Twilight sterren toen en nu!

Het is alweer vijf jaar geleden dat The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 werd gereleased. De tijd gaat razendsnel en gelukkig hebben de sterren van Twilight niet stil gezeten! Zeker Anna Kendrick, Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner komen we nog regelmatig tegen in films (en series). Daarnaast zijn ze qua uiterlijk ook behoorlijk veranderd. Maar hoe zit het met de rest van de cast? Ontdek het in dit artikel. Dit zijn de Twilight sterren toen en nu!

Twilight sterren toen en nuBron: Summit Entertainment

Kristen Stewart - Bella Swan

We trappen dit artikel van Twilight sterren toe en nu natuurlijk af met Kristen Stewart. In de Twilight films zien wij Kristen Stewart (oftewel Bella Swan) een ware transformatie ondergaan. Van een verlegen tiener veranderd ze in een Femme Fatale. Maar ze mocht niks veranderen aan haar mooie haren. Toen de opnames voor de filmreeks klaar waren, en Kirsten eindelijk weer wat meer vrijheid kreeg om haar uiterlijk te veranderen, zette ze ook gelijk de schaar in haar lange lokken. Momenteel heeft Kristen een redelijk extreme look  (kort bruin haar met blonde highlights) en lijkt ze in niets meer op het meisje uit de eerste Twilight film! Maar op carrieregebied heeft ze ook niet stilgezeten. Ze is in veel films te zien, zoals Personal Shopper, Equels en Still Alice (waarvoor zij een oscar-nominatie binnensleepte). Daarnaast speelde ze de hoofdrol in Snowwhite and The Huntsman. Ondertussen kreeg ze een affaire met de regisseur en daardoor liep haar relatie met Robert Pattinson stuk! 

Robert Pattinson - Edward Cullen

Ook de knappe Edward Cullen staat tussen de Twilight sterren toen en nu! Robert Pattinson is ook behoorlijk veranderd. Hij is nu toch wel een tikkeltje mannelijker geworden dan toen hij nog in de Twilight films te zien was. Hij heeft nu een heerlijke 'net-uit-bed-look' en zijn ongeschoren kaaklijn maakt hem alleen maar knapper! Na zijn rol als Edward Cullen heeft hij nog wel een paar andere rollen weten binnen te slepen. Hij is onder andere te bewonderen in The Lost City of Z als Henry Costin. Daarnaast kun je ook van hem genieten in Queen of the Desert, The Rover en Maps to the Stars. Helaas gaat het niet zo goed op het liefdesgebied. Na zijn break up met Kristen Stewart dacht hij de liefde in FKA Twigs gevonden te hebben, maar hun verloving is inmiddels alweer verbroken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) op

Mackenzie Foy - Renesmee Cullen

De kleine Mackenzie Foy mag niet ontbreken tussen de Twilight sterren toen en nu. Ze is inmiddels al opgegroeid tot een mooie dame. Na haar prachtige rol, als Renesmee, in The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1 & 2 heeft zij niet stil gezeten! Ze was namelijk onder andere te zien in films als The Conjuring en Interstellar! Ze is nu al een geweldige actrice en we zullen dus vast nog veel van haar gaan horen. Naast het acteren is zij ook model en speelt zij in een aantal commercials.

Taylor Lautner - Jacob Black

Ook de gespierde Jacob Black moet tussen de Twilight sterren toen en nu staan! Sinds de laatste film is het uiterlijk van Taylor Lautner niet zo heel erg veel veranderd, maar hij heeft nu wel een sexy stoppelbaardje. Zijn carriere zag er vlak na Twilight nog erg rooskleurig uit, maar in echt grote films heeft hij niet gespeeld. Hij is onder andere te zien in Abduction, Grown Ups 2, Tracers en Ridiculous 6. Daarnaast is hij de vervanger van Andy Samberg in de serie Chuckoo. Sinds 2016 is het wel erg stil geworden rondom Taylor Lautner!

 

Just out here reflectin 💎🌞

Een bericht gedeeld door Taylor Lautner (@taylorlautner) op

Kellan Lutz - Emmett Cullen

Onze favoriete grote beer van de Twilight sterren toen en nus is natuurlijk Kellan Lutz. Zijn uiterlijk is een klein beetje veranderd, hij heeft nu namelijk blond haar. Op dit moment is hij nog steeds onder contract bij Ford Models. Daarnaast speelde hij de hoofdrol in The Legend of Hercules (2014), maar helaas werd deze film niet goed ontvangen. Verder is hij nog te zien in Expandebles 3, Experimenter en in de serie The Bullseye.

 

The pleasure was all mine Blake! Thanks for all the laughs and good talks... and one of the easiest/best shoots I've ever had! Can't wait to shoot with you and the amazing team below again! Congrats to you! You got quite an eye for photography! Many blessings! #Repost @blakeballardphoto ・・・ Had the opportunity to work with the incredible @kellanlutz earlier this month. HUGE thank you to my amazing @goodtalentmanagement family for setting this up! blakeballard.com Actor: @kellanlutz MUAH: @eriktorppe Wardrobe Stylist: @chaserandall Assistant Stylist: @blairewiththeredhair #kellanlutz #menswear #menstyle #mensfashion #editorial #portrait #blackandwhite #blackandwhiteisworththefight #blakeballardphotography

Een bericht gedeeld door Kellan Lutz (@kellanlutz) op

Nikki Reed - Rosalie Hale

Nikki Reed was natuurlijk al een beetje bekend voordat ze een rol kreeg in van Rosalie Hale vertolkte. Ze was o.a. te zien in de film Thirteen. Voor haar rol als Rosalie had ze blond haar, maar nu heeft ze weer haar oude vertrouwde bruine lokken terug! Sinds 2015 is ze getrouwd met de knappe Ian Somerhalder (a.k.a. Damon Salvatore uit The Vampire Diaries). Samen met hem zet zij zich in voor dier en mens! Daarnaast is ze te zien in de films Scout, The Highway is for Gamblers en A Sunday Horse.

 

IS HE OUT OF HIS MIND?!?! The amount of hate that has come as a result of his irresponsible and irrational decision making is NOT who we are as a country, encouraging a tidal wave of bigotry absolutely beyond my comprehension. A very close friend of mine was just told by her lawyer that she no longer qualifies for her DACA renewal. This is a hardworking woman who has poured her heart and soul into this country, working harder than ANY OF US, paying her taxes and doing everything the right way! These are the people that we are now robbing of the opportunity to have the same dreams that those of us who happen to be born in this country are handed based on luck? You do realize, it's just "luck" that you and I were born here. These are children who were brought here by their parents, now working their asses off to secure a better future, one they've EARNED, being sent back to a country they don't even know! If you think this doesn't affect you, look to your right, look to your left, and I promise you will find someone who has a life, a family, a job, and a DREAM that might be stolen because of this metaphorical "gun show". This is embarrassing for us as individuals and as a country. Please let's stand together. Let's stand for love. Let's stand with the dreamers. #defendDACA

Een bericht gedeeld door Nikki Reed (@iamnikkireed) op

Ashley Greene - Alice Cullen

Ashley Greene heeft geen kort pittig bruin kapsel meer. Dit heeft zij ingeruild voor prachtige gouden lokken! Na Twilight is het rustig geweest voor Ashley Greene. Ze heeft haar stem geleend voor de game: Batman: Arkham Knight en op dit moment is ze bezig met de volgende projecten: In Dubious Battle, Urge en Max & Me. Daarnaast spreekt ze nog vaak af met de Cullen-familie!

 

I steal his hats when he's gone 😼mwahhahahah

Een bericht gedeeld door Ashley Greene (@ashleygreene) op

Jackson Rathbone - Jasper Hale

De blonde krullen heeft Jackson Rathbone ingeruild voor donkerbruin haar! Verder is hij eigenlijk niet zo heel veel veranderd. Hij zit nu in de raad van Little Kids Rocks. Deze non-profit organisatie wil ervoor zorgen dat er muziek gegeven wordt op achtergestelde openbare scholen in Amerika. Daarnaast is hij bezig met The Concerto (waarin hij samen met Pretty Little Liars ster Janel Parrish te zien is), Pali Road en City of Dead Men.

 

Old headshot. I miss the beard... sighs. 📸@fistfulloffilm

Een bericht gedeeld door Jackson Rathbone (@jacksonrathbone) op

Peter Facinelli - Carlisle Cullen

Peter vond het zo leuk om een dokter te spelen dat hij er na Twilight gewoon mee door gegaan is! Sinds 2009 is hij als Dr. Fitch Cooper te zien in de serie Nurse Jackie. Sinds 2017 is hij ook te zien als Peter Decker in American Odyssey. Na zijn scheiding met Jenni Garth is hij een relatie met Jamie Alexander begonnen en sinds 2015 waren zij verloofd. Maar die verloving is in 2016 alweer verbroken!

Elizabeth Reaser - Esme Cullen

Zo als je wel kan zien is Elizabeth Reaser niet echt veranderd sinds haar rol als Esme Cullen in Twilight. Helaas kunnen we haar niet in heel veel films bewonderen. Ze heeft een kleine rol gespeeld in True Detective en in Ouija: Origin of Evil. Verder is zij nog te zien in het laatste seizoen van Mad Men.

 

#elizabethreaser

Een bericht gedeeld door Elizabeth Reaser (@elizabeth_reaser) op

Billy Burke - Charlie Swan

Billy Burke zullen wij waarschijnlijk voor altijd zien als de vader van Bella Swan. Maar dat betekent niet dat hij heeft stilgezeten sinds zijn rol als Charlie Swan. Van 2012 tot en met 2014 heeft hij de rol van Miles Matheson in Revolution vertolkt. Sinds 2015 is hij te zien als Mitch Morgan in de serie Zoo. Deze serie gaat over een jonge wetenschapper die uitzoekt waarom de dieren gewelddadig zijn geworden.

Anna Kendrick - Jessica Stanley

We kunnen wel stellen dat Anna Kendrick de meest succesvolle carriere heeft van iedereen na de populaire saga. Ze is echt in ontzettend veel films te zien (of horen!). Denk hierbij maar aan Pitch Perfect, Trolls, The Accountant, Into The Woods en Mr. Right! Zoals jullie wel gezien hebben in Pitch Perfect kan ze echt prachtig zingen. Anna is dus een echt multi-talentje!

 

Trying to scare you off 💋

Een bericht gedeeld door Anna Kendrick (@annakendrick47) op

Christian Serratos - Angela Weber

Nadat Christian Serratos de verlegen Angela Weber in Twilight heef gespeeld, kreeg zij een wel hele stoere rol in The Walking Dead. Hierin speelt ze de rol van Rosita! Zij is nu een echte bad-ass en gaat een gevecht met een zombie nooit uit de weg!

 

Season 8 is almost here...

Een bericht gedeeld door Christian Serratos (@kishserratos) op

Michael Welch - Mike Newton

Wat hadden wij te doen met de arme Mike Newton. Hij zou namelijk nooit een kans maken bij Bella Swan. Gelukkig gaat het met de carriére van Michael Welch iets beter! In 2014 was hij te zien in Girl Meets Boy. Voor deze rol won hij op het FilmOut Festival een Award voor Beste Acteur! In 2014 is hij begonnen met zijn rol als Mack in de serie Z Nation. Daarnaast komen er nog een aantal films van hem aan: The Grounds, Heatstroke en Cawdor.

 

Episode 2 of An Actor in a Car (Sometimes Drinking Coffee) is up! Link in bio -

Een bericht gedeeld door Michael Welch (@michaelwelchact) op

Justin Chon - Eric Yorkie

Tot slot verdient ook Justin Chon een plaatsje tussen de Twilight sterren toen en nu! Justin Chon is geen spat veranderd sinds Twilight. Na zijn rol als de nerdy Eric heeft hij een hoofdrol gespeeld in de komedie 21 & Over. Daarna speelde hij in de film Seoul Searching en heeft hij meegeschreven aan de film Man Up! Bij deze film heeft hij ook geholpen bij het regisseren en produceren!

 

I see you. Im so bored

Een bericht gedeeld door Justin Chon (@justinchon) op

Zie jij veel verschil tussen de Twilight sterren toen en nu?

Lees ook: Er komen misschien meer Twilight films aan!

 

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Ik hou van New York

  • Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar 2022: stem op jouw favoriet!

  • Mijn hoofd is even weg

Zoek in artikelen