De cast van Married with Children: toen vs nu

Het is alweer 30 jaar geleden dat de eerste aflevering van Married… with Children werd uitgezonden en 20 jaar geleden sinds we de laatste aflevering op de tv konden bewonderen. De cast heeft in de jaren erna vast niet stil gezeten en wij waren eigenlijk wel heel erg benieuwd naar wat ze allemaal gedaan hebben sinds de serie is geëindigd! En zoals vaak het geval is, is de één een stuk actiever geweest dan de ander in de showbusiness.

Ed O’Neill (Al Bundy)

Nadat hij zijn carrière als schoenenverkoper in Married… with Childeren aan de wilgen moest hangen, is hij erg druk geweest. Eerst met een paar kleine projectjes, zoals John from Cincinnati, Big Apple en Dragnet. Maar pas in 2009 kwam er weer een grote rol op zijn pad. Hij was namelijk te zien als Jay Pritchet in de sitcom Modern Family. Daarnaast heeft hij ook nog de zwarte band in het Braziliaanse jiu jitsu, niet slecht voor iemand die in 2016 de leeftijd van 70 heeft bereikt!

Bron: Fox,  20th Century Fox Television

Katey Sagal (Peggy Bundy)

Katey Sagal is net zo druk bezig geweest als Ed O’neill en heeft een mooie carrière voor zichzelf opgebouwd. Haar mooie grote lokken heeft ze ingruild voor een donkere kleur, die haar ook heel goed staat. Ze heeft de stem van Turanga Leela, uit de animatiefilm Futurama, ingesproken en in 2008 heeft ze de rol van Gemma Teller Morrow in Sons of Anarchy bemachtigd. Dit is natuurlijk wel een hele andere rol dan Peggy Bundy, maar ze doet het geweldig. Ze is voor de rol in Sons of Anarchy genomineerd voor negen awards en heeft zelfs een Golden Globe en Prism Award mee naar huis genomen! Na Sons of Anarchy was ze nog te zien in Pitch Perfect 2 en had ze bijrollen in The Big Bang Theory en Brooklyn Nine-Nine.

Bron: Fox, Linson Entertainment

Christina Applegate (Kelly Bundy)

Christina Applegate was misschien wel het favoriete personage van de fans van Married… with Children! Maar om een nieuwe hit serie te vinden is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. In 1998 kreeg ze een rol in de serie Jesse, maar dat duurde maar twee seizoen. Hierna bemachtigde ze een rol in Samanthe Who? en die serie telde helaas ook maar 35 afleveringen. En ook de sitcom Up All Night heeft maar twee seizoenen gekregen en werd gecancelled na 35 afleveringen. Ook was ze in 2 afleveringen te zien in Friends als de zus van Rachel. In 2019 heeft ze een rol bemachtigd in de Netflix-serie Dead to Me. Daarnaast heeft ze nog in succesvolle films zoals The Sweetest Thing, Bad Moms en The Anchorman films gespeeld.

Bron: Fox, CBS Television Studios

David Faustino (Bud Bundy)

Het spelen van de rol Bud Bundy lijkt toch wel het hoogtepunt te zijn van David Faustino’s carrière! Hij heeft nog wel een paar one-appearences gemaakt, maar zijn grootste project is Entourage geweest, waarin hij te zien is als zichzelf. Ook heeft hij zijn stem geleend aan de populaire series: Winx Club (Helia), The legend of Korra (Mako) en Dragons: Race to the Edge (Dagur) . Helaas voor hem blijft het hierbij.

Bron: Fox, Warner Bros.

Amanda Bearse (Marcy D’Arcy)

Het lijkt wel alsof Amanda Bearse na het stoppen van Married… with Children van de tv verdwenen is! Sinds 2001 is ze maar zes keer voor de camera verschenen (zeven als je Drop Dead Diva meetelt). In 2020 is ze het meest recent te zien in de film Sky Sharks. Maar haar carriere als regisseur heeft wel een vlucht genomen! Ze heeft haar talenten o.a. gebruikt voor Dharma & Greg, MADtv en The Big Gay Sketch Show.

Bron: Fox, Fuse Box Films

Ted McGinley (Jefferson D’Arcy)

Ted McGinley is het meest bekend door zijn rollen in Love Boat en Married… with Children. Maar hij is ook nog te zien geweest in Hope & Faith. Er zijn mensen die zeggen dat hij de McGinley curse met zich mee brengt naar de set. Volgens hen zouden series na zijn komst snel gecancelled worden. McGinley brengt daar tegenin dat veel shows, na zijn eerste verschijning, nog meerdere seizoenen doorliepen. Zoals de serie Happy Days.

Bron: Fox, Larry Levinson Productions

 

Had jij verwacht dat de cast van Married… with Children dit nu zou doen?

Bron: looper.com

Lees ook: Wat doet de cast van Sex and the City nu?

Nieuwste artikelen

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

  • Wat vrouwen willen - Maxine Mei-Fung Chung

  • Schoon - Alia Trabucco Zerán

Gerelateerde artikelen

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Friends Cast Toen en Nu

  • Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

  • High School Musical: waar is de rest van de cast gebleven?

  • Dit was Stephenie Meyers Twilight droomcast

Zoek in artikelen