De Harry Potter cast is erg goed opgedroogd

Het is inmiddels alweer 17 jaar geleden dat de eerste film, Harry Potter en de Steen der Wijzen, in de bioscopen verscheen. De Harry Potter cast is in die 17 jaar natuurlijk ontzettend veel veranderd. Neem bijvoorbeeld Marcel Lubbermans (Matthew Lewis), hij is uitgegroeid tot een echte hunk. Maar hij is niet de enige die er een stuk beter uitziet. Wij hebben daarom de Harry Potter cast op een rijtje gezet met een foto van toen en nu! 

Harry Potter - Daniel Radcliffe

We trappen dit artikel af met de hoofdrolspeler, Daniel Radcliffe! Na Harry Potter is hij nog steeds erg succesvol en speelt in verschillende films, waaronder Horns, Now You See Me 2, Jungle en Beast of Burdon. Met een baardje ziet hij er ook wel erg goed uit.

Harry Potter castBron: Warner Bros. (Harry Potter & de Steen der WIjzen) / Babber Films (Jungle)

Ron Wemel - Rupert Grint

Als tweede moeten we natuurlijk wel de beste vriend van Harry Potter bespreken. Rupert Grint zit ook niet stil en maakt regelmatig films! Hij is onder andere te zien in Moonwalkers, Into the White en Wild Target. Ook speelt hij een rol in de series Snatch en Sick Note. Ook Ruoert Grint is ontzettend goed opgedroogd, een stoppelbaardje staat hem goed.

Harry Potter castBron: Warner Bros. (Harry Potter & de Steen der WIjzen) / Partizan Films (Moonwalkers)

Hermelien Griffel - Emma Watson

Emma Watson is zeker opgegroeid tot een knappe vrouw! Daarnaast gaat het ook ontzettend goed met haar carriere. Haar 2 laatste films zijn Beauty and the Beast en The Circle. Bij deze laatste film is haar tegenspeler niemand minder dan Tom Hanks. Dat doet ze goed!

Harry Potter castBron: Warner Bros. (Harry Potter & de Steen der WIjzen) / Majestic Filmproduktion (Colonia)

Marcel Lubbermans - Matthew Lewis

Dat Matthew Lewis verandert is in een echte hunk staat buiten twijfel. Helaas is hij geen vrijgezel meer, hij trouwde onlangs met Angela Jones. Hij is vooral bekend door de Harry Potter-serie, maar speelt ook een rol in o.a. Me Before You.

Harry Potter castBron: Warner Bros. (Harry Potter) / Warner Bros. (Me before you)

Draco Malfidus - Tom Felton

Na de Harry Potter-films was Tom Felton onder andere te zien in de film Rise of the Planet of the Apes en de serie Murder in the First. In 2016 verscheen hij in de populaire serie The Flash. Hoewel hij er ontzettend goed uitziet, is zijn blijk nog precies hetzelfde als in de Harry Potter films!

Bron: Warner Bros. (Harry Potter & de Steen der WIjzen) / DC (The Flash)

Ginny Wemel - Bonnie Wright

Bonnie Wright is onder andere te zien in de films Agatha Christie: A Life in Pictures, Those Who Wander en Who Killed Nelson Nutmeg? Maar dat is niet het enige waar ze zich mee bezig houdt. Ze is ook regisseur, doet modellenwerk en heeft haar eigen productiebedrijf. Dat ze modellenwerk doet is niet zo gek, ze is ontzettend mooi.

Harry Potter castBron: Warner Bros. (Harry Potter) / Shutterstock.com

Loena Leeflang - Evanna Lynch

Ook Evanna Lynch is opgegroeid tot een mooie zwaan. Ze is niet in erg veel films te zien, maar speelde toch een rol in G.B.F.,  It Don't Come Easy en de film My Name is Emily ( hierin speelde ze de hoofdrol).

Harry Potter castBron: Warner Bros. (Harry Potter) / Shutterstock.com

Dean Thomas - Alfie Enoch

In de Harry Potter films speelde ALlfie Enoch een redelijk kleine rol, namelijk die van Daan Thomas. In de serie How to Get Away with Murder heeft hij het toch beter voor elaar met zijn hoofdrol als rechtenstudent Wes Gibson!

Harry Potter castBron: Warner Bros. (Harry Potter) / ABC (How to get away with murder)

Lee Jordan - Luke Youngblood

We sluiten dit artikel af met Luke Youngblood. Hij doet niet zo heel veel meer in de televisiewereld, maar was nog wel te zien in de serie Galavant. We kunnen in ieder geval concluderen dat hij ontzettend goed is opgedroogd.

Harry Potter castBron: Warner Bros. (Harry Potter) / Shutterstock.com

Wat vind jij nu van de Harry Potter cast?

Lees ook: Draco Malfidus en Marcel Lubbermans hebben een Harry Potter reünie

Nieuwste artikelen

  • Een gevoelige snaar - Julia Quinn

  • Licht in de vlam - Jennifer L. Armentrout

  • Liefde en dood in de rode stad - Rindert Kromhout

  • Het jaar rond - Cathy Bramley

  • Onze aanraders voor Netflix in maart 2024

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Zoek in artikelen