10 redenen waarom we uitkijken naar Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2

Let op: Spoilers voor Chilling Adventures of Sabrina seizoen 1 & de kerstspecial

We hebben het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina verslonden en ook de kerstspecial moest er aan geloven. Nu wachten we al met smart op Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 en die zal op 5 april verschijnen op Netflix. Wij hebben daarom voor jullie 10 redenen op een rijtje gezet waarom we uitkijken naar Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2.

1. Duistere hekserij

In het eerste seizoen ging was de hekserij al een beetje duister, maar in Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Sabrina heeft het 'Boek van het Beest' getekend en dat betekent dat haar vrijheid toch een klein beetje weg is. Ze is nu veel sterker verbonden met de duivel. Er staan in het nieuwe seizoen duistere dingen te gebeuren.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2Bron: Netflix

2. Sabrina's nieuwe identiteit

In de laatste aflevering van het eerste seizoen heeft Sabrina haar naam in het 'Boek van het Beest' geschreven. Op die manier probeerde zij haar vrienden (en Greendale) te redden van de ondergang en dat is zeker gelukt. Maar Sabrina is hierdoor wel een beetje veranderd. Ten eerste is haar haar nu bijna wit en ten tweede zien we dat ze ook haar kledingstijl verandert. Ze gaat voor zwart en lijkt bijna een hele nieuwe identiteit te krijgen. En sluit ze zich nu ook aan bij de 'Weird Sisters'?

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2Bron: Netflix

3. De moeilijkheden in Sabrina & Harveys relatie

Sabrina heeft uiteindelijk aan Harvey verteld dat ze een heks is en onthulde ook dat zij zijn broer weer te leven heeft gewekt. Het enige wat ze wilde doen was hem helpen, maar Harvey heeft het best wel moeilijk met deze beslissing. In de Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 trailer zien we ook dat hij een beetje staat te flirten met Sabrina's vriendin Rosalind. Wij zijn benieuwd hoe de relatie tussen Sabrina en Harvey zich gaat ontwikkelen. Komen ze ooit weer samen?

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2Bron: Netflix

4. De opbloeiende band tussen Sabrina en Nick

In de Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 trailer kregen we ook te zien dat Sabrina en Nick best wel intiem met elkaar aan het dansen zijn. En staan ze nou ook met elkaar te zoenen? We kunnen niet wachten om te weten of Sabrina en Nick gevoelens voor elkaar hebben en of ze iets met elkaar zullen krijgen. Maar hoe zit het dan met Harvey?

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2Bron: Netflix

5. Hilda's nieuwe liefde

Hilda werkt in een boekenwinkel in Greendale en ze is een beetje verliefd op de eigenaar. Nadat ze met elkaar gezoend hebben, beginnen de ogen van Hilda's nieuwe liefde te gloeien. Wij hopen in Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 erachter te komen wie hij is. Is hij een Heks? Of een andere bovennatuurlijk wezen? En wat zijn, zijn plannen met Hilda?

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2Bron: Netflix

6. De slechte plannen van de duivel

De duivel is door en door slecht, dat weet iedereen. Maar hij heeft een ongewone obsessie voor Sabrina ontwikkeld. Maar waarom? Wat voor slechte plannen heeft de duivel met haar? In de trailer wordt alvast duidelijk dat hij er in ieder geval voor wil gaan zorgen dat Sabrina haar school in de brand steekt.

Bron: Netflix

7. Chilling Adventures of Sabrina zit vol met feminisme

Het hele eerste seizoen zat vol met sterke vrouwelijke karakters, die geen mannen in hun leven nodig hebben om hun problemen op te lossen! Ze komen voor zichzelf op en zorgen ervoor dat ook vrouwen gehoord worden. Natuurlijk gaat dit rustig verder in Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 en dit is dan ook zeker een reden om ook het nieuwe seizoen te gaan bingewatchen.

Bron: Netflix

8. De adembenemende special effects

Elke keer als de duivel op het toneel verschijnt lopen de rillingen over onze rug, omdat hij gewoon ontzettend eng is. Ook de andere demonen, zoals de vogelverschrikker in het doolhof en de geest uit de kerstspecial, jagen ons de stuipen op het lijf. De special effects zijn gewoon ontzettend goed.

Bron: Netflix

9. Het lot van Baby Blackwood

Aan het einde van het eerste seizoen besluit Zelda om voor Baby Blackwood te gaan zorgen, omdat zij denkt dat Blackwood geen meisje zal accepteren. In de Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial hebben we kunnen zien dat Zelda er alles aan doet om de baby te beschermen, maar uiteindelijk toch besluit om de baby weg te geven.

Bron: Netflix

10. De sterke vriendschappen van Sabrina

Sabrina mag in haar handjes knijpen met de vrienden die ze heeft. Suzie en Rosalind staan altijd achter haar en hun vriendschap kan erg veel hebben. Hopelijk krijgen we nog veel meer te zien van deze vriendschappen in Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2.

Bron: Netflix

Waarom kijk jij uit naar Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2?

Lees ook: 10 redenen waarom Riverdale bingewatchwaardig is

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Riverdale seizoen 4 is bevestigd

  • Dit zijn de eerste beelden van de Riverdale spin-off 'Chilling adventures of Sabrina'

  • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van december op Netflix

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Eén van onze favoriete tv-heksen zal te zien zijn in Riverdale

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen