Deze filmhuwelijken werden op memorabele wijze verstoord

Huwelijken, ze kunnen wat bij je losmaken. Voor de meeste mensen blijft het slechts bij een traantje wegpinken tijdens de ceremonie, maar in films worden huwelijken nog weleens abrupt verstoord. Het liefst vlak voor het jawoord wordt uitgesproken. Wij hebben een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Bride Wars
Beste vriendinnen Liv en Emma komen in een regelrechte bruidsoorlog terecht wanneer beiden op dezelfde datum op dezelfde locatie willen trouwen. Ze beginnen elkaars huwelijk te saboteren, maar geen van beide verzet hun bruiloft. Wanneer Emma naar het altaar loopt, wordt een naar filmpje van haar afgespeeld. Ze loopt weg van haar eigen bruiloft om Liv even flink de waarheid te vertellen. En daarbij verstoort ze ook de bruiloft van haar ex-beste vriendin.

Shrek 
Samen met zijn ezelvriend Donkey verstoort Shrek de trouwceremonie van prinses Fiona en Lord Farquaad. Net voordat de twee kunnen zoenen, vertelt Shrek dat Farquaad alleen met haar wil trouwen om prins te worden. Erg nobel van Shrek, maar stiekem is er nog een reden waarom hij het huwelijk verstoort: hij is zelf ook verliefd op Fiona. 

Made of Honor
Al sinds hun studentenperiode zijn Tom en Hannah bevriend, maar wanneer Hannah voor haar werk naar het buitenland moet, beseft Tom toch gevoelens voor haar te hebben. Wanneer ze terugkomt van haar reis is ze echter verloofd. Tom probeert zich hier eerst bij neer te leggen, maar wanneer Hannah op het punt staat met Colin te trouwen, komt hij de bruiloft verstoren om Hannah te vertellen wat hij echt voor haar voelt. 


Vanaf 0.25 seconden 

Wedding Crashers
Vrienden John en Jeremy crashen regelmatig iemands bruiloft om zo vrouwen te scoren. Maar dan ontmoeten ze beiden iemand voor wie ze vallen. De twee dames Claire en Gloria zijn vriendinnen en voor Jeremy pakt het goed uit. Hij en zijn vriendin stappen het huwelijksbootje in. John heeft het echter verpest bij Claire. Tijdens de ceremonie van Jeremy en Gloria probeert John het goed te maken, maar daarbij verstoort hij wel de bruiloft van zijn beste vriend. 

The Princes Diaries: A Royal Engagement 
Prinses Mia woont bij haar oma in Genovia en komt erachter dat ze moet trouwen als ze de toon wil bestijgen. Binnen no time moet Mia een geschikte kandidaat vinden om mee in het huwelijk te treden anders wordt een verre neef van haar de nieuwe koning. Ze vindt iemand, maar wanneer het moment daar is, stopt ze haar eigen bruiloft. Dit is niet wat ze wil. Degenen die uiteindelijk trouwen? Haar oma en diens bodyguard. 

Sweet Home Alabama 
Melanie verlooft zich met de zoon van de burgemeester, Andrew Hennings. Er is alleen een ding: ze is officieel nog getrouwd met haar jeugdliefde. Ze gaat terug naar haar oude hometown met de intentie om de handtekening van haar ex Jake te krijgen. Wanneer ze deze eindelijk heeft, komt ze er op haar bruiloft achter dat ze zelf helemaal de papieren niet heeft getekend. Wanneer ze dit wil ondertekenen, doet ze het toch  niet. Ze heeft namelijk toch weer gevoelens voor haar ex gekregen. 

 
Welke verstoring vond jij het meest bijzonder? 

Lees ook: 7 x Heerlijke dansfilms

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Happy feet met de zooltjes van Lady's Secret

  • De nieuwste Pretty Little Liars trailer geeft 10 spoilers weg

  • Recensie: Kampvuurgeheimen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen