De cast van Married with Children: toen vs nu

Het is alweer 30 jaar geleden dat de eerste aflevering van Married… with Children werd uitgezonden en 20 jaar geleden sinds we de laatste aflevering op de tv konden bewonderen. De cast heeft in de jaren erna vast niet stil gezeten en wij waren eigenlijk wel heel erg benieuwd naar wat ze allemaal gedaan hebben sinds de serie is geëindigd! En zoals vaak het geval is, is de één een stuk actiever geweest dan de ander in de showbusiness.

Bron: Fox Broadcasting Company

Ed O’neill (Al Bundy)

Nadat hij zijn carrière als schoenenverkoper in Married… with Childeren aan de wilgen moest hangen, is hij erg druk geweest. Eerst met een paar kleine projectjes, zoals John from Cincinnati, Big Apple en Dragnet. Maar pas in 2009 kwam er weer een grote rol op zijn pad. Hij is nu namelijk te zien als Jay Pritchet in de sitcom Modern Family. En dit is natuurlijk geweldig want hij krijgt ervoor betaald om Sofia Vergara als zijn vrouw te hebben! Daarnaast heeft hij ook nog de zwarte band in het Brailiaanse jiu jitsu, niet slecht voor iemand die in 2016 de leeftijd van 70 heeft bereikt!

Bron: Fox / Getty (Michael Tullberg)

Katey Sagal (Peggy Bundy)

Katey Sagal is niet net zo druk bezig geweest als Ed O’neill, maar heeft toch een mooie carrière voor zichzelf opgebouwd. Haar mooie grote lokken heeft ze ingruild voor een donkere kleur, die haar ook heel goed staat. Ze heeft de stem van Turanga Leela, uit de animatiefilm Futurama, ingesproken en in 2008 heeft ze de rol van Gemma Teller Morrow in Sons of Anarchy bemachtigd. Dit is natuurlijk wel een hele andere rol dan Peggy Bundy, maar ze doet het geweldig. Ze is voor de rol in Sons of Anarchy genomineerd voor negen awards en heeft zelfs een Golden Globe en Prism Award mee naar huis genomen!

Bron: Fox / Getty (Paul Zimmerman)

Christina Applegate (Kelly Bundy)

Christina Applegate was eigenlijk wel een beetje het favoriete personage van de fans van Married… with Children! Maar om een nieuwe hit serie te vinden is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. In 1998 kreeg ze een rol in de serie Jesse, maar dat duurde maar twee seizoen. Hierna bemachtigde ze een rol in Samanthe Who? en die serie telde helaas ook maar 35 afleveringen. En ook de sitcom Up All Night heeft maar twee seizoenen gekregen en werd gecancelled na 35 afleveringen. Wel heeft ze nog in succesvolle films, zoals The Sweetest Thing en The Anchorman films, gespeeld.

Bron: Fox / Getty (Axelle/Bauer-Griffin)

David Faustino (Bud Bundy)

Het spelen van de rol Bud Bundy lijkt toch wel het hoogtepunt te zijn van David Faustino’s carrière! Hij heeft nog wel een paar one-appearences gemaakt, maar zijn grootste project is Entourage geweest, waarin hij te zien is als zichzelf. Ook heeft hij zijn stem geleend aan de populaire series: Winx Club en The legend of Korra. Helaas voor hem blijft het hierbij.

Bron: Fox / Getty (Ethan Miller)

Amanda Bearse (Marcy D’Arcy)

Het lijkt wel alsof Amanda Bearse na het stoppen van Married… with Children van de tv verdwenen is! Sinds 2001 is ze maar zes keer voor de camera verschenen (zeven als je Drop Dead Diva meetelt). Maar haar carriere als regisseur heeft wel een vlucht genomen! Ze heeft haar talenten o.a. gebruikt voor Dharma & Greg, MADtv en The Big Gay Sketch Show.

Bron: Fox / Getty (Bobby Bank)

Ted McGinley (Jefferson D’Arcy)

Ted McGinley is het meest bekend door zijn rollen in Love Boat en Married… with Children. Maar hij is ook nog te zien geweest in Hope & Faith. Er zijn mensen die zeggen dat hij de McGinley curse met zich mee brengt naar de set. Volgens hen zouden series na zijn komst snel gecancelled worden. McGinley brengt daar tegen in dat veel shows, na zijn eerste verschijning, nog meerdere seizoenen doorliepen. Zoals de serie Happy Days.

Bron: Fox / Getty (Gabriel Olsen)

David Garrison (Steven Bartholomew Rhodes)

Ook voor David Garrison geldt helaas dat zijn bekendste rol die als Steven Bartholomew Rhodes in Married… with Childeren is. Hierna heeft hij nog wel een aantal one-appearences gemaakt in o.a. Arli$$, The West Wing en The Good Wife. Maar zijn liefde bleef bij het theater liggen! Hij is in verschillende Broadway shows te zien geweest, zoals Bells Are Ringing, The Visit en Wizard of Oz.

Bron: Fox / Getty (L. Cohen)

Had jij verwacht dat de cast van Married… with Children dit nu zou doen?

Bron: looper.com

Lees ook: Wat doet de cast van Sex and the City nu?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Wat doet de cast van The Hills nu?

  • Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

  • Wat doet de cast van Gossip Girl nu?

  • Interview met de (jummie) mannen van Hartenstraat

  • Opnames Smoorverliefd van start

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen