De leukste Once Upon a Time quotes

In series hoor je vaak quotes die je, je nog lang herinnert omdat ze zo leuk zijn. Ook in de serie Once Upon a Time komen veel quotes voor die je aan het lachen maken, ontroeren of inspireren. Om al deze quotes te onthouden moet je echter wel een enorm goed geheugen hebben. Daarom zetten wij hier de leukste, grappigste, meest inspirerende en ontroerende Once Upon a Time quotes op een rijtje!

1. Iedereen verklaarde Jefferson voor gek, maar wat ze niet wisten is dat hij al die tijd gelijk had. Geloven in magie is in Once Upon a Time misschien wel het belangrijkste dat er is.

Once Upon a Time

2. Als Once Upon a Time ons één ding leert is het wel dat je altijd hoop moet blijven houden. Snow is degene die gedurende de hele serie iedereen ervan blijft overtuigen dat hoop zo belangrijk is. Veel van de Once Upon a Time quotes gaan dan ook over hoop, en ja, de meeste hiervan zijn van Snow.

Once Upon a Time

3. Emma is een echte powervrouw! Ze laat iedereen zien wie ze is en laat niet over zich heen lopen. Dit advies geeft ze dan ook graag aan anderen die het nodig hebben. 

Once Upon a Time

4. Als je iets wil moet je ervoor vechten, en dat laat Hook ons ook zien. Hij is vastberaden in alles wat hij doet en geeft niet zomaar op. 

Once Upon a Time

5. David weet dat je moet vechten voor ware liefde. Ware liefde is een onderwerp dat steeds terugkomt in de serie. De meeste Once Upon a Time quotes over ware liefde komen van Snow en Charming, want zij zijn het bewijs dat ware liefde altijd overwint, wat er ook gebeurt!

Once Upon a Time

6. Regina laat niet met zich sollen en dat laat ze maar al te graag weten. Zij is tenslotte dé koningin! 

Once Upon a Time

7. Toen Emma had gelogen tegen Henry, hem later vroeg wat hij van zijn pizza vond en hij daar het volgende op te zeggen had. Ouch.

Once Upon a Time

8. De zussen Regina en Zelena staan in het begin regelrecht tegenover elkaar. Ben jij Team Evil of Team Wicked?

Once Upon a Time

9. Regina is misschien eigenwijs, maar Robin kan hier wel tegenop! En dat is een van de redenen waarom de twee zo leuk zijn samen.

Once Upon a Time

10. Als je wanhopig iets nodig hebt kan je altijd terecht bij Rumpelstiltskin om een deal te sluiten. De personages van Once Upon a Time zijn er door de jaren heen echter wel achter gekomen dat dit niet altijd zo mooi is als het op het eerste gezicht lijkt... want er staat altijd een prijs tegenover.

Once Upon a Time

Wat zijn jouw favoriete Once Upon a Time quotes?

Bron: ABC

Lees ook: 20 Quotes van Regina uit Once Upon a Time die jouw slechte kant laten zien

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

  • Once Upon a Time Seizoen 6: wat staat ons te wachten?

  • Once Upon A Time stopt na seizoen 7

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen