15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

Je hebt on screen koppels die zoveel chemie hebben dat het van het scherm spat, en je verwacht niet anders dan dat het in het echte leven ook zo zal zijn. Maar onthoud: het zijn acteurs. En sommigen zijn een verdomd stuk beter dan we al dachten. Lees verder voor 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven.

1.     Ryan Gosling en Rachel McAdams – The Notebook

De eerste in het rijtje van on screen koppels die elkaar haten tijdens de opnames zijn Ryan Gosling en Rachel McAdems. The Notebook is een van de meest romantische films van de jaren ’00,  en nu willen ze zeggen dat de hoofdrollen Noah Jr. en Allie Hamilton elkaar niet eens mochten? We kunnen het bijna niet geloven, maar de regisseur Nick Cassavetes vertelt dat er werd gevochten, geschreeuwd en dat Ryan Gosling zelfs vroeg voor een andere actrice zodat hij daartegen kon acteren in plaats van naar Rachel. Toch bleken er tussen die ruzies nog wel positieve gevoelens voor elkaar te zijn. Drie jaar lang hebben ze een relatie gehad, dus de liefde in The Notebook zal toch wel echt zijn geweest.

on screen koppels die elkaar hatenBron: New Line Cinema

2.     Claire Danes en Leonardo DiCaprio – Romeo en Juliet

Oh, deze doet nog zeerder dan The Notebook. William Shakespeare’s Romeo en Juliet vonden elkaar irritant. Het ultieme liefdeskoppel vermeed elkaar op de set als ze niet aan het opnemen waren. Claire ergerde zich aan het feit dat Leonardo vaak pranks uithaalde, dat vond ze onvolwassen. Maar Leonardo vond Claire juist te gespannen. Ze behoren dus duidelijk bij de on screen koppels die elkaar haten. Leuk om te weten is dat Claire in die tijd 16 was en Leonardo 22, maar dus juist het tegenovergestelde waren qua kinderlijkheid.

on screen koppels die elkaar hatenBron: 20th Century Fox

3.     Patrick Swayze en Jennifer Grey – Dirty Dancing

Dansend gingen personages Johnny Castle en Frances Houseman door de film, maar in het echte leven was het niet allemaal koek en ei. Patrick zei dat Jennifer erg emotioneel was op de set en dat ze in rare stemmingen kon verkeren. Ondanks de irritaties werden ze later wel vrienden. Maar het blijft toch een koppel die elkaar niet mocht tijdens de opnames.

on screen koppels die elkaar hatenBron: Vestron Pictures

4.     Dakota Johnson en Jamie Dornan – Fifty Shades of Grey

De Fifty Shades hoofdrolspelers behoren tot de on screen koppels die elkaar haten? De geruchten gaan al langer, maar worden nog steeds niet uitgesproken door de cast en crew. De twee hoofdrolspelers zouden elkaar niet kunnen uitstaan en totaal geen chemie hebben. Als dit zo zou zijn, zijn Dakota Johnson en Jamie Dornan nog betere acteurs dan we al dachten, want op het scherm is er zeker wel chemie.

on screen koppels die elkaar hatenBron: Universal, Focus Features

5.     Stana Katic en Nathan Fillion – Castle

Powercouple Kate Beckett en Richard Castle vecht samen tegen de criminelen in Castle, maar achter de schermen vochten ze met elkaar. Er waren ijzige stiltes en huilbuien op de set en later liep het zo uit de hand dat ze zelfs naar stelletjestherapie moesten. Dit is dus wel een heftige tussen de on screen koppels die elkaar haten. 

on screen koppels die elkaar hatenBron: ABC

6.     Angelina Jolie en Johnny Depp – The Tourist

Critici waren een beetje teleurgesteld in wat de gouden combinatie van de eeuw had moeten worden. Ze vonden dat Angelina Jolie en Johnny Depp veel meer uit hun rollen hadden kunnen halen. Misschien kwam dit omdat ze elkaar niet mochten. Angelina was boos dat Johnny niet beter in vorm was voor de film en Johnny vond dat zwaar overdreven.

on screen koppels die elkaar hatenBron: Sony Pictures

7.     Lauren Graham en Scott Patterson – Gilmore Girls

Deze on screen relatie haat elkaar niet heel erg. Het koppel uit Gilmore Girls hadden geen hekel aan elkaar maar waren in interviews snel geneigd om te zeggen dat ze geen beste vrienden waren.

on screen koppels die elkaar hatenBron: Warner Bros

8.     Chad Michael Murray en Sophia Bush – One Tree Hill

Dit koppel ging van een droomrelatie naar een nachtmerrie. Ze werden verliefd tijdens de opnames van de show en trouwden in het echte leven. Dit was echter over toen Chad vreemdging met zijn House of Wax co-star Paris Hilton. Chad Michael Murray en Sophia Bush moesten toen nog jaren samenwerken op de set van One Tree Hill.

on screen koppels die elkaar hatenBron: Warner Bros

9.     Charlize Theron en Tom Hardy – Mad Max: Fury Road

Dit is niet het standaard romantische koppel, maar toch hebben ze een unieke band. Die unieke band is er niet in het echt. Charlize Theron gaf toe dat zij en Tom Hardy niet goed met elkaar op kunnen schieten en niet heel gezellig zijn samen.

on screen koppels die elkaar hatenBron: Village Roadshow Pictures

10.  Mila Kunis en Ashton Kutcher – That ‘70s show

Over deze moet je even nadenken. Zij zijn toch getrouwd? Ja, klopt. Maar het schijnt dat ze elkaar in het begin van de show niet konden uitstaan. Misschien kwam het door de leeftijd want Mila was toen 15 en Ashton 21 jaar. Tijd verandert toch dingen, want nu zijn ze getrouwd en hebben ze twee kinderen.

on screen koppels die elkaar hatenBron: 20th Century Fox

11.  Johnny Galecki en Kaley Cuoco – The Big Bang Theory

Leonard en Penny in de serie hielden hun relatie in het echte leven twee jaar stil, tot het uitging en Kaley een aantal opvallende relaties aanging. Samenwerken met je ex op de set kan leiden tot wat spanningen.

on screen koppels die elkaar hatenBron: Warner Bros, CBS

12.  Mark Salling en Naya Rivera – Glee

Lea en Cory waren natuurlijk het koppel in de serie dat ook in het echte leven een band hadden. Mark Salling en Naya Rivera hadden een wat minder sterke band. Ze hadden wel een relatie maar gingen uit elkaar. Naya schreef ook in haar autobiografie dat ze zich niet verbaasde over kinderpornobeschuldigingen tegen Mark. Dat zegt wel dat ze niet op goede voet uit elkaar zijn gegaan.

on screen koppels die elkaar hatenBron: 20th Century Fox

13.  Pierce Brosnan en Teri Hatcher – Tomorrow never dies

Op de set waren er wat problemen met Teri, die niet op tijd kwam, Pierce Brosnan (James Bond) werd daar boos om en hij zei onaardige dingen tegen Teri. Sinds toen was hun band niet zo goed.

on screen koppels die elkaar hatenBron: MGM Distribution

14.  Meryl Streep en Dustin Hoffman – Kramer vs. Kramer

Dustin Hoffman hield erg van method acting, wat betekent dat hij emotioneel helemaal in het karakter van zijn personage zat. Hij sloeg hier iets in door en daarom zei hij gemene dingen over Meryl Streep’s privéleven.

on screen koppels die elkaar hatenBron: Columbia Pictures

15.  Reese Witherspoon en Vince Vaughn – Four Christmases

Dit koppel had, ondanks de kerstspirit, chemieproblemen. Dat was er namelijk niet. Reese was er ook niet blij mee dat Vince Vaughn van het script afweek en zijn eigen ding deed.

on screen koppels die elkaar hatenBron: New Line Cinema

Welke van de on screen koppels die elkaar haten in het echte leven had jij niet verwacht?

Bron: Alloy

Lees ook: 15 beroemde stelletjes die bewijzen dat liefde voor altijd kan zijn

Nieuwste artikelen

  • De jacht op de groene diamant - Barbara Laban

  • De bloemist – C.L. Pattison

  • De mooiste tijd van je leven - Esther Verhoef

  • A Touch of Ruin - Scarlett St. Clair

  • De vrouw in het blauw - Elly Griffiths

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • 10 real life schandalen waardoor acteurs uit series werden ontslagen

  • 10x acteurs voor en na special effect make-up

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

Zoek in artikelen