11 keer boek tattoo inspiratie

Ontzettend van lezen houden en bepaalde teksten het liefst voor eeuwig willen blijven lezen: wij kennen het. Wat je dan kunt doen is het op je lichaam zetten natuurlijk. Zo hoef je het nooit meer te missen. Deze mensen dachten er net zo over en lieten hun favoriete pagina's of momenten tatoeëren. Kijk hier verder voor inspiratie voor een nieuwe boek tattoo.

1. Pg 394 (Harry Potter)
Om rustig mee te beginnen hebben we hier een hele kleine minimalistische boek tattoo die geïnspireerd is op Harry Potter. Heb je een favoriete pagina? Laat gewoon het paginanummer tatoeëren, dan hoef je niet hele teksten over te gaan nemen. Makkelijk en mooi!


2. Klein en lief
We doen nog steeds niet te gek. Deze kleine schattige boek tattoo is leuk voor degenen die van lezen houden en dit willen vereeuwigen, maar niet een te grote boek tattoo willen nemen. 


3. Neppe tattoo
Dit is een optie voor liefhebbers die een boek tattoo heel gaaf vinden, maar het niet durven of niet voor altijd een boek tattoo willen hebben. Neem een tijdelijke boek tattoo en laat het bijvoorbeeld zetten met henna! Als je er dan echt blij mee bent, kan je er alsnog een echte van laten maken.


4. Sleeve
Deze boek tattoo is een sleeve. En deze is er eentje voor de doorgewinterde tattoolichamen. Je hele arm volzetten met waar je van houdt kan prachtig zijn. Op deze foto hebben ze uitgepakt met rozen!


5. Narnia
Ben je een Narnia fan? Dan laat je dat toch gewoon tatoeëren? Op deze boek tattoo is een grote afbeelding van Aslan is on the move te zien.


6. There's more 
There's more to life than books, you know, but not much more. Wijze woorden kan je maar beter vereeuwigd hebben in een boek tattoo! Dan kan je ze nooit meer vergeten.


7. Harry Potter 2
Voor de Harry Potter fans is dit natuurlijk een droom boek tattoo. Het oogt nog wel wat simpel maar heeft in ieder geval een mooie betekenis erachter.


8. Harry Potter 3
Deze Harry Potter tattoo is iets heftiger dan de vorige, met meer kleur en een realistische afbeelding. Check ook het filmpje voor een close-up van deze boek tattoo.


9. In je bol
Deze boek tattoo is een beetje gek. Dit meisje heeft letterlijk een kast in haar hoofd. Voor de waaghalzen is deze wel heel erg origineel.


10. Tijdloze boek tattoo
Deze boek tattoo is geeft een antiek gevoel, en is lekker tijdloos. Een mooie, stijlvolle stapel met een kopje koffie erbij. Een mooie afsluiter van dit boek tattoo lijstje!


Wil jij nu ook een van deze tattoos?
Bron: Instagram
Lees ook: Wat auteurs zeggen over de verbanning van hun boeken

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Tattoo's geïnspireerd door boeken

  • 11 boeken tatoeages

  • The Broken Circle Breakdown (BIOS)

Zoek in artikelen