De beste zinnen uit de laatste aflevering van je favoriete tv-series

Pas op: Spoilers!

Aan bijna alles komt een einde, en dus ook aan al je favoriete tv-series. Maar een einde is geen einde zonder een goede, betekenisvolle en waardige afsluiting. Niet elke tv-serie wordt op een mooie manier beëindigd, soms worden ze namelijk gewoon gecanceld en dat doet best pijn. Gelukkig worden de onderstaande tv-series wel goed afgesloten en hebben wij de beste zinnen uit de laatste afleveringen voor je op een rijtje gezet.

The Vampire Diaries (2009-2017)

Na het ultieme offer van Stefan worden Elena en Damon oud met elkaar. En bij een menselijk leven hoort natuurlijk ook de dood. In de allerlaatste aflevering van The Vampire Diaries zien we dat Stefan en Damon weer met elkaar herenigd worden. Stefan opent de deur van het Salvatore huis voor zijn broer en Damon zegt dan voor de laatste keer: 

“Hello brother”

Gilmore Girls (2000-2007, 2016)

Sinds het eerste seizoen wist de maker van Gilmore Girls, Amy Sherman-Palladino, al hoe ze de serie wilde laten eindigen. Maar die vier woorden heeft ze pas aan het einde van de reboot, A Year in the Life, gebruikt:

Rory: Mom?

Lorelai: Yeah?

Rory: I’m pregnant.

Buffy the Vampire Slayer (1997-2003)

In de laatste aflevering van Buffy the Vampire Diaries zien we dat Sunnydale wordt verwoest en in de Hellmouth valt. Buffy staat samen met haar vrienden aan de rand en ze kijken terug op hun leven.

“You’ve just got to live like a person; how does that feel?” vraagt Faith. “Yeah, Buffy,” zegt Dawn. “What are we gonna do now?”.

Hannibal (2013-2015)

Nadat Will Graham en Hannibal Lecter samen Dolarhyde hebben gedood staan ze samen op een cliff. Voordat ze zichzelf er in een omhelzing van af laten vallen, zeggen ze het volgende tegen elkaar:

“See? This is all I ever wanted for you, Will. For both of us,” zegt Hannibal. “It’s beautiful,” reageert Will.

The Office (2005-2013)

De serie The Office wordt met een prachtige zin afgesloten, als Pam in haar laatste interview zegt:

“There’s a lot of beauty in ordinary things. Isn’t that kind of the point?”

Friends (1994-2004)

Aan het einde van Friends levert iedereen zijn sleutel van het appartement voor de allerlaatste keer in en dan vraagt Rachel of ze nog ergens koffie gaan drinken.

“Sure,” stemt Chandler in. “Where?”

Sex and the City (1998-2004)

Op het einde van Sex and the City zien we Carrie over straat lopen. Ze wordt gebeld door Big (a.k.a. John), en dan zegt ze:

“Later that day, I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging, and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the ‘you’ you love, well, that’s just fabulous.”

Parks and Recreation (2009-2015)

In de laatste aflevering van Parks and Recreation kregen de fans eerst een kijkje in de toekomst van Leslie Knope (Amy Poehler) en haar team. Toch eindigt de laatste aflevering in het heden wanneer iedereen voor een foto poseert. Ben (Adam Scott) vraagt dan aan Leslie, “You ready, babe?”

“Yes,” antwoordt ze, en dan kijkt ze in de camera. “I’m ready.” 

Twin Peaks: The Return (2017)

In de laatste scène van Twin Peaks: The Return blijkt dat Dale Cooper een dood spoor aantreft in het Palmer huis. Hij vraagt zich dan iets af, wat een heel nieuw licht op de situatie laat schijnen:

“What year is this?”

Wat is jouw favoriete laatste zin uit een serie?

Bron: ew.com, giphy.com

Lees ook: Onbekendere series die het kijken waard zijn

Nieuwste artikelen

  • Winnen: 3x Liever verliefd van Sophie Kinsella

  • Locke & Key seizoen 2 releasedatum onthuld

  • Recensie: Miitopia | 3 hartjes

  • Virgin River seizoen 3 trailer is uit: liefdesverhaal Jack en Mel gaat door

  • Het leven zelf - Roelof ten Napel

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

Zoek in artikelen