Mooie acteurs met baarden

Wij zijn gek op films, mannen (vooral met baarden) en filmavondjes. Gelukkig bestaan er behoorlijk veel mooie acteurs met baarden en spelen ze regelmatig in leuke films! En wat is er nou leuker dan een filmavondje met vriendinnen organiseren waarbij je de hele avond kan wegdromen bij mooie acteurs met baarden! Hieronder vind je 13 acteurs die een plek in dit artikel hebben weten te veroveren.

1. Ben Affleck - Argo

De eerste uit ons rijtje van mooie acteurs met baarden is Ben Affleck. In heel veel films is hij te zien zonder baard, maar in Argo kan je genieten van Ben Affleck met baard. En het staat hem echt ontzettend goed.

Bron: Argo (Warner Bros.)

2. Tyler Hoechlin - Teen Wolf

De meesten zullen Tyler Hoechlin kennen als Derek Hale uit Teen Wolf. Hij is een klein beetje de Bad Guy, maar heeft toch een klein hartje. En hij is echt wel heel erg sexy met een baardje!

Bron: Teen Wolf (MTV)

3. Justin Timberlake - Bad Teacher

Justin Timberlake zien we wel vaker in films voorbij komen, maar meestal heeft hij dan een glad gezichtje. In Bad Teacher daarentegen heeft hij zo een heerlijk stoppelbaardje, omdat hij zich een paar daagjes niet geschoren heeft.

Bron: Bad Teacher (Columbia Pictures)

4. Joe Manganiello - True Blood

Geef het maar toe! Één van de redenen dat je True Blood kijkt is vanwege Joe Manganiello die de rol van Alcide Herveaux speelt. Hij heeft niet alleen een mooie baard, maar ook nog eens een goed lichaam!

Bron: True Blood (HBO)

5. Chris Pine - Z for Zachariah

In ons rijtje van mooie acteurs met baarden mag ook Chris Pine niet ontbreken. Zeker in de film Z for Zachariah heeft hij een onweerstaanbare baard, maar in Wonder Woman ziet hij er ook erg goed uit (alleen dan zonder baardje)!

Bron: Z for Zachariah (Material Pictures)

6. George Clooney - Project T

George Clooney is al een iets oudere acteur, maar met een baardje is hij toch wel een erg mooie man. In de film Project T heeft hij een sexy stoppelbaardje en het staat hem ook nog heel goed. 

Bron: Project T (Disney)

7. Ryan Reynolds - The Hitman's Bodyguard

In Deadpool is Ryan Reynolds misschien niet de allerknapste acteur, maar in The Hitman's Bodyguard is hij dat zeer zeker wel. Hij heeft een prachtig baardje waar de meeste mannen jaloers op zullen zijn!

Bron: Hitman's Bodyguard (Cristal Pictures)

8. Michael Ealy - Think Like A Man

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van al die mooie acteurs met baarden. Ook Michael Ealy ziet er onweerstaanbaar uit met zijn baard. Daar wil bijna elke vrouw toch wel een avondje mee doorbrengen?

mooie acteurs met baardenBron: Think Like A Man (Rainforest Films)

9. Chris Pratt - Jurassic World

Het baardje van Chris Pratt maakt hem in Jurassic World echt nog veel stoerder dan dat hij natuurlijk al is. Met hem aan onze zijde zouden wij elke dinosaurus aankunnen. Kom maar op, wij zijn er klaar voor!

mooie acteurs met baardenBron: Jurassic World (Amblin Entertainment)

10. Chris Hemsworth - Thor: Ragnarok

Chris Hemsworth is altijd al knap geweest als Thor, maar in de eerdere films had hij lang haar. In Thor: Ragnarok worden zijn mooie lokken afgeknipt en stiekem vinden wij dat niet zo heel erg. Met dat korte haar en dat lekkere baardje is hij sexy met een rauw randje!

mooie acteurs met baardenBron: Thor: Ragnarok (Marvel Studios)

11. Charlie Hunnam - King Arthur: Legend of the Sword

Charlie Hunnam kennen we onder andere uit de film King Arthur: Legend of the Sword waarin hij zijn geboortrecht moet verdedigen. Die grote slang (die hij moest verslaan) hebben we wel gezien, maar wij keken meer naar de prachtige baard die hij heeft.

Mooie acteurs met baardenBron: King Arthur: Legend of the Sword (Weed Road)

12. Kit Harington - Game of Thrones

Game of Thrones is natuurlijk een erg harde serie, maar dat wordt helemaal goed gemaakt door de mooie acteurs met baarden die erin spelen. Één daarvan is Kit Harington, hij speelt niemand minder dan Jon Snow. Wat is hij toch knap met een baard.

mooie acteurs met baardenBron: Game of Thrones (HBO)

13. Ryan Gosling - Only God Forgives

Ryan Gosling is natuurlijk al een hele mooie acteur zonder baard. Kijk bijvoorbeeld maar naar de film Crazy, Stupid, Love. Maar toch doet het ons iets om hem met een mooie baard in Only God Forgives te zien. 

mooie acteurs met baardenBron: Only God Forgives (Bold Films)

Wie mis jij nog in ons rijtje met mooie acteurs met baarden?

Lees ook: Series met de mooiste mannen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Series met de mooiste mannen

  • Deze lekkere acteurs zouden we echt niet uit ons bed trappen 

  • De lekkerste mannen van Teen Wolf

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen