Alles over de reboot van Tomb Raider

De meeste van ons zijn wel bekend met de videogame Tomb Raider. De games draaien om Lara Croft, een archeoloog, die op zoek is naar oudheidkundige schatten. Het is alweer zestien jaar geleden dat deze game is verfilmd. Toen speelde Angelina Jolie de rol van Lara Croft. Wij hebben nu goed nieuws voor de fans van Tomb Raider! MGM en Warner Bros. hebben namelijk aangekondigd dat op 18 maart 2018 de reboot van Tomb Raider op het witte doek zal verschijnen.

Roar Uthaug regisseert de reboot

Roar Uthaug is een regisseur die uit Noorwegen komt. Bij de reboot van Tomb Raider wil hij zich richten op de allernieuwste games. Hierbij ligt de focus op een jongere Lara Croft die op haar eerste avontuur gaat. Ook wil hij dat Lara Croft als een echt mens aanvoelt, zodat de kijkers met haar kunnen meeleven.

Alicia Vikander speelt Lara Croft

Alicia Vikander zal de hoofdrol van het populaire videogame karakter, Lara Croft, op zich nemen in de reboot van Tomb Raider. Alicia Vikander won eerder al een Oscar voor Beste ondersteunende actrice voor haar rol als Gerda in The Danisch Girl. Als voormalig ballerina heeft ze een goede lichamelijke conditie, die nodig is voor deze actiefilm. De verwachtingen voor de vervulling van haar rol als Lara Croft liggen dus erg hoog.

Dominic West speelt Lord Richard Croft

Op drie februari heeft de Hollywoodreporter bekend gemaakt dat Dominic West een rol zal spelen in de reboot van de Tomb Raider. We kennen hem als Theron uit de film 300 en als Det. James (Jimmy) McNulty uit de serie The Wire. In Tomb Raider zal hij de rol als vader van Lara Croft op zich nemen. Lord Richard Croft is een aristocraat en archeoloog. Hij gaat dus één van de belangrijkere rollen in de film spelen.

Walton Giggins is de slechterik

Het is ook al bekend wie de slechterik van Tomb Raider gaat spelen! In december vorig jaar heeft Variety namelijk gemeld dat Walton Giggins gecast is voor de rol van schurk! Hij speelde hiervoor verschillende rollen in The Hatefull Eight en Django Unchained. Deze rollen hebben er vast en zeker aan bijgedragen dat Roar Uthaug hem voor deze rol gekozen heeft!

Tot slot hebben wij nog een paar leuke foto’s van de set van Tomb Raider voor jullie! Hierop is Alicia Vikander zowel hangend, als rennend over een boomstam in actie te zien! Dit belooft natuurlijk al heel veel goeds voor de film. We moeten nog wel heel even wachten tot we Tomb Raider kunnen zien, maar het is zeker het wachten wel waard!

 

Bekijk hieronder de teaser van Tomb Raider:

Wat vind jij ervan dat er een reboot komt van Tomb Raider?

Bron: hollywoodreporter.com, variety.com

Lees ook:

Wat we tot nu toe weten over Avatar 2

Nieuwste artikelen

  • Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

  • Deze artiest maakt van Disney karakters echte mensen

  • Deze films en series verschijnen in juni op Netflix

  • Deze films en series worden in juni van Netflix verwijderd

  • 24 meest verwachte films uit 2022

Gerelateerde artikelen

  • Er komt een vierde film van De Kronieken van Narnia

  • 13 acteurs die niet terugkeerden in de reboot van hun tv-serie

  • Er zijn mogelijk nóg meer nieuwe afleveringen van Gilmore Girls in aantocht

  • Verschijnt Tristan in the Gilmore Girls reboot?!

  • Er komt een Tomb Raider 2

Zoek in artikelen