Schrijf je zelf verhalen? Maak er een boek van

Niets is leuker dan zelf je eigen verhalen schrijven. De een is er super goed in, de ander wat minder, maar uiteindelijk gaat het om het plezier van het schrijven. Daarnaast hou je er een leuke herinnering aan over als je over een aantal jaar weer eens je oude verhalen terugleest (wie weet kijk je als succesvol schrijfster wel terug op je vroegere verzinsels), maar wij kennen allemaal wel het probleem van een laptop die overvol is aan bestanden, waardoor wij door de bomen het bos niet meer zien. Daarom de perfecte oplossing: van je zelf bedachte verhalen een boek laten maken.

Het is niet alleen hartstikke leuk om echt iets in je handen te kunnen hebben, maar een verhaal leest ook veel beter in boekvorm! Het klinkt misschien allemaal net iets te ingewikkeld, want ja: het is leuk om een boek in je handen te hebben, maar zó makkelijk gaat dat niet. Als je er zo over denkt hebben we goed nieuws voor je, want het is makkelijker dan je denkt! Via reclameland heb je namelijk binnen no time je eigen boek in elkaar gezet naar je eigen smaak, waarna het gratis bij je thuis wordt afgeleverd. Super simpel en je houdt er ook nog eens een leuke herinnering aan over. De website is ook beschikbaar in België.

Voor alle succesvolle en iets minder succesvolle schrijfsters die een boek van hun verhalen willen maken: wij zeggen doen!

Schrijf jij graag verhalen? 

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Corinnes toekomst van Paula Stern

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • 7 redenen waarom Disney films niet alleen leuk zijn voor kinderen

  • Alle Beauty and the Beast films door de jaren heen

  • Deze personages werden uit de serie geschreven na het slechte gedrag van de acteur

Gerelateerde artikelen

  • Je kan er maar beter om lachen

Zoek in artikelen