10 redenen waarom Riverdale bingewatchwaardig is

Vanaf 10 oktober keert Riverdale weer terug op Netflix met een derde seizoen. En dit is echt een serie die je moet bingwatchen! Waarom? Vraag jij jezelf misschien af. Zijn het de acteurs? Is het de kleding die ze dragen? Of zijn het de onderwerpen die aangehaald worden? Het antwoord op deze vragen is gewoon ja, maar er is nog meer! Wij hebben 10 reden op een rijtje gezet waarom Riverdale bingewatchwaardig is!

1. Knappe mannen

Er zitten echt heel veel knappe mannen in Riverdale en wij kunnen maar geen genoeg van ze krijgen! Hieronder een lijstje met de knapste mannen uit Riverdale:

- K.J. Apa als Archie Andrews

- Cole Sprouse als Jughead Jones

- Casey Cott als Kevin Keller

- Skeet Ulrich als F.P. Jones

- Charles Melton als Reggie Mantle

- Mark Consuelos als Hiram Lodge

Riverdale bingewatchwaardigBron: The CW

2. Er komen een aantal hete scènes voorbij

In de auto, in de douche, met een pruik op.. Het kan niet gek genoeg in Riverdale! Af en toe is het stiekem best leuk om naar een hete scène te kijken en er komen er gelukkig wel een aantal langs in deze serie.

Riverdale bingewatchwaardigBron: The CW

3. A bitch you’ll love

Ze is een echte bitch, maar je gaat van haar houden! We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Cheryl ‘Bombshell’ Blossom. Ze is heerlijk bitchy en heeft eigenlijk een klein hartje. Als je eenmaal een plekje in haar hart hebt veroverd dan gaat ze voor je door het vuur!

Riverdale bingewatchwaardigBron: The CW

4. Perfecte combinatie van Gossip Girl en Pretty Little Liars

Geheimen, intriges, moorden.. Wij houden ervan! En al deze elementen (uit Gossip Girl en Pretty Little Liars) komen samen in Riverdale. Jason wordt vermoord, maar wie heeft het gedaan? Archie heeft een groot geheim dat niemand mag weten. Geheimen stapelen zich op en de inwoners komen in een web van leugens terecht.

Bron: The CW

5. Cole Sprouse a.k.a Jughead Jones

Dit is toch ook wel een hele belangrijke reden om Riverdale te bingewatchen! Cole Sprouse kennen we als Cody uit de populaire kinderserie ‘The Suite Life of Zack and Cody’ en daarin was hij zo schattig! Nu is hij een echte bad boy en is hij lid van de Southside Serpents.

Riverdale bingewatchwaardigBron: The CW

6. Belangrijke onderwerpen

Er worden een aantal belangrijke onderwerpen in Riverdale aangehaald. Zo komt de verboden leraar-leerling relatie, het pesten op school en de invloed hiervan op leerlingen en het hebben van een alter ego aan bod. Heel actueel dus!

riverdale bingewatchwaardigBron: The CW

7. Vriendschap & loyaliteit

In Riverdale is vriendschap heel erg belangrijk, net zoals loyaliteit. Archie, Jughead, Betty en Veronica zijn bijna niet te breken. Ze blijven bij elkaar, steunen elkaar en gaan door het vuur voor elkaar. Friendship Goals!

riverdale bingewatchwaardigBron: The CW

8. Mysterieus

Alles aan Riverdale is gewoon mysterieus! De makers zorgen ervoor dat de fans heel veel vragen hebben. Wordt de ene vraag beantwoord, dan is er alweer een volgende vraag waar je mee aan het worstelen bent. Wie heeft Jason vermoord? Wie is de Black Hood? Wat wil Hiram Lodge? 

Riverdale bingewatchwaardigBron: The CW

9. High School Drama

Naast alle serieuze problemen komt er ook High School Drama om de hoek kijken in Riverdale. Wie zijn er op elkaar verliefd? Kan zij wel een relatie met hem beginnen? Wie krijgt de hoofdrol in de schoolmusical? Dat zijn natuurlijk wereldproblemen als je 16/17 jaar bent.

Bron: The CW

10. De kledingstijl

De mannen, zoals Archie, kan je vaak spotten zonder shirt *zwijmel*. Maar het is ook leuk om te zien wat voor mooie high class kledingstijl Veronica heeft. Ze ziet er altijd tiptop uit en dan die hakken die ze draagt. Ge-wel-dig! 

Bron: The CW

Wat is jouw reden om Riverdale te bingewatchen?

Bron: The CW, Netflix

Lees ook: Riverdale cast vergeleken met de stripboeken

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Top 12 beste young adult fantasy series

Zoek in artikelen