10 auteur cameos die je misschien gemist hebt

Zit je lekker je favoriete serie of film te kijken, zie je ineens een bekend gezicht voorbijkomen. Lijkt die vrouw die een broodje eet nou gewoon op mijn moeder of ken ik haar echt? Verrassing, vaak is het de schrijver van de serie! Je kent de auteurs natuurlijk van naam en misschien heb je ooit een foto gezien, maar meestal zijn we niet heel erg op de hoogte van de personen achter de steengoede verhalen. Daarom schijnen we hier een lichtje op de auteurs die in hun eigen film of serie passeren met 10 auteur cameos die je misschien gemist hebt.

1. Denis Johnson – Jesus’ Son

In een scène van Jesus's Son is auteur Denis Johnson naast Jack Black door zijn oog gespiesd met een mes. Au. Tsja, eigen schuld, hij heeft het zelf geschreven.

Bron: Lionsgate

2. Margaret Atwood – The Handmaid’s Tale

In de eerste aflevering van The Handmaid’s Tale speelt Atwood een van de gemene tantes die een klap uitdeelt als Offred twijfelt om mee te doen met de slut-shaming van Jeanine. Pittige dame dus, die Margaret.

Bron: Hulu

3. Kathy Reichs – Bones

Reichs wijkt in deze aflevering van Bones niet ver af van haar echte leven. Ze is forensisch antropoloog van beroep en dat speelt ze ook in haar auteur cameo Constance Wright.

Bron: 20th Television

4. Diana Galbandon – Outlander

De auteur van Outlander had de kans om terug te gaan in de tijd voor een snelle auteur cameo in haar serie. Ze speelde het personage Iona MacTavish in seizoen 1 van de serie Outlander.

Bron: Sony Television Pictures

5. Sara Shepard – Pretty Little Liars

Shepard heeft twee auteur cameos gehad in de serie van Pretty Little Liars. De eerste keer als een Engelse invalleraar in de aflevering The Homecoming Hangover, en de tweede in Im a Good Girl, I Am, waarin ze een verslaggever speelde.

Bron: Warner Bros

6. Stephen King – Under the Dome

Stephen King is heel erg goed in auteur cameos. Hij is in meerdere van zijn films en series telkens kort te zien, en dus ook in de eerste aflevering van Under The Dome’s tweede seizoen in 2014.

Bron: CBS

7. Stan Lee – Deadpool

Het brein achter Marvel komt vaker voor in zijn films, in Deadpool speelde hij een MC in een strip club waar Wade Wilson’s (Ryan Reynolds) liefje Vanessa (Morena Baccarin) opgeleid is. Dat is wel een grappige rol. Mr. Stan Lee die als MC in een club het publiek staat op te zwepen, zie je het al voor je?

Bron: 20th Century Fox

8. Charlaine Harris – True Blood

De auteur Charlaine Harris had zin in een biertje en stopte bij Merlotte’s om er eentje te drinken. Heel gewoon toch. Gelukkig serveerde Sam haar, en niet Tara.

Bron: HBO

9. Emily Giffin – Something Borrowed

De één na laatste in het rijtje van auteur cameos. Giffin zit rustig op een bankje in Madison Square Park haar volgende boek, Something Blue, te lezen. Terwijl Rachel (Ginnifer Goodwin) en Marcus (Steve Howey) een gesprek voeren.

Bron: Warner Bros

10. Stephenie Meyer – Twilight

Als je trek hebt in een burger moet je die gewoon eten. Dat dacht auteur Stephenie Meyer ook. Ze ging lekker zitten met haar laptop in de Forks diner en kwam even in beeld in de eerste film van Twilight.

Bron: Summit Entertainment

Welke auteur cameo vinden jullie het leukst? 

Bron: Entertainment Weekly

Lees ook: 10 acteurs die hun eigen dubbelganger spelen in films en series

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De beste huidige kostuumdrama series

  • De nieuwste Pretty Little Liars trailer geeft 10 spoilers weg

Zoek in artikelen