Zo ziet de cast van Lizzie McGuire er nu uit

Lizzie McGuire was dè komedieserie waar we je altijd heel hard om kon lachen. En ja, wij hadden ook een mini-ik rondlopen die al onze boze gedachten binnenhield. De serie is inmiddels al meer dan dertien jaar oud en de cast is flink veranderd. Hilary Duff hebben we daarna allemaal nog wel gezien, maar wat is er met de rest gebeurt? En vooral hoe zien ze eruit zonder die rare kleding uit het jaar 2000.

Hilary Duff (Lizzie McGuire)

Ze was de ster van de serie en stond bekend om haar klunzigheid en loyaliteit naar haar vrienden toe. Duff heeft daarna niet stil gezeten. Ze speelde meerdere hoofdrollen in tienerfilms, schreef een boek, maakte muziek, trouwde en kreeg een kindje. Op het moment heeft ze een rol in de serie Younger.

 

 

My handsome boy is 5! Happy birthday to the sweetest🍭 of all time ❤️

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Lalaine Vergara (Miranda Sanchez)

Miranda was Lizzie beste vriendin en hierdoor volop aanwezig in de serie. Dat ze niet in de Lizzie McGuire film zat kunnen we dan ook nog altijd niet begrijpen. In de serie liet ze vaak genoeg haar dansmoves zien en hier is ze later dan ook mee verder gegaan.

 

 

He thinks I'm beautiful... Loser😈

Een bericht gedeeld door Lalaine Vergara (@thelalaine) op

Adam Lamberg (Gordo)

Gordo maakte het vriendschap trio compleet. Hij had altijd al een oogje op Lizzie en kreeg in de laatste film eindelijk zijn zin. Na de serie was kwam aan zijn acteercarrière snel een einde. Hij speelde een paar kleine rollen, maar focuste zich vooral op school waar hij zijn diploma voor geografie haalde.

 

Jake Thomas (Matt McGuire)

Matt was het jongere broertje van Lizzie die altijd in de problemen raakte. Het was nog echt een broekie in de serie, maar is inmiddels flink opgegroeid. Zijn carrière is tot nu toe erg succesvol, zo speelde hij in de series NCIS, CSI en Storytellers.

 

Hallie Todd (Jo McGuire)

Het was niet altijd makkelijk om de moeder te zijn van Lizzie en Matt, maar Jo deed haar best. Ze heeft na de serie nog een paar rollen gespeeld. Daarnaast kun je bij haar terecht voor acteerlessen en schrijft en produceert ze haar eigen films.

 

Robet Carradine (Sam McGuire)

Je zou hem bijna niet meer herkennen, zijn bril is nog hetzelfde maar de snor en grijzen lokken hebben hem een stuk ouder gemaakt. Gelukkig kunnen we nog altijd om deze grappig vader lachen. Hij speelde na Lizzie McGuire in een aantal grote producties zoals Django Unchained.

 

 

Nerrrrrddddssssss !!!!!!!!! #cvweekly #robertcarradine #revengeofthenerds

Een bericht gedeeld door Coachella Valley Weekly (@cvweekly) op

Ashlie Brillault (Kate Sanders)

We kennen haar als het populaire meisje die vooral ruzie maakte met Lizzie. Na haar rol in Lizzie McGuire is ze volledig gestopt met acteren. Ze heeft rechten gestuurd, is getrouwd en kreeg een dochtertje.

 

 

💕

Een bericht gedeeld door Ashlie Brillault (@ashbrillault) op

Clayton Snyder (Ethan Craft)

Lizzie had heel lang een oogje op hem, vooral als hij even zijn mond hield. Over zijn uiterlijk hebben we nu enige twijfels, maar ja toen hadden wij zelf ook nog zulke kleding aan. Snyder heeft een lange tijd professioneel waterpolo gespeeld, maar is nu weer bezig met acteren.

 

 

Motivated. Chill, but motivated. 🤙🏼

Een bericht gedeeld door Clayton Snyder (@heyclaytron) op

Kyle Downes (Larry Tudgeman)

De perfecte nerd die in een schoolserie niet kan onbreken. Lizzie waagde het zelf om een keer met hem op een date te gaan, maar kreeg daar als snel spijt van. Gelukkig is hij na de serie aardig opgeknapt, hij speelde in meerdere series en regisseert zijn eigen films.

 

 

Create your own moments.

Een bericht gedeeld door Kyle Downes (@kyle.downes) op

Christian Copelin (Lanny Onasis)

Hoe konden we hem vergeten, hij was de beste vriend van Lizzie’s broertje. Een ding was zeker, hij vond zichzelf cool. De rest van de school had hier zijn twijfels over. Na de serie heeft hij niet meer geacteerd en er is niet bekend wat hij verder wel doet. Ook op sociale media is hij niet actief en hierom helaas geen foto van hem te vinden.

Davida Williams (Claire Miller)

Nadat de vriendschap tussen Claire en Lizzie over was, voegde Davida zich bij Kate. Daarna was ze op z’n zachts gezegd onaardig. Toch speelde Williams en Duff later samen in de film Raise Your Voice.

 

 

💁🏽

Een bericht gedeeld door Davida Williams (@davidabwilliams) op

Carly Schroeder (Melina Bianco)

Melina was de beste vriendin van Lizzie’s broertje tot ze hun gevoelens voor elkaar uitspraken. Ze was in de serie nogal een druktemaker, maar dat viel in het echte leven wel mee. Ze heeft haar studie afgemaakt en speelde in series als Law and Order.

 

Arvie Lowe Jr (Mr. Dig)

Mr Dig was de docent waar we allemaal van droomden. Eentje waarbij je alles kon doen en nooit straf kreeg. Hij heeft in aantal series en korte films gespeeld en zal binnenkort verschijnen in Back to the ‘90s.

Bron: IMDb

Wie herken jij niet meer?

Bron: Instagram

Lees ook: Zo zou de Lizzy McGuire movie eruit zien als het een thriller was

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • 16 van de leukste Disney+ tiener komedies

  • 10 acteurs die hun eigen dubbelganger spelen in films en series

  • Deze films en series verschijnen in juli op Disney+

  • Er komt een 'Lizzie McGuire' reboot met Hilary Duff

  • Originele cast keert terug in de 'Lizzie McGuire' reboot

Zoek in artikelen