen

  • De beste aankomende films van 2021 en 2022

  • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

  • Eternals komt naar Disney+

  • Het Sanatorium - Sarah Pearse

  • Recensie: A Boy Called Christmas 

Gerelateerde artikelen

  • De 48 hoogst verwachte films van 2021

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

  • Alle aankomende Disney films

  • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

  • Dit zijn de 7 geplande Marvel films na 'Avengers: Endgame'

Zoek in artikelen