Schokkend! Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaan

Iedereen doet weleens iets wat niet mag. Meestal zijn dit kleine overtredingen, zoals stiekem een snoepje pakken bij de Jamin of te hard rijden. Maar er zijn acteurs die het in het verleden wel heel erg bont hebben gemaakt en echte misdaden op hun geweten hebben. Je gelooft het misschien niet, maar in het ergste geval hebben zij zelfs moorden begaan!

1. Hugh Grant heeft in het openbaar seks gehad met een prostituee

Hugh Grant is een erg populaire acteur en heeft veel films op zijn naam staan. Hij is onder andere te zien in Notting Hill, Bridget Jones's Diary en Love Actually. Hoewel hij een brave man lijkt, heeft hij ook weleens een misdaad begaan. Hij heeft namelijk in het openbaar seks gehad met een prostituee. In 1995 heeft hij in Hollywood op straat een prostituee aangesproken en haar 50 dollar gegeven om seks met hem te hebben. Na 20 minuten werden ze betrapt door politieagenten, omdat Hugh Grant per ongeluk een paar keer met zijn voet op de rem trapte. Oeps!

Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaanBron: Universal Pictures (Love Actually)

2. Tim Allen was een drugskoerier 

Tim Allen is heel beroemd geworden door de film The Santa Clause. Wie kent hem niet als de vader die opeens verandert in de kerstman? Toch is hij niet altijd zo onschuldig geweest. In 1978 werd Tim Allen gearresteerd op een vliegveld, omdat hij cocaïne in zijn bezit had. Hij heeft toen bekend een drugskoerier te zijn. In ruil voor strafvermindering heeft hij de namen van de drugsdealers doorgegeven. Uiteindelijk heeft hij maar 2 jaar en 4 maanden vastgezeten voor zijn misdaad.

Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaanBron: Walt Disney (The Santa Clause)

3. Will Smith werd gearresteerd voor zware mishandeling

Wie kent Will Smith niet? Hij is in ontzettend veel films te zien, waaronder I Am Legend, Men in Black en Bad Boys. Maar waarschijnlijk kennen heel veel mensen hem van zijn rol als The Fresh Prince of Bell Air! Ook Will Smith heeft iets op zijn kerfstok. In 1989, een paar dagen nadat hij de Grammy voor 'best rap performance' had ontvangen kreeg hij ruzie met William Hendricks, een platenproducer. Hierna gaf hij zijn bodyguard de opdracht om Hendricks te mishandelen. Hendricks moest naar het ziekenhuis, waarna hij 6 hechtingen kreeg en bijna het zicht aan zijn linkeroog verloor. Will Smith werd gearresteerd voor zware mishandeling.

Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaanBron: Warner Bros. (I Am Legend)

4. Charlie Sheen werd veroordeeld voor huiselijk geweld en het gebruik van drugs

Charlie Sheen is vooral bekend door zijn rol als Charlie Harper in Two And A Half Men en zijn lijstje met misdaden is iets langer dan die van de voorgaande acteurs. In 1990 schoot hij 'per ongeluk' in de arm van zijn verloofde, in 1996 heeft hij zijn toenmalige vriendin mishandeld en 1998 werd hij betrapt op het gebruiken van cocaïne en andere drugs. Maar dat is nog niet walles, want in 2009 heeft hij ook nog zijn vrouw mishandeld.

Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaanBron: CBS (Two And A Half Men)

5. Mark Wahlberg werd gearresteerd voor poging tot moord

Eén van de bekendste en succesvolste acteurs van dit moment is waarschijnlijk Mark Wahlberg. Hij is onder andere te zien in Instant Family, Daddy's Home en Transformers: Age of Extinction. Voordat hij begon met acteren was hij een echte crimineel. Als tiener maakte hij vaak racistische opmerkingen en viel hij mensen met een andere etnische achtergrond lastig. Maar het ergste van alles is dat hij, op zijn 16de, een Vietnamese man met een houten stok geslagen heeft totdat hij bewusteloos raakte. Vlak daarna heeft hij nog een andere Vietnamese man in zijn oog geslagen. Mark Wahlberg werd gearresteerd voor poging tot moord, maar bekende mishandeling waardoor hij uiteindelijk veroordeeld werd tot 1 jaar gevangenisstraf, waarvan hij maar 45 dagen vast heeft gezeten. 

Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaanBron: Paramount Pictures (Transformers: Age of Extinction)

6. Matthew Broderick heeft twee vrouwen doodgereden

Matthew Broderick ken je misschien wel uit de films Glory en Godzilla. In 1987 was Matthew Broderick op vakantie in Ierland. Daar rijden ze natuurlijk aan de linkerkant van de weg en niet aan de rechterkant, zoals in Amerika. Dit was hij blijkbaar even vergeten en hierdoor botste hij frontaal op een andere auto, waarin een jonge vrouw en haar moeder zaten. Zij waren op slag dood. Hij werd gearresteerd op verdenking van doodslag in het verkeer, maar is uiteindelijk veroordeeld voor roekeloos rijden.

Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaanBron: Independent Films (Godzilla)

7. Phill Lewis heeft iemand vermoord

Phill Lewis ken je natuurlijk als Mr. Mosby in The Suite Life of Zack & Cody. Toch was hij niet altijd een lieve hotelmanager. In 1991 werd hij gearresteerd nadat hij per ongeluk iemand had doodgereden. Later bleek dat hij ook veel te veel had gedronken. Hij werd veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf, waarvan hij uiteindelijk 1 jaar heeft vastgezeten.

Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaanBron: Disney Channel (The Suite Life on Deck)

Wist jij dat deze acteurs verschrikkelijke dingen hadden gedaan?

Lees ook: 13 acteurs die niet terugkeerden in de reboot van hun tv-serie

Nieuwste artikelen

  • De jacht op de groene diamant - Barbara Laban

  • De bloemist – C.L. Pattison

  • De mooiste tijd van je leven - Esther Verhoef

  • A Touch of Ruin - Scarlett St. Clair

  • De vrouw in het blauw - Elly Griffiths

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen