Vakantiegangers opgelet: hierdoor houd jij meer ruimte over in je bagage

Het is (eindelijk) weer vakantietijd en dat betekent dat niet alleen de voorpret en blijdschap die daarbij komen kijken al in zekere mate aanwezig zijn, maar ook dat de inpakstress langzamerhand de overhand neemt. Op vakantie gaan is natuurlijk super leuk, maar de vraag is: hoe ga je al die spullen mee krijgen? En dan natuurlijk vooral hoe sleep je 15 kilo aan boeken mee?! En als je dan ook nog eens met je kinderen gaat die graag lezen is de inpakstress compleet. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij een ideale oplossing voor iedere boekenliefhebber die op vakantie gaat.

Je houdt ervan of niet: inpakken voor je vakantie. Voor de één betekent dit wekenlang stress en achteraf duizend keer dubbelchecken of alles wel is ingepakt, terwijl de ander er plezier aan beleeft of een dag van tevoren nog niet eens haar koffer uit de kast heeft getrokken. Ondanks deze verschillen ontstaat er vrijwel altijd hetzelfde probleem, namelijk: er is geen plek meer voor al die leuke boeken die je mee wil nemen. Zeker voor ons boekenwurmen is dit een veelvoorkomend probleem en als je met je gezin op vakantie gaat en de kinderen dan ook nog eens tientallen boeken mee willen zijn de koffers al snel vol. Gelukkig zijn daar de tablets, smartphones en laptops, die al snel een oplossing bieden voor al onze “te veel boeken maar te weinig ruimte” problemen. Op deze apparaten kunnen kinderen met een Booqees Plus abonnement (spreek uit: ‘boekies’) offline boeken lezen. Er kunnen maximaal 3 kinderen tegelijkertijd lezen, dus je hebt maar één account nodig voor meerdere boekenwurmen.Met het Booqees abonnement hebben kinderen toegang tot meer dan 1000 titels die offline in de digitale bibliotheek gelezen kunnen worden. Dus je zit niet vast aan wifi verbinding. En je kinderen hoeven niet meer te kiezen welke boeken ze mee willen nemen want nu hebben ze genoeg keuze. Om maar eens een aantal populaire kinderboeken te noemen:  De MZZLMeiden reeks, Plaza Patatta reeks, Paul van Loon boeken en de Mees Kees boeken! 

Booqees is beschikbaar op alle platforms zoals Apple iPhone & iPad, Android telefoon & tablet en de PC en laptop via je web browser.

En speciaal omdat het zomervakantie is heeft Booqees een speciale aanbieding, zo betaal je maar €9,99 voor een 3 maanden abonnement. Zo kunnen de kinderen onbeperkt boeken lezen op vakantie en houd jij meer ruimte over in je bagage. Zeg maar doei tegen je inpakstress!


Ga jij het nieuwe abonnement van Booqees proberen?

{Module not found.}

Nieuwste artikelen

  • Hier zal Bridgerton seizoen 3 en 4 over gaan

  • Actievolle Army of the Dead trailer onthuld door Netflix

  • Bridgerton seizoen 3 én 4 aangekondigd

  • Recensie: It Takes Two | 5 hartjes

  • Best beoordeelde BBQ boeken

Gerelateerde artikelen

  • Young Adult top-5: juli

  • Shoptip: 10x coole e-reader covers

  • 10 dingen die iedere boekenwurm herkent

  • Dit zijn de leukste Book Nook ideeën

  • Deze boekenkasten willen we allemaal in onze woonkamer

Zoek in artikelen