Van on-screen naar real-life romance: 10 stelletjes die elkaar op de filmset ontmoetten

Wij zijn dol op romantische films, maar wat we nóg leuker vinden, zijn on-screen stelletjes die off-screen ook een koppeltje vormen! Hieronder een overzicht van onze favoriete on-screen koppeltjes die ook in real-life een setje vormen of hebben gevormd.

1. Angelina Jolie en Brad Pitt

Helaas zijn ze inmiddels niet meer samen, maar Brad en Angelina hebben het lang met elkaar uit weten te houden. De vonk sloeg over op de set van Mr. And Mrs. Smith in 2005 en Brad scheidde van zijn toenmalige echtgenote Jennifer Aniston om bij Angelina te kunnen zijn. De scheiding en Brad’s nieuwe relatie werd breed uitgemeten in de media, en op een gegeven moment waren er zelfs t-shirts te koop met ‘team Aniston’ en ‘team Jolie’ er op. Brad en Angelina trouwden in 2014 en hebben samen zes kinderen, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne en Knox.

Bron: Twentieth Century Fox

2. Michael Fassbender en Alicia Vikander

Alicia en Michael leerden elkaar kennen op de set van The Light Between Oceans, een filmadaptatie van de roman door M.L.Stedman. Ze zijn sinds 2014 een koppeltje en maken regelmatig samen hun opwachting op de rode loper. 

Bron: Dreamworks II Distribution Co., LLC

3. Anna Paquin en Stephen Moyer

Het is inmiddels een beeje een cliché, de vampier en het meisje, maar ach, wij vinden het stiekem wel leuk en romantisch! De vonk tussen Anna en Stephen sprong over tijdens de opnames voor de serie True Blood, een serie voor HBO gebaseerd op de boeken door Charlaine Harris. In 2010 trouwden ze en inmiddels hebben ze ook een tweeling, Charlie en Poppy.

Bron: John P Johnson

4. Jennifer Gardiner en Ben Affleck

Jennifer en Ben ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Pearl Harbor in 2001 en werkten opnieuw samen in 2003 voor de film Daredevil. In 2005 stapten ze in het huwelijksbootje, en samen kregen ze drie kinderen, Violet, Seraphina en Samuel. Helaas-pindakaas was het geen ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ verhaal voor Jennifer en Ben. In 2015 ging het koppel uit elkaar.

Bron: Twentieth Century Fox

5. Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr.

Scooby-doobie-doo, I love you... Wellicht dat Freddie Prinze Jr. dit tegen Sarah Michelle Gellar zei toen ze samen werkten voor de film Scooby-Doo in 2002, want dat was het jaar dat deze twee tortelduifjes ‘ja’ tegen elkaar zeiden. Ze waren toen echter al een tijdje samen; Freddie en Sarah leerden elkaar kennen op de set van I Know What You Did Last Summer in 1997. Ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd en hebben samen twee kinderen, Charlotte en Rocky.  

Bron: Warner Bros. Ent.

6. Channing Tatum en Jenna Dewan

Dit setje ‘vond’ elkaar op de set van Step Up. Misschien werd de aantrekkingskracht tussen Channing en Jenna versterkt door de uitdagende danspasjes die ze voor de film moesten leren? Hoe dan ook, het stel trouwde in 2009 en kregen in 2013 hun eerste kindje, Everly.

7. Mila Kunis en Ashton Kutcher

Ashton en Mila ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de populaire sitcom That 70’s Show, maar ze werden pas een setje in 2012. In 2014 verloofden ze zich en in hetzelfde jaar mochten ze hun zoontje Wyatt in hun leven verwelkomen.

 

 

8. Jennifer Aniston en Justin Theroux

Niemand hoeft nog medelijden te hebben met Jennifer Aniston, want na het drama met Angelina Jolie en haar man heeft ook zij een nieuwe liefde gevonden! Jennifer en Justin leerden elkaar kennen op de set van Wanderlust en verloofden zich in 2012. In Augustus zijn ze in het huwelijksbootje gestapt.

9. Ginnifer Goodwin en Josh Dallas

Ook in real-life vonden Ginnifer en Josh hun ‘happily ever after’ bij elkaar. Dit stelletje leerden elkaar kennen op de set van Once Upon a Time, waarin ze – hoe toepasselijk – Snow White en Prince Charming speelden. Ginnifer en Josh trouwden in 2014 en hebben samen een zoon, Oliver.

Bron: ABC Studios

10. Johnny Galecki en Kaley Cuoco

Inmiddels zijn ze niet meer samen, maar toch konden we dit setje niet buiten beschouwing laten. Johnny en Kaley spelen het koppel Leonard en Penny in de populaire serie The Big Bang Theory. Er gingen een tijd lang geruchten rond dat ze toch weer bij elkaar waren, maar Jjohnny rekende af met die geruchten door een foto te posten op Instagram: 

 

 

No scandals / home wreckers / pregnancies here, y'all. Just profound friendship. @normancook ❤️

Een bericht gedeeld door Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) op

 

Ken jij nog meer on-screen stelletjes die het off-screen ook nog héél goed met elkaar konden vinden?

Lees ook: Dit zijn de meest tragische tv break-ups

 

Nieuwste artikelen

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

  • Wat vrouwen willen - Maxine Mei-Fung Chung

  • Schoon - Alia Trabucco Zerán

  • De zussen van Fjällbacka - Åsa Hellberg

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen