Deze Fan Art laat ons het verdere leven van bekende personages zien

Soms zit je zo in een verhaal van een boek, game, film of serie dat je niet wilt dat er een einde aan komt. Of dat er op zijn minst een deel 2, 3, 4 en 5 komt. Want ze leven dan wel zo lang en gelukkig, maar hoe ziet dat leven eruit? We willen meer zien! Met deze fan art krijgen we een sneak peak in het verdere leven van de karakters. Verschillende artiesten hebben bedacht hoe het leven van de personages eruit zouden komen te zien na de films. Dus kijk snel hieronder hoe het o.a. Anna en Harry Potter vergaat na ‘ze leven lang en gelukkig.’

Frozen

Na Frozen hebben Anna en Kristoff een schattige familie gestart. Van kledingstijl en tot kleuren, alles past bij elkaar.  De kinderen lijken als twee druppels water op papa en mama en tante Elsa is er ook bij. Haar nichtje is ook heel blij om haar te zien.

 

 

Harry Potter

Deze fan art door TwiggyMcBones laat zien dat Hermione en Ron een apart gezin hebben met kinderen Rose en Hugo. Zeker omdat de kinderen natuurlijk ook speciale krachten hebben.

En wat dacht je van deze fanart? Hierop zien we Harry die samen met Teddy, de zoon van Remus Lupin en Nymphadora Tonks, een dutje doet. Lief!

Belle en het Beest

In Belle en het Beest wordt het Beest aan het einde natuurlijk gewoon weer Prins Adam, maar wat als het Beest het Beest zou blijven? Hoe zouden de kinderen er dan uit komen te zien? Zo dus.

The Legend of Zelda

Link en Tetra zien er zo leuk uit samen! Kijk ook eens naar hun schattige kinderen Finn en Shelli, en natuurlijk kan hun paardje niet ontbreken. 

Tijd voor Avontuur (Adventure Time)

Hier zijn Finn en de Vuurprinses gelukkig samen . Ze zijn zo leuk samen en hun kinderen zijn ook lief! Hun oudste kindje is lekker stoer met een zwaard tussen zijn riem gestoken, terwijl de kleinste nog een beetje de kat uit de boom kijkt. 

 

 

Welke fan art vinden jullie het leukst?

Lees ook: De leukste Disney memes

Nieuwste artikelen

  • Trailer The Princess Switch 3 onthuld door Netflix

  • De beste romantische komedies van 2021 (tot nu toe)

  • Deze films en series worden eind oktober van Netflix verwijderd

  • Disney karakters in de stijl van Tim Burton

  • Top 10 Assepoester verfilmingen

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Door deze onthullingen ga je anders naar Harry Potter kijken

Zoek in artikelen