Bekende koppels die uit elkaar gingen tijdens het werk

Als je de hele dag op elkaars lip zit tijdens het opnemen van een film of serie is het natuurlijk niet zo heel vreemd dat er hier en daar weleens liefde opbloeit tussen een acteur en actrice. Soms gaat dit heel erg goed en soms volgt er een break-up. Hieronder hebben wij 7 bekende koppels op een rijtje gezet die uit elkaar gingen, terwijl ze nog bezig waren met de opnames van hun film of serie!

Nina Dobrev & Ian Somerhalder - The Vampire Diaries

Een jaar lang waren de fans van The Vampire Diaries er al over aan het speculeren: hebben Nina Dobrev (Elena) en Ian Somerhalder (Damon) een relatie met elkaar? Ja, dus! In het midden van 2011 maakten ze bekend dat ze verliefd op elkaar waren. Helaas duurde hun relatie maar 2 jaar en gingen ze in 2013 uit elkaar. Hierna kreeg Ian Somerhalder een relatie met Nikki Reed (Rosalie uit Twilight), een vriendin van Nina Dobrev. Er wordt gespeculeerd dat dit de reden is dat Nina haar rol als Elena naast zich neer heeft gelegd na seizoen 6. Wel keerde ze nog terug in de laatste aflevering van The Vampire Diaries en maakte ze een leuke selfie met Ian en Nikki.

Bron: Warner Bros. Television

Blake Lively & Penn Badgley - Gossip Girl

De relatie van Blake Lively en Penn Badgley lijkt eigenlijk niet echt op de relatie van Serena en Dan uit Gossip Girl. In de serie gaan ze uiteindelijk met elkaar trouwen, maar in het echt gaan ze uit elkaar. In 2007 kregen de twee een relatie met elkaar, maar drie jaar later (in 2010) gingen ze om nog onbekende redenen uit elkaar. Niemand weet precies wat er mis is gegaan tussen de twee geliefden. Ze bleven vrienden en konden dus nog 2 jaar samen aan Gossip Girl werken.

Bron: The CW

Robert Pattinson & Kristen Stewart - Twilight

De droom van vele Twilight fans kwam uit toen Robert Pattinson (Edward Cullen) en Kristen Stewart (Bella Swan) in het echt een relatie met elkaar aangingen. Team Edward all the way! Hier kwam al snel een einde aan toen Kristen Stewart vreemdging met de regisseur van Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders. Helaas moesten de twee nog wel samen op een perstour om Twilight Breaking Dawn: part 2 te promoten. Gelukkig hebben de twee het netjes gehouden, maar een relatie zat er hierna niet meer in.

Bron: Summit Entertainment

Sophia Bush & Chad Michael Murray - One Tree Hill

Tijdens het filmen van One Tree Hill werden Sophia Bush en Chad Michael Murray verliefd op elkaar. Na een jaar besloten de twee al om met elkaar te trouwen en een half jaar later heeft Sophia hun huwelijk ongeldig laten verklaren. What was she thinking?! Volgens Sophia werd ze namelijk in de relatie gepusht door de makers van de serie. Ondanks deze heftige breuk hebben de twee nog drie jaar lang aan One Tree Hill gewerkt.

Bron: Warner Bros. Television

Jennifer Lawrence & Nicholas Hoult - X-Men: First Class

Weet je nog dat er een gekke connectie leek te zijn tussen Mystique en Beast in X-Men: First Class? Die bleek dus helemaal niet gespeeld te zijn.Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult waren verliefd op elkaar. In totaal hebben ze 4 jaar lang een soort knipperlicht relatie met elkaar gehad, maar in 2014 zijn ze definitief uit elkaar gegaan. Toch waren ze nog niet van elkaar af. In X-Men: Apocalypse speelden ze weer hun oude vertrouwde rollen. Gelukkig zijn ze goede vrienden en ging de samenwerking hen goed af.

Bron: Marvel

Alexis Bledel & Milo Ventimiglia - Gilmore Girls

Nadat Milo Ventimiglia in 2001 de cast van Gilmore Girls versterkte als Jess werd hij goede vrienden met Alexis Bledel. Twee jaar later kregen ze een romantische relatie met elkaar. Helaas was het in 2006 alweer over en uit tussen de twee, maar ze bleven daarna nog wel vrienden. Recentelijk zijn ze weer met elkaar herenigt in de Gilmore Girls reboot: A Year After.

Bron: The CW

Rachel Bilson & Adam Brody - The OC

Vlak nadat The OC begon kregen Rachel en Adam een relatie met elkaar en die duurde drie jaar. In 2006 gingen ze uit elkaar maar bleven wel samenwerken aan The OC tot deze serie gecanceld werd.

Bron: FOX

Wist jij dat deze bekende koppels tijdens het werk uit elkaar zijn gegaan?

Bron: suggest.com, elle.com, cosmopolitan.com

Lees ook: 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

Zoek in artikelen