Zo zouden Disney prinsessen eruitzien als Star Wars personages

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van de Disney prinsessen en we zijn fan van Star Wars. Wat is er nou beter zijn dan een combinatie tussen de twee? Precies, niet zo heel veel. De kunstenaar Ralph Sevelius maakte deze gedachte werkelijkheid en veranderde Disney prinsessen in Star Wars personages. Ben jij ook zo benieuwd hoe Disney prinsessen eruitzien als Star Wars personages? Lees dan snel verder!

1. Doornroosje in Carbonite

Hier zien we Doornroosje ingevroren in Carbonite. Dit houdt haar in een soort winterslaap, wat heel passend is aangezien Doornroosje vervloekt wordt om 100 jaar te slapen.

2. Padawan Rapunzel

Hieronder zien we Rapunzel als Padawan, een Jedi-leerling. Haar haar kan natuurlijk gebruikt worden om de prins haar toren te laten beklimmen, maar het kan dus ook gewoon dienen als wapen!

3. Bounty Hunter Mulan

Een Bounty Hunter is iemand die andere personen opspoort in ruil voor een beloning. En wie zou er nou een betere Bounty Hunter zijn dan de stoere strijdster Mulan? Wij zien het in ieder geval wel voor ons!

4. Slave Princess Jasmine

Toen Jasmine de slaaf van Jafar was droeg ze een outfit die vergelijkbaar was met die van prinses Leia. In de onderstaande animatie heeft Ralph Sevelius de kleuren van prinses Jasmine's kleding aangehouden en hier een Slave Princess kostuum van gemaakt. 

5. Jedi Ariel

Hier zien we Ariel als Jedi strijdster. De lichtzwaarden en de manier waarop Ariel hier is afgebeeld, laten de kleine zeemeermin er wel heel stoer uit zien!

6. Sith Sneeuwwitje

De zachtaardige prinses Sneeuwwitje staat aan de kant van the dark side?! Zo lijkt de heks uit de Disney film ineens niet meer zo'n hele grote bedreiging... 

7. Sith Elsa

Elsa is natuurlijk al heel erg onzeker over haar krachten. Dit zou er best weleens voor kunnen zorgen dat ze overgehaald wordt om zich aan te sluiten bij the dark side. En dat zou er ongeveer zo uitzien! 

Welk van deze animaties vind jij het leukst?

Bron: Deviant Art, Ralph Sevelius, Gallery Roulette

Lees ook: Zo zien Disney prinsessen eruit in 2017!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 15 Disney feitjes die je nog niet wist

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • De evolutie van Disney prinsessen

  • 18 x de leukste filmseries

  • De echte gezichten achter Disney prinsessen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen