Deze personages werden uit de serie geschreven na het slechte gedrag van de acteur

Pas op! Dit artikel bevat spoilers.

We kennen dat vreselijke gevoel allemaal, jouw favoriete personage wordt uit de serie gehaald. Dit gebeurt soms zomaar uit het niets. Soms is dit de schuld van de acteurs zelf, dan kunnen ze niet overweg met de andere castleden of doen ze verwaand tegen de producers. En dat moet je niet doen op een filmset, want dan schijven ze je zo uit de serie.

Taylor Momsen (Gossip Girl)

Ze ontspoorde in de serie Gossip Girl als Jenny, maar ook in het echte leven. Ze wilde zich meer op haar muziek focuste en was daarom meer daar mee bezig dan met de serie. Er gaan geruchten dat ze weinig op de set kwam en als ze er wel was ze haar tekst vergat. Het is dan ook niet raar dat ze uit de serie werd geschreven.

Mischa Barton (The O.C.)

Haar carrière begon met de serie The O.C., waar ze Marissa Cooper speelde. Ze was een grote hit in de serie en het brak dan ook vele harten toen ze verongelukte in het derde seizoen. Toch blijkt dat ze op de set niet zo fijn was om mee te werken. Ze gedroeg zich als een echte diva en dit zou ook de rede zijn waarom de producenten haar uit de serie haalde.

Charlie Sheen (Two and a Half Men)

In 2011 was Charlie Sheen op z’n zachts gezegd niet in een goede bui. Zo haalde hij vocaal flink uit naar Chuck Lorre, de bedenker van de serie Two and a Half Men en op dat moment zijn baas. En onaardige dingen zeggen over je baas in interviews is niet heel slim. Kort daarna liet hij Sheen’s personage aanrijden door een trein en werd hij vervangen door Ashton Kutcher. Niet echt een handige set van Sheen dus.

Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy)

Dit was de grote shock voor de diehard Grey’s Anatomy fans. Na wel elf seizoenen van onze McDreamy te hebben kunnen genieten werd hij er uitgeschreven. Dit nog wel met een dramatisch auto-ongeluk. De geruchten gaan dat dit komt door wat drama tussen bedenker Shonda Rhimes en Dempsey. Zij blijven dit echter beide ontkennen.

T.R. Knight (Grey’s Anatomy)

De dood van Derek was niet de eerste keer dat Rhimes ons hart brak. Zo kwam naar buiten dat acteur Isaiah Washington (Dr. Burke) werd ontslagen na een ruzie op de set waarbij hij Knight (George) beledigde als homo. Het ging er dus nogal wild aan toe daar op de set. Knight beschuldigd Rhimes ervan dat hij hem daarna eruit heeft uitgeschreven, vanwege zijn voorkeur aan mannen. Wij weten niet wat er hiervan waar is, maar de dood van George was dramatisch.

Shannen Doherty (Beverly Hills 90210, Charmed)

Ze heeft nogal een reputatie in de filmwereld en er zijn niet veel regisseurs die nog met haar willen samenwerken. Shannen Doherty, oftewel Brenda, werd ontslagen uit de serie Beverly Hills 90210. Dit zou zijn om een ruzie met de cast en crew. In een interview met Dohethy’s collega Toris Spelling in Celebrity Lie Detector werd verteld dat er zelfs is gevochten. Maar daar bleef het niet bij ook in de serie Charmed werd Doherty’s personage vermoord, dit na een mogelijke ruzie met collega Alyssa Milano.

Nicollette Sheridan (Desperate Housewives)

De actrice Nicollette Sheridan was op de set net zo’n diva als haar rol in de serie Desperate Housewives. Ze had een slechte band met de schrijver van de serie Marc Sherry, die haar uiteindelijk uit de serie schreef. Sherry noemde dit een creatief besluit, maar gaf toe dat onprofessionele gedrag wel een rol speelde. Sheridan klaagde hem hiervoor aan, maar verloor de zaak.

John Rhys-Davies (Sliders)

Deze steracteur was geen fan van de scripschrijvers van de serie Sliders. Dit liet hij dan ook duidelijk aan ze weten, maar zo vertelde hij aan Digital Spy deden ze niks met zijn commentaar. Hij zal ze vast niet aardiger hebben gevonden nadat ze hem lieten neerschieten in seizoen 3.

Thomas Gibson (Criminal Minds)

Criminal Minds acteur Thomas Gibson werd zogezegd twee keer ontslagen nadat hij uit zijn slof schoot op de set. Eerst bij de serie Dharma & Greg waar hij volgens TMZ een crew lid duwde tijdens een discussie, hier volgde hij later een cursus woedebeheersing voor. Bij Criminal Minds ging het weer fout. Na een ruzie met de regisseur werd hij in 2016 ontslagen. Zijn collega’s vertelde aan variety dat hij op de set bekend stond om zijn stemmingswisselingen.

Dominic Monaghan (Lost)

Hij speelde Charlie in de serie Lost die verdronk in het derde seizoen. Zijn mening hierover was dat hij het niet erg vond, omdat hij zich verveelde op de set. Zo vertelde hij aan Entertainment Weekly; "Er is zo’n grote cast dat je niet de hele tijd wat te doen hebt." Ook zou hij de schrijvers hebben verteld wat er met Charlie moest gebeuren en dat was misschien niet zo’n slimme zet.

Van wie had jij dit niet verwacht?

Bron: giphy.com

Lees ook: 10 x drama achter de schermen bij The OC

Nieuwste artikelen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

  • Ochtendgloren - Corina Bomann

  • Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Series met de mooiste mannen

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

Zoek in artikelen