De 12 raarste verhaallijnen uit de stripboeken van Buffy The Vampire Slayer

Het is alweer 14 jaar geleden dat we de laatste aflevering van Buffy The Vampire Slayer op de tv hebben gezien. Maar daar stopte de serie eigenlijk helemaal niet! Het verhaal ging in stripvorm verder. Wij weten eigenlijk niet wat we daar van moeten vinden. De meeste verhaallijnen in de strips zijn ook nog is heel erg vreemd! We hebben de 12 raarste voor jullie op een rijtje gezet.

1. Dawn verandert in een reus (een pop en een centaur)

Dawn Summers gaat studeren aan de universiteit in Berkley. Hier gaat ze daten met een demon, genaamd Kenny. Uiteindelijk gaat ze vreemd en dan vervloekt hij haar waardoor ze verschillende transformaties ondergaat. Gelukkig verbrak hij de vloek voordat ze in een “fire slug” veranderde. Wat dat dan ook mocht zijn!

Bron: Dark Horse Comics

2. Een ander soort Twilight

Het achtste seizoen van Buffy The Vampire Slayer draait allemaal om de mysterieuze Twilight. Dit blijkt gewoon Angel te zijn, die voor een brandende en gevleugelde leeuw, de werkelijke Twilight, werkt. Ze willen de wereld vernietigen. Het hoogtepunt van dit verhaal is dat Buffy en Angel kunnen vliegen en ook onkwetsbaar en sterk worden. Ze hebben daarna mid-air seks en vliegen door bergen het heelal in.

Bron: Dark Horse Comics

3. Angel vermoordt Giles

Uiteindelijk nam Twilight bezit van Angel en vermoordde hij Giles. Maar geen zorgen, hij voelde zich er later heel erg schuldig over...

Bron: Dark Horse Comics

4. Giles als kind

Na een heel seizoen waarin Angel iedereen angst aanjoeg wist hij Giles weer tot leven te wekken. Maar dit ging helaas niet helemaal goed en Giles kwam terug als een 12-jarig jongetje.

Bron: Dark Horse Comics

5. De twee heksen tantes van Giles

Tijdens de missie om Giles weer tot leven te wekken in Angel & Faith worden er twee nieuwe karakters geïntroduceerd: Lavinia en Sophronia Fairweather. Dit zijn de oudtantes van Giles. Ze gebruiken hun magie om jong en mooi te blijven. Eigenlijk zijn het de betere en sexier versies van de tantes van Sabrina the Teenage Witch.

Bron: Dark Horse Comics

6. Buffy vernietigt alle magie

In de strijd tegen Twilight en in de nasleep van de dood van Giles slaat Buffy de ‘Seed of Wonder’, die de bron is van alle magie op aarde, kapot. Dit had natuurlijk ernstige bijwerkingen! Dawn begon te vervagen en er werden nieuwe vampiers geboren als hersenloze ‘Zompires’. Maar uiteindelijk komt alles weer goed en is er weer magie op aarde!

Bron: Dark Horse Comics

7. Willow krijgt iets met een slangenvrouw

Willow gaat op reis door verschillende dimensies om zichzelf te herontdekken. Er wordt haar een magische gids aangeboden en ze kiest voor de sexy slangendemon Aluwyn. Ze lijkt totaal niet op de overleden ex van Willow, Tara. Gelukkig voor Willow is een van de modules in de syllabus van Aluwyn “hot interspecies sex”.

Bron: Dark Horse Comics

8. Buffy realiseert zich niet dat zij een robot is

Als Buffy door een huurmoordenaar wordt bedreigd besluit haar stuntelige sidekick Andrew om het bewustzijn van Buffy over te hevelen naar een robot. Op deze manier kan het echte lichaam van Buffy verstopt worden. Het resultaat hiervan was dat Buffy door een storing dacht dat ze zwanger was. Ze heeft een tijdje geworsteld met het idee om abortus te plegen. De onthulling dat ze een robot is, was toen een beetje teleurstellend!

Bron: Dark Horse Comics

9. Warren komt terug… zonder zijn huid

Herinner je Warren nog? Hij schoot Buffy neer en vermoordde Tara. Als wraak heeft Willow zijn huid met magie eraf getrokken. Helaas is hij niet dood gegaan, maar werd hij gered door de heks Amy (kennen jullie haar nog?). Hij werkte voor Twilight, maar de vernietiging van magie had een gruwelijk effect op zijn huidloze, kunstmatig in stand gehouden lichaam.

Bron: Dark Horse Comics

10. Spike raakt bevriend met gigantische buitenaardse insecten

Na de verdediging tegen de buitenaardse insecten van het duivelse advocatenkantoor Wolfran & Hart maakt Spike zichzelf, na de dood van de koning, hun nieuwe leider. Hij vliegt een tijdje samen met “Spike’s Crew” in een ruimteschip voordat een standbeeld van het Paaseiland tot leven komt en het vernietigt.

Bron: Dark Horse Comics

11. Hackney verandert in ‘Magic Town”

Toen alle magie op de aarde werd vernietigd, bedacht Angels vriend en gids, Whistler, een plan om dat terug te draaien. Dit wilde hij doen door middel van een magische plaag. Zijn plan werd gestopt, maar niet voordat alle bewoners in London waren veranderd in magische mutanten!

Bron: Dark Horse Comics

12. Dawn en Xander komen samen

Dit is op zoveel levels gewoon verkeerd. Meer kunnen we er niet over kwijt!

Bron: Dark Horse Comics

Wat vind jij van deze rare verhaallijnen uit de stripboeken van Buffy The Vampire Slayer?

Bron: digitalspy.com

Lees ook:

12 redenen waarom wij na 20 jaar nog steeds van Buffy The Vampire Slayer houden

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantasie series

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

  • 11 verhaallijnen uit de Gossip Girl boeken die de serie niet hebben gehaald

  • Series van vroeger die we heel erg missen

  • 12 x series van vroeger die we missen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen