The Last Bookstore in LA is dé boekenhemel

Ben jij weleens in Los Angeles geweest? Of is het misschien een droom om er ooit nog een keer heen te gaan? Dan hebben wij nu een extra goede reden voor je! In Los Angeles is namelijk een ware boekenhemel te vinden. The Last Bookstore is de grootste boekenwinkel van Californië en verkoopt zowel, nieuwe boeken, als tweedehands boeken!

 

 

Een bericht gedeeld door W. C. Colares (@wccolares) op

The Last Bookstore bestaat sinds 2005 en willen het fysieke boek eren. Het pand waarin The Last Bookstore zich geeft gevestigd was hiervoor een oude en verlaten bank. Alles van deze ban wordt nu opnieuw gebruikt om boeken neer te zetten, zelfs de bankkluizen moeten eraan geloven. Ook kan je door een heuse tunnel van hardcover boeken lopen. Kan je het geloven? The Last Bookstore in Los Angeles moet dus echt wel dé boekenhemel zijn.

 

 

Een bericht gedeeld door W. C. Colares (@wccolares) op

In deze boekenwinkel is eigenlijk bijna elk boek wel te vinden, zelfs kleurboeken kunnen niet ontbreken. Er is zelfs een speciale kamer waarin boeken liggen die meer dan duizenden dollars waard zijn. Ook als je van muziek houdt is The Last Bookstore in Los Angeles wel iets voor jou, ze hebben namelijk ook een hele grote collectie met platen!

 

 

Een bericht gedeeld door LinzBL (@kheley118) op

The Last Bookstore is zeker wel een tripje naar Los Angeles waard. Minstens één keer in je leven moet je toch wel door de boekenhemel gelopen hebben?!

Heb jij The Last Bookstore in Los Angeles al een keer bezocht?

Bron: instagram.com, In The Know Presents, theguardian.com

Lees ook: De 9 beste boekenplekken in Nederland

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Adembenemende bibliotheken waar elke boekenwurm moet zijn geweest 

  • De vijf mooiste bibliotheken ter wereld!

  • Deze boekenkasten willen we allemaal in onze woonkamer

  • Ssst!

  • Gespot: Wilde boekenkasten

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen