De 9 mooiste momenten tussen Betty & Jughead in Riverdale

Inmiddels kunnen we alweer volop genieten van het nieuwe seizoen van Riverdale. Wij zijn echt gek op Betty en Jughead. Ze zijn het perfecte stel en hebben alles voor elkaar over. Bughead heeft al meerdere keren onze harten gestolen en daarom hebben wij de 9 mooiste momenten tussen hen op een rijtje gezet.

Riverdale  riverdale  riverdale  riverdale  riverdale  riverdale  riverdale riverdale  riverdale  Riverdale  riverdale  riverdale  riverdale  riverdale  riverdale  riverdale riverdale  riverdaleBron: The CW

1. Toen Betty en Jughead samen in slaap vielen op de bank

Het is maar een heel kort moment, maar daarom zeker niet minder mooi. Ze liggen zo lief samen te knuffelen in hun slaap!

2. Wanneer Jughead tegen Betty zegt dat ze niet los mag laten

Betty zit er even helemaal doorheen. Haar vader en moeder maken ruzie, Polly logeert bij de Blossoms en is in verwachting van een tweeling. Gelukkig heeft ze Jughead die haar een geweldige peptalk geeft en aan het einde zegt ‘Don’t let go’. Het deed ons een klein beetje denken aan die emotionele scène uit de Titanic.

3. Toen Jughead in Betty’s raam verscheen

Romeo & Julia zijn er niks bij. Hoe lief is het dat Jughead bij binnenkomst ‘Hey there, Juliet’ zegt tegen Betty?! En dan die eerste kus die ze met elkaar delen maakt het romantische moment helemaal af. Totdat Betty zich iets beseft over een auto!

4. Wanneer Betty tegen Jughead zegt dat ze altijd achter hem staat

Het maakt niet uit wat Jughead moet doen, Betty zal altijd achter hem staan en hem steunen! En een zoen op het einde mag natuurlijk niet ontbreken, onze harten smolten echt tijdens dit moment.

5. Het moment dat Betty tegen Jughead zegt dat ze in hem gelooft

‘I believe you, Jughead’ waren de exacte woorden van Betty toen Jughead aan haar vroeg of ze zijn vader geloofde. Ze vertrouwen elkaar volledig en dan die zoen op het einde! Wij willen meer van Bughead.

6. Toen Betty aan Jughead onthulde dat er duisternis in haar schuilt

Bij iedereen schuilt er wel een beetje duisternis in zich, dus ook bij Betty. Als zij dit aan Jughead onthult, accepteert hij haar zoals ze is.

7. Het moment dat Jughead tegen Betty zegt dat hij van haar houdt

Wij kunnen ons geen mooier moment tussen Jughead en Betty bedenken dan toen ze voor de eerste keer tegen elkaar zeiden dat ze van elkaar hielden.

8. Wanneer Jughead en Betty elkaar kerstcadeautjes geven

Jughead had het net uitgemaakt met Betty, omdat hij niet wilde dat ze iets te maken had met de serpents. Natuurlijk laat Betty duidelijk weten dat het haar keuze is. Maar het moment dat ze elkaar kerstcadeautjes geven is hartverwarmend.

9. Toen Jughead aan Betty vroeg of zij zijn koningin wilde worden

Moeten we hier nog iets over zeggen? Dit moment gaf ons kippenvel en is zeker één van de mooiste momenten tussen Jughead en Betty!

Wat vind jij het mooiste moment tussen Betty & Jughead in Riverdale?

Bron: The CW, businessinsider.com

Lees ook: 10 redenen waarom Riverdale bingewatchwaardig is

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen