11x de leukste rokjes voor boekenliefhebbers

Eindelijk is de zomer weer aangebroken. Dat betekent heerlijk weer om buiten te gaan zitten lezen. En natuurlijk ook zomerse kleding om aan te trekken. Laten wij nu de perfecte kledingstukken gevonden hebben voor boekenliefhebbers! Deze rokjes zijn echt een must-have. En er is letterlijk van alles. Van rokjes met de Harry Potter kaften tot rokken met de boeken van Lord of the Rings erop, het bestaat allemaal! Hieronder hebben we voor jullie de 11 leukste rokjes voor boekenliefhebbers op een rijtje gezet.

Alle rokjes hebben wij gevonden op Etsy!

1. Dit minirokje met boekenprint vinden wij ontzettend schattig. Als boekenliefhebber mag deze eigenlijk niet ontbreken in de kast.

Bron: Etsy

2. Deze vintage rok in de stijl van de jaren ’50 is voor iedereen die van boeken en vintage kleren houd een ware must-have.

Bron: Etsy

3. Deze rok, gebaseerd op de stijl van Edgar Allan Poe is voor elke liefhebber van deze schrijver een aanrader.

Bron: Etsy

4. Oké, deze rok moeten wij hebben. Op de rok staan alle kaften van de Harry Potter serie afgebeeld. Voor elke Potterhead is deze rok een echte must-have.

Bron: Etsy

5. Ook deze rok heeft wat met Harry Potter te maken. Alle boeken die op de rok staan afgebeeld zijn namelijk toverboeken!

Bron: Etsy

6. Deze bibliotheek kaart rok is voor iedereen die veel tijd in de bieb doorbrengt zeker een feest van herkenning en mag eigenlijk niet ontbreken in de kledingkast.

Bron: Etsy

7. Deze rok is echt prachtig. Hij bestaat compleet uit de kaften van de boeken van shakespeare.

Bron: Etsy

8. Daarnaast worden de fans van Tolkien zeker niet overgeslagen. Deze rok met de kaft van het boek The Hobbit is echt geweldig.

Bron: Etsy

9. En omdat we geen genoeg van Tolkien krijgen hebben we ook deze rok nog gevonden. We zien de Gouw afgebeeld met daarnaast de tekst van de boeken erbij. Deze is zeker een van onze favorieten!

10. Voor als je niet alleen een boekenliefhebber bent, maar eveneens van katten houdt dan raden wij zeker deze rok voor je aan!

Bron: Etsy

11. We sluiten deze lijst af met misschien wel de mooiste rok van allemaal. Op deze rok is namelijk de bibliotheek van de Disney film Belle en het Beest afgebeeld en hij is echt prachtig!

Bron: Etsy

Welke rok is jullie favoriet?

Bron: Etsy, Book Riot.

Lees ook: De mooiste tweedehands boekenwinkels in Europa

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen