Ian Somerhalder blikt terug op het verhaal van Damon Salvatore

The Vampire Diaries is nu toch echt helemaal afgelopen en de seizonesfinale was episch! Helaas hebben we dan toch echt afscheid moeten nemen van de sexy Damon Salvatore. Maar iedereen wil nu vast wel weten hoe Ian Somerhalder zelf denkt over zijn avontuur bij The Vampire Diaries. In een interview met EW blikt hij terug op het verhaal van Damon Salvatore.

Toen Ian Somerhalder de pilot van The Vampire Diaries zag, zei hij ‘Dit gaat een succes worden’. Hierna kwamen de eerste reacties en hieruit was op te maken dat het publiek The Vampire Diaries erg leuk vond. Natuurlijk waren er hierna pieken en dalen, maar The Vampire Diaries heeft altijd een substantiële, consistente en liefdevolle fanbase gehad.

Voor Ian Somerhalder was het eerste seizoen van The Vampire Diaries het hoogtepunt voor Damon Salvatore. Het vermogen om het verhaal van Damon te laten schitteren is in het eerste seizoen namelijk het grootst. Hij worstelt met zijn verleden en zoekt naar liefde. Veel scènes waren heel erg leuk om te doen, zegt hij. Zoals de verschillende scènes die plaatsvonden tussen Damon en Vicki, met als kers op de taart het dansen in het Salvatore huis. Dit vonden wij ook een heel erg leuke en vermakelijke scène!

Bron: Giphy

In het tweede seizoen heeft Damon er erg mee geworsteld om te ontdekken wie hij is en miste hij het om een mens te zijn. Daar zijn een paar hele mooie scènes uitgekomen, aldus Ian Somerhalder. Maar toch hou ik meer van de dingen die in het eerste seizoen zijn gebeurd: Damon moest vechten om zijn liefde te vinden alleen maar om er achter te komen dat hij naïef was, dat hij was misleid en dat hij, in de ogen van de vrouw waar hij van hield, niet net zo goed was als zijn broer, Stefan.

Damon had heel lang een erg leuke tijd in The Vampire Diaries. Hij had veel goede en gevatte uitspraken en een groot aantal mooie scènes. "Door het spelen van Damon in een grote wereldwijde hitserie heb ik veel geleerd," zegt Ian Somerhalder. "Deze ervaring heeft van mij een man gemaakt. Het heeft mij ook bewust gemaakt van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die ik heb. Ik heb daarnaast veel geweldige mensen ontmoet en heb er een nieuwe familie bijgekregen in Georgia. Ik hou van ze. Nu dat de The Vampire Diaries op zijn eind loopt, ben ik al bijna een 40-jarige man. Ik begon toen ik 30 was. Paul is nu 34 en ik 38, we zijn mannen geworden. En dat vind ik cool!"

Bron: Giphy

 

Hoe heb jij het verhaal van Damon Salvatore beleefd?

Bron: ew.com

Lees ook: 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Waar is 'The Vampire Diaries' cast nu?

Zoek in artikelen