25 geheimen over Pretty Little Liars

Vind jij het ook zo jammer dat één van je favoriete series afgelopen is? Helaas moeten we het nu al een tijdje zonder Pretty Little Liars doen, maar gelukkig zijn er nieuwe series zoals Riverdale om ons te troosten. Maar als groot fan denk jij vast dat je alles al weet over je favoriete serie? Maar wij weten bijna zeker dat je deze 25 geheimen over Pretty Little Liars nog niet wist!

1. Marlene King heeft twee zoons, één van hen heet Emerson. Dit lijkt wel erg veel op de  shipnaam van Emily en Alison: Emison! Zou het toeval zijn?

2. Sasha Pieterse haatte het gele shirtje dat ze heel vaak heeft gedragen tijdens Pretty Little Liars! Tijdens The Talk zei ze dat er 13 gele shirtjes zijn en dat ze die allemaal wil verbranden. Nou ze haat dat shirtje dus echt wel heel erg, haha!

Bron: ABC Family

3. Volgens Lucy Hale was Ashley de rommeligste op de set en Spencer de netste. Wees eerlijk! Dat hadden jullie toch wel verwacht?

4. Shay Mitchell vindt dat Sasha het beste kan zoenen van alle meisjes waarmee ze tijdens Pretty Little Liars heeft gezoend.

5. Tyler en Ashley waren de allergrootste onruststokers op de set van Pretty Little Liars.

Bron: ABC Family

6. The Apple Rose Grill is hetzelfde als Luke’s Diner uit Gillmore Girls. Allebei de series worden voor het grootste gedeelte op dezelfde set opgenomen!

7. Lucy en Ashley kennen elkaar eigenlijk van MySpace: “Ik ken Lucy al sinds ik 15 ben, we hebben elkaar ontmoet op MySpace! We hadden elkaar een bericht gestuurd omdat we gemeenschappelijke vrienden hebben en toen zijn we met elkaar aan de praat geraakt.”

8. Volgens de crew is er in elke scène de letter ‘A’ te vinden. Misschien is het een idee om de serie weer te bingewatchen om te ontdekken of het echt waar is?

Bron: ABC Family

9. De achternaam van Alison ‘DiLaurentis’ is een anagram van Liars United.

10. Alle meiden doen hun eigen stunts!

11. De auteur van de Pretty Little Liars boeken is twee keer verschenen in een aflevering. De eerste keer was in seizoen één als een invaller voor een leraar. De tweede keer was ze een verslaggeefster die onderzoek deed naar het proces van Alison.

12. Voordat de show begon was Shay Mitchell een serveerster en deed zij modellenwerk. Toch heeft ze het advies van haar vader opgevolgd om haar droom na te jagen en te gaan acteren. Wij willen haar vader hier graag voor bedanken! Want wat zou Pretty Little Liars zijn zonder Shay!!

13. Lucy Hale droomde ervan dat Aria en Toby samen kwamen! Ze vertelde aan Celebuzz dat hij heerlijk mysterieus is en dat hij stil, maar sexy is. Helemaal haar type.

14. Lucy was de enige liar die niet de indentiteit van ‘A’ wilde weten. Ze kan namelijk geen geheimen bewaren. Aan de andere liars werd verteld wanneer het script ging afwijken van de boeken.

15. Toen Sasha Pieterse auditie deed was ze pas 12 jaar oud en eigenlijk wilde ze de rol van Hanna!

16. De meest genante scene van Lucy Hale was in seizoen 5 toen ze een scene speelde met Ian Harding (Ezra Fitz) waarin ze topless was.

17. Dit was de originele casting:

Keegan Allan als Dr. Wren Kingston

Lucy Hale als Hanna

Shay Mitchell als Spencer

Brant Doherty als Ezra Fitz of Wren

18. Toby Cavanaugh moest eigenlijk al in de zesde aflevering dood gaan, maar door zijn fans is dit voorkomen! Gelukkig maar, anders was er geen Spoby geweest!

19. Keegan Allen kwam op zijn skatebord naar de auditie van Pretty Little Liars en droeg een muts. Hij maakte hierdoor wel direct vrienden met de producers Marlene King en Oliver Goldstick. Ze zullen net als wij voor zijn charme zijn gevallen!

Bron: ABC Family

20. Ashley Benson is een groot fan van The Pierces. Ashley was naar Secret aan het luisteren toen ze aan het filmen waren in Vancouver en ze vond dit nummer zo perfect passen bij Pretty Little Liars dat ze besloot om haar suggestie aan de producers te vertellen!

21. Ashley Tisdale zou een rolletje krijgen in Pretty Little Liars, maar die heeft ze afgeslagen voor een rol in Hellcats. Deze serie werd al na een paar aflevering gecanceld. Heeft Ashley toch de verkeerde keuze gemaakt!

22. Sasha Pieterse deed eigenlijk auditie voor de rol van Hanna.

Bron: ABC Family

23. Het fictieve stadje Rosewood is geinspireerd op Rosemont in Pennsylvania.

24. Hanna heeft in Pretty Little Liars een girly kledingstijl, terwijl Emily juist stoere kleren draagt. In het echte leven is dit precies andersom!

25. Achter de schermen leidt de deur in Aria’s kamer naar die van Spencer!

Wist jij één of meerdere van deze geheimen over Pretty Little Liars?

Bron: girlscene.nl, dolly.com, giphy.com

Lees ook:

Pretty Little Liars ster Shay Mitchell in hilarische Beauty and the Beast parodie

Nieuwste artikelen

  • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De trailer van Seizoen 7 van Pretty Little Liars is hier!

Zoek in artikelen