11 keer beroemde ouders met beroemde kinderen

Zo vader, zo zoon en zo moeder, zo dochter. Talent zit vaak in de familie en ook bij deze beroemdheden is dat het geval. Bij de een is het wat minder bekend dan bij de ander, maar vele supersterren zijn in de voetsporen van hun ouders getreden om het succes van de familienaam voort te zetten. In vele gevallen is dat ook gelukt, daarom hier een lijstje van beroemde ouders met beroemde kinderen.

Lily-Rose Melody Depp - Ouders: Johnny Depp & Vanessa Paradis
Lily-Rose begon als succesvol model voor merken als Chanel, waarmee ze haar moeder achterna ging. Maar sinds de film Tusk in 2014 is ze begonnen met acteren, en werd Lily-Rose genomineerd voor een César award voor meest veelbelovende actrice.

Colin Hanks - Ouder: Tom Hanks
Colin is net als zijn vader acteur, en is vooral bekend van zijn rol in de Netflix Original serie Fargo. Hier speelt hij Gus Grimly, een voormalig agent die nu postbode is. Zijn acteerstijl lijkt erg op die van zijn vader, dus mocht er ooit nog een biografie van Tom Hanks worden gemaakt: Colin kan zijn rol spelen.

Emma Roberts - Ouder: Eric Roberts
Acteren zit overduidelijk in de Roberts familie. Naast haar vader Eric, is Julia Roberts Emma’s tante. Eric Roberts heeft al vele prijzen gewonnen in zijn carrière en speelt nu in de advocatenserie Suits. Emma begon als Nickelodeonster en ging verder met acteren in films.

Bryce Dallas Howard - Ouder: Ron Howard
De liefde voor film heeft Bryce Dallas Howard niet van een vreemd. Haar vader is een groot filmregisseur, en in één van zijn films heeft een zevenjarige Bryce ook een rolletje gehad. Alleen zullen de meesten haar kennen van haar rol als Victoria in The Twilight Saga: Eclipse in 2010.

Angelina Jolie - Ouder: Jon Voight
Jon Voight heeft vele prijzen gewonnen in zijn carriere, waaronder een Academy award en vier Golden Globes. Maar dochter Angelina Jolie doet hier niet voor onder en is een ware Hollywood koningin geworden. Vader en dochter hebben geen contact meer omdat hij vreemdging en het gezin verliet.

Charlie Sheen - Ouder: Martin Sheen
Charlie Sheen kennen we allemaal van de comedyserie Two and a Half Men. Qua uiterlijk lijkt hij heel erg op zijn vader Martin (rechts op foto), die net als zijn zoon een succesvol acteur is. Samen spelen ze in Apocalypse Now.

Stella McCartney - Ouder: Paul McCartney
Paul McCartney is een idool voor velen, vooral door zijn succes met rockband The Beatles. Zijn dochter Stella is ook heel bekend, maar in een totaal andere branche: mode. Haar merk Stella McCartney hangt in alle modehuizen en is een van de grootste haute-couture merken ter wereld.

Miley Cyrus - Ouder: Billy Ray Cyrus
Miley is bekend geworden met de Disney Channel serie Hannah Montana, waar Billy Ray Cyrus ook haar vader in speelt. Nu is ze wat extravaganter maar nog steeds getalenteerd en succesvol. Billy Ray support haar in alles wat ze doet en ze hebben een hele goede band.

Jaden en Willow Smith - Ouders: Will Smith en Jada Pinkett-Smith
De familie Smith is een van de bekendste families op het moment. Allemaal zijn ze succesvol in wat ze doen, of dat nou zingen, acteren of fashion is. Daarnaast is hun band ook erg sterk en wonen de kinderen nog thuis.

Kiefer Sutherland - Ouder: Donald Sutherland
Donald Sutherland is al 50 jaar bekend in het acteervak en op dit moment bekend van The Hunger Games. Zijn zoon Kiefer speelt sinds 2001 de geheim agent Jack Bauer in de serie 24, waar hij een Golden Globe en twee Emmy Awards voor won.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LIFE (@life)

Blake Lively - Ouder: Ernie Lively
Blake Lively’s carrière schoot hard omhoog door haar rol in hitserie Gossip Girl, waar ze de it-girl Serena van der Woodsen speelde. Het acteertalent heeft ze van haar ouders gekregen. Ernie Lively speelt in talloze films en is samen met Blake’s moeder acteercoach.

Welke beroemde ouders met beroemde kinderen kende jij al?

Bron: Parentsdome

Lees ook: 10 Cameos van beroemdheden in How I Met Your Mother

Nieuwste artikelen

  • Zij die achterbleef – Jean Kwok

  • Professor Prank - Jozua Douglas

  • De scheepsdochter - Anne Jacobs

  • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

  • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

  • Shoptip: Valentijnscadeautjes onder de 10 euro

  • Grey's Anatomy feiten die je nog niet wist

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met Spotlight

Zoek in artikelen