Breng de sfeer van Harry Potter in jouw huis!

Heb jij altijd al gedroomd van een huis in de sferen van Harry Potter? De goden hebben jouw beden verhoord en laten deze droom uitkomen! PBteen heeft namelijk een collectie die helemaal in de stijl van Harry Potter is. Je kan het zo gek niet bedenken of zij hebben het. Van kussens tot lampen tot bekers!

Een gedeelte van de collectie is natuurlijk in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: Zwadderich, Huffelpuf, Griffoendor en Ravenklauw. Weet jij al bij welke afdeling van Zweinstein jij ingedeeld bent? Is jouw antwoord daarop: JA! Dan kan jij jouw huis dus ook nog is omtoveren in de sferen van jouw afdeling!

Harry PotterBron: PBteen

Maar dat is nog niet alles! Zelfs je slaapkamer kan omgetoverd worden in de sfeer van Harry Potter. Er zijn diverse Harry Potter dekbedden verkrijgbaar die geweldig zullen staan op jouw bed. En de kussens maken het totaal plaatje natuurlijk helemaal af! Hoe leuk is het kussen met de glow in the dark sluipwegwijzer wel niet?! 

Harry PotterBron: PBteen

Next up: assecoires in de sfeer van Harry Potter! Wie droomt er nou niet van om de Spiegel van Neregeb in zijn kamer te hebben hangen! Wie weet zie jij wel hetgeen wat jouw hart het allermeest begeert. Maar de lamp van Hedwig is natuurlijk helemaal geweldig. Ze staat ook nog is op boeken dus dat maakt het helemaal af!

Harry PotterBron: PBteen

Wij weten wel wat wij gaan doen de komende tijd. Het is namelijk tijd om onze huizen helemaal in de sfeer van Harry Potter om te toveren! En wat kan ons het schelen: het is wetenschappelijk bewezen dat het lezen van Harry Potter je een beter mens maakt, dus dat geldt vast ook voor het inrichten van je huis!

Welk Harry Potter item zou jij het liefst in jouw huis willen hebben?

Bron: PBteen.com

Lees ook: 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • J.K. Rowling biedt haar excuses aan voor de dood van dit Harry Potter karakter

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen