Binnenkort kan jij lessen volgen aan de real life Zweinstein

Droomde jij er vroeger altijd al van om een brief van Zweinstein in de brievenbus te vinden? Zodat jij de ingewikkeldste toverdrankjes kon gaan maken en als huisdier een uil kon nemen? Maar heb je helaas nooit zo een brief ontvangen? Niet getreurd, je droom is nu binnen handbereik! Er komt namelijk een real life Zweinstein waarvoor de aanmelding binnenkort opengaat!

De Bothwell School of Witchcraft is te vinden in het Herstmonceux Castle in East Sussex, Engeland. Een heel groot en mooi kasteel dat zeker wel een beetje doet denken aan Zweinstein. En het voordeel is dat het niet echt heel erg ver reizen is. Engeland ligt toch bijna om de hoek?! Er staat je dus helemaal niet veel in de weg om deze kans te grijpen en je aan te melden voor de school!

Je zal drie dagen op The Bothwell School of Witchcraft verblijven en in deze drie dagen ga je leren om spreuken uit te spreken en om toverdrankjes te maken. Hoe leuk is dat! Misschien kan je dan net als Hermelien een veertje laten zweven! Daarnaast word je zelfs ingedeeld in een afdeling, net als op Zweinstein. Alleen hebben deze afdelingen wel andere namen: Fortis, Sapiens, Callidus en Furtivus (maar deze zijn natuurlijk vergelijkbaar met de afdelingen op Zweinstein). Ook lopen er magische wezens rond op de school! Dus wie weet kom je dan nog wel een lieve boomtrol tegen!

Eigenlijk is het een soort live-action rollenspel. Dus iedere deelnemer zal dan ook een rol toegewezen krijgen en deze moet je spelen. Daarnaast zal er een competitie bestaan tussen de verschillende afdelingen. Dus je moet zorgen dat je wint! Om mee te mogen doen aan deze drie dagen moet je wel minimaal 18 zijn. En er worden helaas maar 150 dreuzels toegelaten.

De drie dagen zullen plaatsvinden van 11 tot en met 13 augustus 2017, dus je hebt nog genoeg tijd om je voor te bereiden op deze geweldige kans! Om je aan te kunnen melden moet je wel nog even wachten. De inschrijving gaat namelijk pas op 28 maart open op deze site. Het weekend kost ongeveer tussen de 400 en 450 pond, maar dit is inclusief slaapplek, eten en een tovenaarsmantel! Om een impressie te krijgen van de Bothewell School of Witchcraft kijk dan even het filmpje hieronder!

Ben jij van plan om je aan te melden voor de Bothwell School of Witchcraft?

Bron: bothwellschoolofwitchcraft.com, hellogiggles.com, giphy.com

Lees ook:

Wauw: Tom Riddle uit Harry Potter is héél goed opgedroogd 

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 10 real life schandalen waardoor acteurs uit series werden ontslagen

  • Zo werden de magische feestmaaltijden in Harry Potter gecreëerd

  • 10 Harry Potter feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Vier dit jaar Kerst in Zweinstein!

  • Volg nu gratis online Hogwarts lessen

Zoek in artikelen