Deze Fan Art laat ons het verdere leven van bekende personages zien

Soms zit je zo in een verhaal, game, film of serie dat je niet wilt dat er een einde aan komt. Of dat er op zijn minst een deel 2, 3, 4 en 5 komt. Want ze leven dan wel zo lang en gelukkig, maar hoe ziet dat leven eruit? We willen meer zien! Met deze fan art krijgen we een sneak peak in het verdere leven van de karakters. Verschillende artiesten hebben bedacht hoe het leven van de personages eruit zouden komen te zien na de films. Dus kijk snel hieronder hoe het o.a. Anna en Harry Potter vergaat na ‘ze leven lang en gelukkig.’

1. Frozen

Na Frozen hebben Anna en Kristoff een schattige familie gestart. Van kledingstijl en tot kleuren, alles past bij elkaar.  De kinderen lijken als twee druppels water op papa en mama en tante Elsa is er ook bij. Haar nichtje is ook heel blij om haar te zien.

Bron: NightLiight, Deviant Art

2. Harry Potter

Deze fan art door TwiggyMcBones laat zien dat Hermione en Ron een apart gezin hebben met kinderen Rose en Hugo. Zeker omdat de kinderen natuurlijk ook speciale krachten hebben.

Bron: Burdge, Deviant Art

3. Belle en het Beest

In Belle en het Beest wordt het Beest aan het einde natuurlijk gewoon weer Prins Adam, maar wat als het Beest het Beest zou blijven? Hoe zouden de kinderen er dan uit komen te zien? Zo dus.

Bron: Spicysteweddemon, Deviant Art

4. Hercules

Dit kiekje lijkt een beetje vreemd, aangezien Hercules in het Hercules verhaal in de Griekse mythologie een monster dood. Ze kijken ook niet allemaal even vrolijk, maar dat maakt de foto niet minder leuk.

Bron: Grodansnagel, Deviant Art

5. The Legend of Zelda

Link en Tetra zien er zo leuk uit samen in de sneeuw! Kijk ook eens naar hun schattige kinderen Finn en Shelli, en natuurlijk het paardje met zijn mooie muts. Hij moet natuurlijk geen koude oren krijgen.

Bron: Beagletsuin, Deviant Art

6. Tijd voor Avontuur (Adventure Time)

Eigenlijk zijn Finn en de Vuurprinses uit elkaar op het moment, maar we hopen dat ze het kunnen uitpraten. Ze zijn zo leuk samen en hun kinderen zijn ook lief! Hun oudste kindje is lekker stoer met een zwaard tussen zijn riem gestoken, terwijl de kleinste nog een beetje de kat uit de boom kijkt. 

Bron: Jackie-Lyn, Triskata, Deviant Art

Welke fan art vinden jullie het leukst?

Lees ook: De leukste Disney memes

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen