Dit grote geheim in Harry Potter kan ook heel anders lopen

In Harry Potter is één ding heel duidelijk: Dreuzels mogen niet achter het bestaan van tovenarij komen. Dit is veel te gevaarlijk, want zo kunnen de Dreuzels tovenaars en heksen vervolgen. Dat is natuurlijk niet een probleem waar de tovenaarswereld op zit te wachten! Maar als je erbij nadenkt is het eigenlijk best wel stom, want hoe kunnen Dreuzels het nou opnemen tegen de sterkste tovernaars en heksen van de tovenaarswereld?

In Harry Potter wordt er alles aan gedaan om te zorgen dat Dreuzels er niet achter komen dat tovenarij bestaat. Als een Dreuzel hier per ongeluk wel achter komt wordt er een vergetelspreuk uitgesproken om dit ongedaan te maken. Ron en Harry kregen ontzettend op hun kop toen een aantal Dreuzels hen in een vliegende auto zagen! Kortom, het bestaan van tovenarij is een geheim dat ten allen tijde bewaard wordt. 

George Rottkamp en Andrew Bridgman maakten deze grappige strip over het geheimhouden van tovenarij voor Dreuzels. In deze strip komen heel veel logische punten voor waarom het eigenlijk totaal niet nodig is om het bestaan van tovenarij geheim te houden voor de Dreuzels. De redenen om dit wél geheim te houden zijn in deze strip totaal niet sterk wat het heel humoristisch maakt. Hoe zouden Dreuzels bijvoorbeeld tovenaars kunnen vervolgen? Ze hebben geen magie waardoor ze lang niet zo krachtig zijn als de tovenaars en heksen uit de tovenaarswereld! De strip wordt beëindigd met een klein scenario hoe het zou kunnen zijn als Dreuzels wel afwisten van tovenarij. Als je het zo bekijkt, kan het toch alleen maar positief uitpakken?

Zie hieronder de strip van George Rottkamp en Andrew Bridgman.

Harry PotterHeb jij hier weleens bij stilgestaan?

Bron: Dorkly

Lees ook: 10x de grappigste social media posts over Harry Potter

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen