Friends Cast Toen en Nu

Friends is misschien wel een van ons meest favoriete sitcoms aller tijden. Hoewel de serie al in  2004 is afgelopen worden er nog altijd herhalingen op tv uitgezonden. Nog altijd kijken we graag naar het leven van Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey en Ross. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de Friends-acteurs? Wij zochten het voor je uit!

Rachel Green – Jennifer Aniston

Jennifer Anniston speelde de rol van Rachel Green in Friends. Na het einde van de serie heeft ze zeker niet stil gezeten en is met name groot geworden in het rom-com genre. Ze speelde in films als Rumor Has It, He’s Just Not That Into You, Horrible Bosses en We’re The Millers.

Bron: NBCU Photo bank, Getty Images

Monica Geller – Courtney Cox

Courtney Cox had eigenlijk auditie gedaan voor de rol van Rachel, de producers vonden haar namelijk perfect als Rachel, maar Courtney vond zelf dat ze beter paste bij de rol van Monica. Wij zijn het daar helemaal mee eens! Na Friends heeft Courtney een van de hoofdrollen gespeeld in de Scream franchise. Ook speelde ze de hoofdrol in de serie Cougar Town.

Bron: NBCU Photo bank, Getty Images

Ross Geller – David Schwimmer

Na Friends is David Schwimmer voornamelijk achter de schermen gaan werken. Hij was nog wel te horen als stem van Giraffe Melman in de films van Madagaskar. Daarnaast speelt hij in de serie American Crime Story de vader van Kim Kardashian.

Bron: NBCU Photo bank, Getty Images

Phoebe Buffay – Lisa Kudrow

Lisa Kudrow veroverde iedereens hart met de manier waarop ze de excentrieke Phoebe Buffay portretteerde. Na Friends speelde ze de hoofdrol in de serie Comeback, die ze zelf ook schreef. Ook speelde ze de hoofdrol in de serie Web Therapie. Daarnaast had ze ook nog bijrollen in films als P.S. I Love You en Easy A.

Bron: NBCU Photo bank, Getty Images

Matthew Perry – Chandler Bing

Ten tijde van Friends kampte Matthew Perry met een drank en drugs verslaving. Gelukkig is hij nu helemaal clean en helpt hij ook anderen om van hun verslaving af te komen. Na Friends heeft Matthew onder andere een bijrol gehad in de film 17 Again. Ook speelde hij de hoofdrol in series als Mr. Sunshine en Go On. Helaas waren deze series geen lang leven beschoren. Tegenwoordig speelt hij ook in veel toneelstukken in Londen.

Bron: NBCU Photo bank, Getty Images

Matt LeBlanc – Joey Tribbiani

Met zijn catchphrase “How you doin’” vielen alle vrouwen in katzwijm voor Joey Tribbiani, gespeeld door Matt LeBlanc. Als enige van de zes Friends kreeg zijn karakter Joey een spin-off die voor twee seizoenen liep. Daarna heeft Matt een 4-jarige break van acteren genomen. Na zijn break was hij te zien in de serie Episodes, waarin hij zichelf speelt. Met deze serie won Matt LeBlanc een Golden Globe voor beste acteur.

Wie is jouw favoriete Friend?

Bron: Imdb.com, People.com, Biography.com, nu.nl, Getty images, NBCU photobank

Lees ook: Bekende acteurs en actrices met een gastrolletje in Friends

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De grappigste foutjes in films en series

  • Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

  • Wat doet de cast van The Hills nu?

  • 10 x feel good series

  • 10x recasts in series

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen