De 5 leukste games voor op je smartphone!

Af en toe slaa de verveling weleens toe en wat is er dan idealer dan even een spelletje op je telefoon te spelen? Maar tegenwoordig zijn er zoveel spelletjes die je in de App Store kunt downloaden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij voor jullie de 5 leukste games op een rijtje gezet! 

1. Homescapes

Je helpt butler Austin om weer warmte en gezelligheid in zijn oudelijk huis te brengen. Hierdoor hoopt hij ook dat zijn ouders het huis niet meer zullen verkopen! Door de levels te halen kan je sterren verdienen, waarmee je het huis naar je eigen smaak kunt inrichten!

HomescapesBron: Playrix Games

2. Woord Snack

In dit spel is het jouw taak om alle verborgen woorden te ontdekken. Je moet letters swipen om op die manier woorden te vormen en hierdoor kan je de puzzels afmaken! Heerlijk dus om eventjes die hersens te laten kraken!

Woord SnackBron: APNAX

3. Fruit Ninja

Bij Fruit Ninja gaat het vooral om reactievermogen! Je moet proberen om al het fruit zo snel mogelijk te 'slicen', maar pas op dat je de bommen niet raakt! Het is een ideaal spelletje om even de tijd te doden!

Fruit NinjaBron: Halfbrick Studios

4. Candy Crush Saga

Dit spelletje zal bij de meeste lezers wel al bekend zijn! Candy Crush Saga zit boordevol puzzelspelletjes! En wat is er nou leuker om dat met snoep te doen. Hoe meer levels je haalt, hoe meer gebieden je kan gaan verkennen!

Candy Crush SagaBron: KING

5. Hay Day

In dit spel werk je op het platteland. Je moet zorgen voor je gewassen en je drijft handel met je buren en vrienden! Daarnaast heb je ook nog is vee dat lekker op je boerderij rondscharrelt.

Hay DayBron: Supercell

Om de games optimaal te spelen is het belangrijk dat je een goede smartphone bezit. En laat het nou net zo zijn dat de iPhone X en de iPhone 8 op de markt zijn gekomen! De iPhone X heeft natuurlijk een scherm dat de gehele voorkant bedekt! En ook de iPhone 8 is heel erg geschikt met zijn Retina HD-display! 

Welke game ga jij downloaden?

 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • De leukste games op de Nintendo Switch om samen te spelen

  • Games met goede verhaallijnen

  • De favoriete (bord)spellen van de redactie

  • Beste games uit 2019 tot nu toe

  • 5 games voor elke fantasie- en verhaalliefhebber

Zoek in artikelen