Chris Wood geeft een voorproefje van zijn bloederige terugkeer in The Vampire Diaries

Chris Wood vertolkt de rol van Kai Parker in The Vampire Diaries. Nadat Kai aan het einde van seizoen zes ervoor zorgde dat het leven van Bonnie en Elena aan elkaar werd gelinkt door een slaapvloek, is hij onthoofd door Damon Salvatore. Het is dus eigenlijk bijna onmogelijk dat hij nog leeft, maar bij The Vampire Diaries weet je het maar nooit! Eerder maakte wij namelijk al bekend dat Kai zal terugkeren naar Mystic Falls, maar nu laat Chris Wood bloederige details los over zijn terugkeer!

We zullen Kai Parker weer terug zien in de aflevering ‘The Lies Will Catch Up To You’. Chris Wood kan helaas niet vertellen hoe en waarom Kai Parker is teruggekeerd uit de dood. Maar hij laat wel aan MTV weten hoe de tijd in de hel Kai heeft veranderd: ‘Als Kai net is teruggekeerd uit de hel lijkt hij nog manischer dan eerst. Hij zegt dat hij gemarteld is en dat iemand, die nog erger is dan hij, hem heeft opgesloten. Dit is natuurlijk wel een beetje moeilijk om voor te stellen.’

Bij terugkomst in Mystic Falls zal hij natuurlijk als eerste naar The Mystic Grill gaan. Na twee jaar in de hel te hebben doorgebracht is hij namelijk wel een beetje hongerig. Maar Kai realiseert zich al snel dat je de man wel uit de hel kan halen, maar de hel niet uit de man. Hij bestelt een hele grote berg eten in The Mystic Grill, maar dan merkt hij dat hij niks meer kan proeven. De puzzelstukjes vallen langzaam op zijn plaats, Kai is helemaal niet levend en hij is niet uit de hel ontsnapt. Hij bevindt zich in een onnatuurlijke staat waarin de hel hem probeert terug te trekken en hij zal een manier moeten zien te vinden om op aarde te blijven! Niemand wil zijn leven namelijk slijten in de hel.

Bron: ew.com, Bob Mahoney 

Maar daar blijft het niet bij in de aflevering ‘The Lies Will Catch Up To You’. We hebben namelijk ook nog de haat-liefde relatie tussen Kai en Damon. Daarbij kan Kai wel eens de enige persoon zijn die Damon kan helpen Cade te vernietigen. Ze maken daarom een deal met elkaar: Damon zal Kai niet vermoorden, als Kai belooft een manier te vinden om Elena terug te brengen. Chris Wood maakt daar wel een kanttekeningetje bij: volgens hem is Kai eigenlijk veel slimmer dan Damon en hij ziet dat het pesten van Damon met Elena’s terugkeer in zijn voordeel zou kunnen werken. Hoe meer slechte daden hij pleegt, hoe langer hij namelijk op de aarde kan blijven. Daarom overtuigt hij Damon om hem te helpen bij zijn zoektocht naar bloed.

Met nog maar drie aflevering van The Vampire Diaries te gaan is Chris Wood dankbaar voor de terugkeer van Kai in de serie. Bij mijn terugkomst heb ik geprobeerd om te focussen op het vermaak dat Kai in een scène kan brengen. Tussen alle duisternis en slechte daden die op zijn pad komen tijdens zijn zoektocht naar bloed, is hij een larger-than-life sociopaat. Wij zij nu toch wel heel erg nieuwsgierig geworden naar de aflevering met Kai Parker. En wie weet vindt hij toch een kuur tegen de slaapvloek van Bonnie en Elena.

Bron: Giphy

Wat vind jij van de bloederige terugkeer van Kai Parker in The Vampire Diaries?

Bron: mtv.com

Lees ook:

Spoiler! Er keert nog een oude bekende terug in The Vampire Diaries

In de laatste aflevering van The Vampire Diaries zal één van onze favoriete personages sterven

Nieuwste artikelen

  • Aarde eten - Dolores Reyes

  • Eigenwijze voeten - Irène Storm

  • Zonlicht op Crystal Sands - Holly Martin

  • De 6:20 man - David Baldacci

  • De school van de magische dieren: Top of flop - Margit Auer

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen