Wat we tot nu toe weten over Avatar 2

Het is maar liefst acht jaar geleden dat wij Avatar in de bioscoop hebben bewonderd. Het wordt nu dus wel eens tijd dat er een vervolg op deze film komt. Het is toch wel raar dat Avatar 2 nog steeds niet is verschenen. Avatar was namelijk immens populair en een grote hit! Maar het is nu toch echt een feit dat Avatar 2 eraan komt! Er wordt steeds meer bekend over de film en wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.

James Cameron regisseert de film

Er bestaat geen wereld waarin James Cameron Avatar 2 niet zou regisseren. Ondanks dat Fox zo snel mogelijk een vervolg wil op Avatar, is James Cameron wel degene die de film tot een groot succes heeft gemaakt. Daarom krijgt hij zoveel tijd om het tweede deel te maken. James Cameron wil, volgens Movieweb, zijn laatste jaren graag besteden aan het maken van Avatar films (Ja, meerdere!) en zal beginnen met Avatar 2.

We keren terug naar Pandora

In Avatar heeft James Cameron een fascinerende en prachtige filmische wereld in Pandora gecreëerd. Het is dus eigenlijk niet meer dan logisch dat Avatar 2 zich ook op deze planeet afspeelt. In het eerste deel hebben we kennis gemaakt met Pandora en hebben we een beetje geleerd hoe alles werkt en welke regels er gelden. In het tweede deel zullen we Pandora verder gaan ontdekken. Alleen om deze reden zullen de fans al naar Avatar 2 gaan!

In Avatar 2 gaan we onder water

We kunnen wel vaststellen dat James Cameron een wonderlijke fantasie heeft. Het gerucht gaat namelijk dat een gedeelte van Avatar 2 het onderzoek naar de oceaan van Pandora zal bevatten. Volgens Movieweb is James Cameron er 'as we speak' voor aan het zorgen dat er een onder water scene te zien zal zijn in Avatar 2. Een performance caputure onder water is nog nooit eerder vertoond in een film en zal dus zeker baanbrekend zijn.

Sam Worthington komt terug als Jake

De held van Avatar, Jake Sully, kan natuurlijk niet ontbreken in het vervolg. Aan het eind van de Avatar film zagen we dat Jake werd opgenomen in de Na’vi en dat hij permanent overstapte in zijn avatar lichaam. We kunnen dus wel vaststellen dat we Jake behoorlijk anders zullen zien in Avatar 2, hij zal namelijk geen mens meer zijn. We zullen waarschijnlijk te zien krijgen hoe zijn relatie met Neytiri zich ontwikkelt en wat zijn rol zal zijn binnen de Na’vi.

Zoe Saldana komt terug als Neytiri

In Avatar draaide het natuurlijk vooral om het mooie liefdesverhaal tussen Jake en Neytiri. Het kan dan ook niet anders dat Zoe Saldana zal terugkeren in haar rol als Neytiri. We willen namelijk graag weten hoe het liefdesverhaal zich verder zal ontwikkelen. Blijven ze bij elkaar? Of loopt het stuk omdat ze uit verschillende werelden komen? Krijgen ze kleine blauwe Na’vi baby’tjes? Allemaal vragen waarop wij een antwoord willen!

Stephen Lang keert terug als de slechterik

Dat Stephen Lang terug keert, komt op ons een beetje vreemd over. Zover wij weten leek het erop dat Kolonel Quaritch doodging aan het einde van Avatar. Maar Stephen Lang heeft zelf gezegd dat hij bij de opnames zal zijn voor Avatar 2. Op de één of andere manier zal hij dus toch terugkeren als de slechterik in Avatar 2. We kunnen jullie alleen niks vertellen over deze manier, dat houdt James Cameron geheim.

Sigourney Weaver's Dr. Grace Augustine zal tot leven worden gewekt

Regisseur James Cameron heeft al een lange en goede relatie met Sigourney Weaver, die terug gaat tot aan de film Alien. We weten allemaal wel dat Dr. Grace Augustine dood ging in Avatar en een ceremonie kreeg bij de Na’vi. Toch hebben zowel James Cameron, als Sigournet Weaver bevestig dat zij terug zal keren in Avatar 2. Hoe dat zal gebeuren is helaas nog niet duidelijk. Wel heeft de regisseur een paar jaar geleden gezegd dat zij met een ander, maar meer uitdagend karakter terug zal keren.

Avatar 2 is de eerste van de vier vervolgen

James Cameron is al vlak na de eerste film begonnen met Avatar 2. Terwijl hij hier mee bezig was kwam hij erachter dat er een veel groter verhaal in zit. Avatar zal nu gaan bestaan uit maar liefst vijf films. Vorig jaar heeft James Cameron dit zelf naar buiten gebracht. Alle scripts voor de films heeft hij al klaar liggen en hij is van plan de films na elkaar op te nemen. Alles zal opeens in een stroomversnelling gaan. Dit is natuurlijk wel een goede reden waarom wij zo lang op Avatar 2 moesten wachten!

De productie begint waarschijnlijk in 2017

James Cameron en Fox zijn er na al die jaren klaar voor om te beginnen met de productie van Avatar 2. In een interview, eind 2016, zei Stephen Lang dat in het nieuwe jaar zal worden gefilmd voor Avatar 2. Dat is natuurlijk nog een beetje onduidelijk, maar wij hopen dus zeker dat de productie in 2017 zal beginnen.

Hoop jij ook dat Avatar 2 snel te zien zal zijn in de bioscoop?

Bron: movieweb.com

Lees ook:

Orlando Bloom deelt behind the scenes kiekjes van Lord of the Rings

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • Dit zijn de 33 films met de meeste winst ooit

  • GROOT NIEUWS! Er komt een vervolg op Gossip Girl met de originele cast

  • Een vervolg op The Mortal Instruments: City of Bones?

  • Dit zijn de eerste beelden van 'Avatar 2'

  • White Chicks 2 is zeer waarschijnlijk

Zoek in artikelen