12 bijzondere Nickelodeon zoenen waar wij nog steeds niet overheen zijn

Wij konden maar geen genoeg krijgen van alle goede series die te zien waren op Nickelodeon. Vooral de zoenscènes waar je al weken op zat te wachten maakten je dag weer helemaal goed. Maar er waren ook wel een aantal zoenen die je niet zag aankomen en die je aan het lachen hebben gemaakt. Deze 12 zoenen uit verschillende series van Nickelodeon zullen wij dan ook zeker nooit meer vergeten!

1. Drake Parker en Josh Nichols (Drake & Josh)
Drake voelde zich schuldig over het vergeten van Josh zijn verjaardag. Hij geeft hem daarom backstage passen, zodat Josh zijn ware liefde (Oprah) in het echt kan zien. Josh kan het bijna niet geloven en als bedankje geeft hij hem een kus. En natuurlijk staat Megan klaar om daar een foto van te maken!

2. Freddie Benson en Sam Puckett (iCarly)
Sam vertelt tegen iedereen dat Freddie nog nooit met iemand heeft gezoend. Daar voelt ze zich zo schuldig over dat ze aan Freddie bekent dat zij zelf ook nog nooit met iemand heeft gezoend. De twee besluiten te zoenen en dat is het begin van Seddie. De zoen ziet er wel een beetje ongemakkelijk uit!

3. Ned Bigby en Moze Mosely (Ned's SurvivalGids: Hoe houd ik de middelbare school vol?)
Op het schoolfeest zoent Ned per ongeluk zijn beste vriendin, Moze. Hij dacht dat hij met zijn crush, Suzie Crabgrass, aan het zoenen was. Maar helaas was het de verkeerde! Natuurlijk was de grote kus aan het einde van de serie ook geweldig. Maar de reacties van Ned en Moze zijn, bij hun eerste kus, gewoon van onschatbare waarde!

 4. Quinn Pensky en Logan Reese (Zoey 101)
Dit is zeker een zoen die wij niet zagen aankomen. Nadat Mark Del Figgalo het uitmaakt met Quinn voor een ander meisje grijpt de arrogante Logan Reese zijn kans om haar op d’r gemak te stellen. En hoe kan hij dit beter doen dan door haar te zoenen!

5. True Jackson en Jimmy Madigan (True Jackson, VP)
True Jackson vlucht boos naar buiten en Jimmy besluit om haar te volgen. Ze delen hun gevoelens voor elkaar en beginnen met dansen. Uiteindelijk kussen zij elkaar.

6. Addie Singer en Jake Behari (Unfabulous)
Addie is al een hele lange tijd hopeloos verliefd op Jake. Eindelijk heeft ze genoeg lef verzameld om hem dit te vertellen. Vlak voordat zij zoenen, dit was de allereerste kus van Emma Roberts, is Addie net uit een vuilcontainer geklommen.

7. Carly Shay en Freddie Benson (iCarly)
Dit is misschien wel de meest iconische kus die in dit rijtje staat. Tijdens de zoen van Carly en Freddie stormt de moeder van Freddie binnen en begint te schreeuwen. Dit was echt behoorlijk hilarisch!

8. Kel Mitchell en Mrs. Quagmire (Kenan & Kel)
Nadat Kenan met een meisje heeft staan flirten geeft hij haar een dikke zoen als zij weggaat. Kel kan natuurlijk niet achterblijven en pakt de dichtstbijzijnde vrouw en dat blijkt Mrs. Quegmire. Deze zoen staat helaas op onze netvliezen gebrand.

9. Josh Nichols en Mindy Crenshaw (Drake & Josh)
Josh beschuldigt Mindy ervan dat zij met een nieuwe jongen samen is, maar het bleek alleen maar haar neef te zijn. Oeps! Tijdens het ruziemaken beginnen ze elkaar opeens heftig te zoenen.

10. Robbie Shapiro en Cat Valentine (Victorious)
Terwijl ze in cowboy luau zijn verzamelt Robbie al zijn moed om Cat te kussen. Ook al heeft ze hoofdletsel opgelopen, dat weerhoudt haar er niet van om weg te rennen nadat ze hebben gezoend.

11. Zoey Brooks en Chase Matthews (Zoey 101)
Zoey baalt er van dat ze in haar eentje naar het schoolfeest moet. Maar dan ontdekt ze dat Chase uit Engeland is overgevlogen om samen met haar te zijn en is ze heel erg blij. Dan komt eindelijk de kus waar wij heel erg lang op hebben moeten wachten.

12. Helga Pataki en Arnold Shortman (Hey Arnold! The movie)
In de tv-serie had Helga al een hele tijd een oogje op Arnold. Ze had zelfs een beeld van hem gemaakt door gebruik te maken van zijn uitgekauwde kauwgom. Iewl! In de film gaat Helga helemaal los en verklaart Arnold meerdere keren de liefde!

Naar welke zoen keek jij het meeste uit?

Bron: mtv.com

Lees ook: De beste romantische kostuumfilms

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

  • Recensie: You - Seizoen 3

  • Centaur - Chris Polanen

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

Gerelateerde artikelen

  • Nostalgische serie As Told by Ginger op Nickelodeon krijgt een vervolg!

  • 100% Beverly

  • Brugklassers. Wie durft?!

  • Tien onverwachte calorie burners!

  • Big Deal!

Zoek in artikelen