13 acteurs die niet terugkeerden in de reboot van hun tv-serie

Je tv-serie is afgelopen, wat ga je nu doen? Dat wordt hopen op een reünie, een film of een reboot. In deze gevallen werd die hoop werkelijkheid en kwam er inderdaad een reboot. Jammer genoeg keerden niet alle acteurs en actrices terug om hun oude rollen te vertolken en dat vinden wij toch wel ontzettend jammer. Hier een lijstje met 10 acteurs die niet terugkwamen voor de reboot van hun tv-serie.

1.     Michael Ontkean – Twin Peaks

Michael Ontkean speelde sheriff Harry S. Truman toen de show uitkwam in 1990. Toen veel later de sequel uitkwam, was Michael Ontkean allang met pensioen. Hij wilde niet terugkomen dus Robert Forster nam zijn rol over.

acteurs die niet terugkeerden in de reboot Bron: CBS

2.     Lara Flynn Boyle – Twin Peaks

Naast Ontkean speelde Lara Flynn Boyle ook in de oude Twin Peaks, hier speelde ze Donna Hayward. In de filmprequel van Twin Peaks speelde ze wel nog haar oude rol, maar ze kwam niet terug in de sequel. Net als Heather Graham en Piper Laurie.

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: CBS

3.     Kiefer Sutherland, 24: Legacy

Kiefer Sutherland hoort eigenlijk gewoon bij het legendarische personage Jack Bauer in de serie 24. Misschien was het vervolg 24: Legacy ook niet zo’n succes als de eerste omdat Kiefer Sutherland’s rol werd overgenomen door Corey Hawkins.

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: 20th Century Fox

4.     Shelley Morrison, Will & Grace

Will, Grace, Jack en Karen stapten allemaal weer in de schoenen van hun personages. Alleen Shelly Morrison, die Rosario speelde, is met pensioen en wilde niet terugkeren in de reboot. Gelukkig hebben de regisseurs haar vertrek wel verwerkt in de reboot.

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: Warner Bros.

5.     Wayne Wilcox - Gilmore Girls: A year in the life

De producers van Gilmore Girls probeerden Marty (Wayne Wilcox) terug te krijgen, maar helaas is dat ze niet gelukt. Het grootste gedeelte van de cast keerde wel terug naar de serie. 

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: Warner Bros.

6. Chad Michael Murray - Gilmore Girls: A Year In The Life

Ook Chad Michael Murray was helaas niet beschikbaar voor een terugkeer in Gilmore Girls: A Year In The Life. Hij werd op dat moment voor de eerste keer vader. Wij snappen wel dat je dan geen zin hebt in een reboot. Het blijft alleen heel jammer!

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: Warner Bros.

7.     William Fichtner, Prison Break

Bijna de gehele cast kwam terug voor het vervolg van Prison Break, behalve William Fichtner. Hij speelde karakter Alexander Mahone niet meer omdat hij een rol had in Mom en daardoor had hij dus geen tijd meer over voor Prison Break.

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: 20th Television

8.     Victoria Principal, Dallas

Dallas is een beetje de Gossip Girl/The O.C. van de jaren tachtig. Met veel dure kleding en drama kwam in 2012 een nieuwe versie van de show. Sommigen van de originele cast hadden een gastrol of kwamen helemaal terug. Victoria Principal niet. Ze vond dat de beste werken, en dus haar rol als Pam Ewing, beter untouched kon blijven. Misschien heeft ze wel een klein beetje gelijk, toch?

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: Warner Bros

9.     Hayden Panettiere, Heroes Reborn

Hayden Pannetiere speelde cheerleader Claire Bennett in de serie Heroes. In 2015 mocht ze terugkeren maar ze weigerde omdat ze er geen tijd voor had, net als veel andere castleden. Zonder haar is Heroes natuurlijk niet hetzelfde.

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: NBC

10. Milo Ventimiglia - Heroes Reborn

In de hitserie This is us speelt Milo Ventimiglia Jack Pearson. Deze serie viel ontzettend in de prijzen bij de Golden Globes 2018. Mede door het filmen van deze serie had Ventimiglia het tegen de tijd van de reboot van Heroes te druk om mee te spelen. 

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: NBC

11. Zachary Quinto - Heroes Reborn

Star Trek's Spock had het, net als Hayden Panettiere en Milo Ventimiglia, te druk met andere opnames en films en keerde dus ook niet terug in de reboot van Heroes. Er blijven zo wel heel weinig acteurs over voor de reboot.

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: NBC

12.     Tori Spelling, 90210

Tori Spelling wilde eerst haar rol van Donna Martin weer spelen, maar door persoonlijke omstandigheden en een nieuwe baby, kwam ze pas later terug in een paar afleveringen. Dit eindigde toen ze erachter kwam dat Shannen Doherty en Jennie Garth meer betaald kregen. Logisch!

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: CBS

13.  Mary-Kate en Ashley Olsen, Fuller House

Wat is Full House zonder Michelle Tanner? Fuller House. Want de tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen waren te druk met hun modebedrijven om hun personages in de reboot weer op te pakken. 

acteurs die niet terugkeerden in de rebootBron: Warner Bros

Welke van de acteurs die niet terugkeerden in de reboot van hun tv-serie vind jij het ergst?

Bron: Alloy

Lees ook: Sequels die in 2018 uitkomen

Nieuwste artikelen

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

  • Alle weetjes over Taylor Swift - Arie Kaplan

  • Harteloos - Elsie Silver

  • Dochter van twee werelden – Sarah Lark

Gerelateerde artikelen

  • 10 real life schandalen waardoor acteurs uit series werden ontslagen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Er komt een vierde film van De Kronieken van Narnia

  • 10x acteurs voor en na special effect make-up

Zoek in artikelen