Riverdale cast vergeleken met de stripboeken

De spannende Netflix serie Riverdale wordt door trouwe fans elke week gekeken. Maar weet iedereen dat de serie is afgeleid van, de stripboekenreeks, Archie Comics? Voor sommige zal dit als nieuws komen. Daarom hebben wij de acteurs/actrices vergeleken met hun 'comic' personage. Wij waren namelijk wel benieuwd of ze op hun personage zouden lijken. 

Archie Andrews (K.J. Apa)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

Archie Andrews, één van de hoofdpersonages van Riverdale. De acteur KJ Apa heeft speciaal voor zijn rol zijn haar oranje geverfd. Het staat hem goed en zo lijkt hij erg op de 'comic' versie van Archie. 

Betty Cooper (Lili Reinhart)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

Betty Cooper staat bekend om haar blonde paardenstaart. Actrice Lily Reinhart hoefde hiervoor niet heel veel te veranderen aan haar uiterlijk. Een geschikte Betty is ze zeker. 

Veronica Lodge (Camila Mendes)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

Veronica Logde, de rijke brunette. Camila Mendes straalt van zichzelf Veronica Logde uit. De nette, deftige kleding staat haar goed en daarom is ze de perfecte actrice voor dit personage. 

Jughead Jones (Cole Sprouse)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

Jughead Jones is de mysterieuze badboy met een goud hart. In de serie draagt hij een muts in de vorm van een kroon. Deze must is gebasseerd op de kroon van de comics. Het past goed bij zijn personage in de serie. 

Cheryl Blossom (Madelaine Petsch)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

De vurige rode haren van Madelaine Petsch komen goed van pas voor haar personage Cheryl Blossom. De pittige tante is ook in de serie goed naar vorgen gekomen. In de comics draagt Cheryl vaak rode lipstick, in de serie staat dit Madelaine Petsch ook fantastisch. 

Kevin Keller (Casey Cott)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

De zoon van de sherriff, Kevin Keller is een sprekend type. Casey Cott is de geschikte acteur voor het gay personage. Hij brengt dit personage goed naar voren, ookal is zijn haar niet zo blond als in de 'comics'.

Reggie Mantle (Ross Butler)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

De stoere sporter Reggie, lijkt sprekend op zijn 'comic' personage. De donkere haren en strakke, uitdagende gezichtsuitstraling zorgt voor een goede look-a-like. 

Josie McCoy (Ashleigh Murray)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

Josie McCoy herken je al snel aan haar PussyCat oortjes. In de 'comic' is dit dan ook terug te zien. Verder lijkt actrice Ashleigh Murray niet op haar 'comic' personage. We missen de oranje haren, maar in de serie laat ze zien dat ze toch echt wel de rol van Josie verdiend heeft. 

Toni Topaz (Vanessa Morgan)

Bron: Archie Comics Bron: Netflix

Toni Topaz, de stoere South-Side Serpent heeft in de serie, net als in de 'comics' een fantastische roze haarkleur. Het is niet zo kort geknipt, maar dat maakt ons niet zoveel uit. Ze blijft cool! 

Welke vind jij het minst lijken?

Bron: Archie Comics en Netflix

Lees ook: Dit is de echte naam van Jughead Jones

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen