• Home
  • Lifestyle
  • Chick style
  • Dit is de reden waarom wij nooit een goed antwoord krijgen op onze vragen over Pretty Little Liars

Dit is de reden waarom wij nooit een goed antwoord krijgen op onze vragen over Pretty Little Liars

Na alle seizoenen van Pretty Little Liars te hebben gezien, zijn we er wel achter dat we niet altijd de juiste antwoorden op onze vragen krijgen. Het lijkt net alsof ze ons blijven pesten door net een ander antwoord te geven dan waar wij op zitten te wachten! En heel soms krijgen wij zelfs helemaal geen antwoord op onze vragen. Maar na de volgende onthulling zal alles duidelijk worden.

Aan de Cosmopolitan onthulde productie-ontwerper Jakub Durkoth dat er helemaal niks logisch is in het kleine stadje Rosewood. Op de set van Pretty Little Liars heeft hij een doosje neergezet, waar iedereen die een logische vraag stelde over de serie er een dollar in moest gooien. Helaas zei hij er niet bij hoeveel dollar er uiteindelijk in het doosje terecht is gekomen. Maar wij gokken dat het vast niet veel geweest is, aangezien er eigenlijk totaal geen logica in de serie zit. Dus vraag je jezelf nog af hoe Spencer en Charlotte verwekt zijn of wat er is gebeurd met Aria’s broertje, Mike? Grote kans dat je hier niks over te weten zal komen!

Bron: ABC Family

Jakub Durkoth was niet de enige die wist dat er niks van de verhalen klopte. Kostuumontwerper, Mandi Line, wijst ons ook op een paar gaten in de serie. “Ze gaan nooit naar school. Ze hebben altijd koffie-en ontbijt dates. Ik vroeg dan, ‘Marlene, zijn ze op school geweest?’ ‘Nog niet!’ ‘Hoe laat is het?’ ’13 uur!’ En dit was bij alles zo. Als iemand over Aria zei, ‘Dat rokje is een beetje kort,’ zei ik, ‘Ze heeft een relatie met haar leraar Engels.’”

Misschien is het wel Ian Harding die het beste de plot holes uit kan leggen: “Het gaat om wat je wil geloven en om het negeren van de voor de hand liggende verklaringen. De fans zijn daar gewoon zeven jaar in meegegaan. Er waren zoveel momenten waarop de Liars naar de politie konden gaan en dat niet deden. Het gaat allemaal om de verkeerde informatie en een gebrek aan logica!”

Bron: ABC Family

Wij weten nu tenminste waar het aan ligt waarom we al die jaren geen logisch antwoord hebben gekregen op al onze vragen! Dat was er gewoonweg niet. Nu kunnen we hopelijk met een gerust hart en zonder vragen naar de laatste afleveringen van Pretty Little Liars gaan kijken.

Kijk jij uit naar de laatste afleveringen van Pretty Little Liars?

Bron: cosmopoliton.com, huffingtonpost.com

Lees ook: 25 geheimen over Pretty Little Liars

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De trailer van Seizoen 7 van Pretty Little Liars is hier!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen