Moeder en dochter verkleden zich als Disney karakters

Al langer dan twee jaar neemt Camilia Courts, fotograaf, foto’s van haar dochter, Layla, als Disney karakter. Meestal verkleedt zij zich dan als een echte Disney prinses. Dit begon allemaal na een familietripje naar Disneyland’s Bibbidi Bobbidi Boutique. Camilia Courts kocht daar een jurk voor Layla en wilde een foto van haar maken als ze deze jurk droeg, terwijl deze nog in “een onberispelijke staat” was. De foto was natuurlijk bedoeld voor Facebook.

Familie en vrienden van Courts vonden de foto van Layla zo mooi dat de moeder en dochter besloten om van het verkleden als Disney karakter een hobby te maken. En met succes! Ze hebben namelijk al meer dan 14.000 volgers op Instagram. Dat is natuurlijk ongelooflijk veel, maar wij snappen wel waarom. Layla ziet er namelijk fantastisch uit als Disney prinses!

Eerst kocht Courts alle kostuums, om Layla om te toveren in een Disney karakter, in de winkel. Maar nu maakt een lokale naaister deze voor haar. Zo kan Layla namelijk haar eigen draai aan de kostuums geven.  De foto’s worden gemaakt in British Columbia, Canada. Soms verwisselt Court de achtergronden om het allemaal net even magischer te maken!

Hoewel Layla op de meeste foto’s is verkleed als een Disney prinses (zoals Assepoester, Rapunzel en Doornroosje), zien we haar ook schitteren als Rowena Ravenclaw uit Harry Potter, als Violet uit De Incredibles en als prinses Leia uit Star Wars. Het maakt helemaal niet uit als wie zij zich verkleedt, het is altijd geweldig!

 

Niet altijd, maar soms verkleedt Court zich ook als een karakter uit een Disney film. Tot nu toe heeft zij zich onder andere verkleed als Maleficent uit Doornroosje, als de boze koningin uit Sneeuwwitje en als haar favoriet Ursula uit De kleine zeemeermin. De favoriete fotoshoot van de kleine Layla was De kleine zeemeermin. Haar moeder denkt dat dit komt omdat zij toen helemaal paars geschminkt was. Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen!

Court vindt het een originele en unieke manier om vast te leggen hoe haar dochter opgroeit. Ze is in twee jaar al zoveel veranderd, aldus Court. Om de ervaring voor allebei leuk en bijzonder te maken kiezen Layla en haar moeder samen uit als welke prinses Layla zich gaat verkelden, welk kostuum en welke accessoires ze gaat dragen. Vandaar dus dat het van die prachtige foto's worden! 

Bekijk hieronder nog meer foto’s van de moeder en dochter:

 

 

 

Welke Disney prinses zou jij wel voor een dag willen zijn?

Bron: huffingtonpost.com, camiliacourts.com

Lees ook:

Cadeau tip!: verjaardagscadeau voor moeder

De mooiste real-life Disney sprookjes

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen