Wat we tot nu toe weten over de live-action versie van The Lion King

Wij konden ons geluk niet op toen wij hoorden dat er een live-action verfilming kwam van The Lion King! Net als The Jungle Book moet dit wel een geweldige film worden met al die levensechte dieren in Afrika. Zo langzamerhand begint er steeds meer duidelijk te worden over de film en hiervan moeten wij jullie natuurlijk op de hoogte houden!

Jon Favreau regisseert de film

Jon Favreau is een Amerikaanse filmregisseur, scriptschrijver en acteur. Hij heeft al een paar hele mooie films op zijn CV staan, waaronder The Jungle Book. Hierdoor zijn er natuurlijk erg hoge verwachtingen voor The Lion King, aangezien The Jungle Book prachtig is gemaakt! Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig of hij dit weet te overtreffen met The Lion King.

Donald Glover spreekt de stem van Simba in

Donald Glover zal de stem van Simba gaan inspreken in de live-action versie van The Lion King. Dit heeft Jon Favreau op Twitter bekend gemaakt. Hij stuurde een tweet met een foto van Donald Glover met daarbij de tekst “I can’t wait to be king”. We kennen Donald Glover van zijn Gambino hit “3005”. Wie weet maakt hij ook wel zo een versie van “Can You Feel The Love Tonight?”. Of willen jullie toch liever het originele nummer in de film terughoren?

James Earl Jones spreekt de stem van Mufasa in

James Earl Jones zal de stem van Mufasa inspreken in de live-action versie van The Lion King. Jon Favreau laat op Twitter weten dat hij niet kan wachten om met deze legende samen te werken! En laten we eerlijk zijn: zou iemand anders de stem van Mufasa beter in kunnen spreken dan James Earl Jones? Wij denken van niet!

Helaas heeft Jon Favreau nog niet bekend gemaakt wanneer The Lion King zal worden gereleaset. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke jammer. We wachten namelijk met smart op deze film en hopen hem snel te kunnen bewonderen op het witte doek! Wij zouden ook wel willen weten wie de stemmen van Pumba en Timo gaan inspreken. Jullie ook?

Wat vind jij ervan dat  Donald Glover is gecast voor de stem van Simba?

Bron: mtv.com, giphy.com

Lees ook:

Wat we tot nu toe weten over Avatar 2

Alles over de reboot van Tomb Raider

Nieuwste artikelen

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

  • Duistere beelden The Batman naar buiten gebracht

  • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

  • Spin-offs van bekende series die je misschien nog niet kent

Gerelateerde artikelen

  • 8 plot holes in Disney films

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

  • De animatie Beauty and the Beast vs. de live-action Beauty and the Beast

  • Hoe zouden Disney films eruitzien als er politieagenten in zouden zitten?

Zoek in artikelen