11x de leukste rokjes voor boekenliefhebbers

Wij zijn gek op het dragen van rokjes! Er zijn zoveel verschillende soorten en je kunt het met veel combineren, waardoor je elke dag wel een compleet andere outfit kunt creëren. Wij hebben nu de perfecte rokjes gevonden voor boekenliefhebbers! Deze rokjes zijn echt een must-have. En er is letterlijk van alles. Van rokjes met de Harry Potter kaften tot rokken met de boeken van The Hobbit erop, het bestaat allemaal! Hieronder hebben we voor jullie de 11 leukste rokjes voor boekenliefhebbers op een rijtje gezet.

Dit minirokje met boekenprint vinden wij ontzettend schattig. Als boekenliefhebber mag deze eigenlijk niet ontbreken in de kast.

Deze vintage rok is voor iedereen die van boeken en vintage kleren houdt een ware must-have.

Deze rok, gebaseerd op de stijl van Edgar Allan Poe is voor elke liefhebber van deze schrijver een aanrader.

Oké, deze rok moeten wij hebben. Op de rok staan alle kaften van de Harry Potter serie afgebeeld. Voor elke Potterhead is deze rok een echte must-have.

"i solemnly swear that i am up to no good". Deze rok met daarop een print van de marauders map (de sluipwegwijzer) moet elke Potterhead natuurlijk hebben.

Hou je van klassieke literatuur? Dan is deze rok perfect voor jou!

Deze rok is echt prachtig. Hij bestaat compleet uit de kaften van de boeken van shakespeare.

Daarnaast worden de fans van Tolkien zeker niet overgeslagen. Deze rok met de kaft van het boek The Hobbit is echt geweldig.

En omdat we geen genoeg van Tolkien kunnen krijgen, hebben we ook deze rok nog gevonden. We zien de Gouw afgebeeld met daarnaast de tekst van de boeken erbij. Deze is zeker een van onze favorieten!

Voor als je niet alleen een boekenliefhebber bent, maar eveneens van katten houdt, dan raden wij zeker deze rok voor je aan! Té schattig!

We sluiten deze lijst af met misschien wel de mooiste rok van allemaal. Op deze rok is namelijk de bibliotheek van de Disney film Belle en het Beest afgebeeld en hij is echt prachtig!

 

Welke rok is jullie favoriet?

Bron: Etsy, Book Riot.

Lees ook: De mooiste tweedehands boekenwinkels in Europa

Nieuwste artikelen

  • Twisted Lies - Ana Huang

  • Koude harten - Gunnar Staalesen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

Zoek in artikelen