10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

Er zijn veel acteurs die wij alleen in hun originele rol zouden kunnen voorstellen. Toch zijn er best een aantal acteurs die oorspronkelijk auditie deden voor een andere rol. De producenten besloten ze daarna uiteindelijk toch voor een ander personage te casten. Wij kunnen het ons niet voorstellen dat deze acteurs van rol waren veranderd, gelukkig is alles zoals het nu is.

Sascha Pieterse

Voordat ze de iconische rol van Alison in Pretty Little Liars veroverde, had ze haar zinnen gezet op Hanna. Ze oefende zelf een scène met Mona, maar werd het uiteindelijk toch niet. We moeten toegeven dat er wel wat vergelijkingen zijn tussen de twee meiden.  

Bron: Warner Bros

Jensen Ackles

Het is bijna onmogelijk om te bedenken dat Sam in Supernatural bijna werd gespeeld door zijn tegenspeler Jensen Ackles. Die zijn broer Dean speelt in de serie. Hij deed origineel auditie voor de broederrol van Sam, maar bekende aan de producers dat hij voorkeur had voor de rol van Dean. Gelukkig luisterde ze naar hem.

Bron: The CW

Norman Reedus

Niet veel zullen het waarschijnlijk weten, maar de rol van Daryl Dixon van The Walking Dead is alleen aanwezig in de serie. In de oorspronkelijke stripboeken zit hij niet. Deze rol ontstond speciaal voor Reedus, die auditie deed voor de al vergeven rol van Merle. Ze vonden hem zo goed dat hij wel in de serie moest en ze een compleet nieuwe rol voor hem creëerde.

Bron: AMC

Sonequa Martin Green

Nog een Walking Dead actrice die oorspronkelijk voor een andere rol auditie deed. Martin Green speelt nu Sascha in de serie, maar deed auditie voor de duistere rol van Michonne.

Bron: AMC

Miley Cyrus

Je kan het je bijna niet voorstellen, maar Miley Cyrus deed in eerste instantie auditie voor de rol van Lily Truscott. Dit betekent dat we Cyrus met de gekke pruiken zouden hebben gezien. We zijn toch blij dat ze uiteindelijk de hoofdrol bemachtigde, want we kunnen geen andere Hannah Montana bedenken.

Bron: Disney

Iwan Rheon

Deze Game of Thrones ster speelde bijna Jon Snow. Hij zat bij de laatste twee kandidaten, maar de rol ging toch naar Kit Harington. Gelukkig bleef er voor hem nog een rol als de slechte Ramsay Bolton over.

Bron: HBO

Sara Paxton

Je zal haar waarschijnlijk kennen als de zeemeermin uit Aquamarine, maar ze deed ook auditie voor de rol van Lizzie McGuire. Deze ging immers naar Hilary Duff en Paxton kreeg slechts een kleine bijrol.

Bron: Disney

Erin Sanders

De nerderige vriendin van Zoey in de serie Zoey 101 speelde bijna de rol van Nicole. Deze populaire tiener was wel wat anders dan Quinn. Als deze rollen anders waren gecast had Zoey’s wereld er dan heel anders uitgezien.

Bron: Nickelodeon

Hank Azaria

Azaria had zijn zinnen gezet op de rol van Joey in de serie Friends. Hij deed zelf een tweede keer auditie, nadat hij de eerste keer was afgewezen. Toch kreeg hij de rol niet en kwam hij enkel voor in de serie als een versierder van Phoebe.

Bron: NBC

Paul Wesley

Net als de Supernatural acteur Ackles deed ook Paul Wesley auditie voor de rol van de andere broer in The Vampire Diaries. Wesley zag de rol van de gevaarlijke Damon meer zitten dan die van de zachtaardige Stefan. 

Bron: The CW

Welke personage had jij leuker gevonden als ze als hun orginele auditie waren gecast?

Bron: mtv.com

Lees ook: 10 redenen waarom Jensen Ackles een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

Zoek in artikelen