Dylan en Cole Sprouse zijn te geweldig op internet!

Dylan en Cole Sprouse zijn allebei bekend geworden door de kinderserie The Suite Life of Zack & Cody. Hierna zijn ze in de filmwereld allebei hun eigen weg gegaan. Cole Sprouse is nu te zien als Jughead Jones in Riverdale en Dylan Sprouse speelde onlangs een rol in de psychologische thriller Dismissed. Ondanks dat ze niet meer met elkaar samenwerken kunnen ze elkaar maar niet met rust laten en zijn ze geweldig samen op het internet. 

Dylan en Cole SprouseBron: Riverdale & Dismissed

1. Cole en Dylan? Of heeft Cole al die tijd iedereen voor de gek weten te houden? Het is in ieder geval duidelijk dat Cole Sprouse wel van een grapje houdt.

2. Wij hadden al zo onze vermoedens. Er is natuurlijk niemand anders die zulke bizarre verhalen over The Suite Life of Zack & Cody kan bedenken dan Zack Martin!

3. Denk maar niet dat je ongezien een foto van Cole Sprouse kan maken. Voor je het weet zit je in een camera duel en sta je op zijn Instagram account 'camera_duels'.

Bron: Instagram @camera_duels

4. Natuurlijk mag jij je broertje een beetje belachelijk maken op Twitter, Cole. Of doe je dat eigenlijk helemaal niet? Je zegt er namelijk niet bij wie van de twee jij bent.

5. +1 voor Cole Sprouse!

6. Dylan en Cole Sprouse kunnen het niet laten om elkaar te pesten met gekke foto's van vroeger. Van ons mogen ze dit vaker doen. Dit is toch gewoon genieten!

Bron: tumblr.com

7. Je zou bijna denken dat het een tweeling is!

8. De Kylie Jenner challenge is voor slappelingen. De echte diehards doen natuurlijk de Cole Sprouse Challenge! Durf jij het aan?

9. Dylan en Cole Sprouse hebben echt een ontzettend goed geheugen en vinden het helemaal niet erg om sappige details uit hun jeugd vrij te geven. Stoute Zac!

10. Wie is de slimste van de twee? Dylan is ervan overtuigd dat hij dat is! Maar Cole zou Cole niet zijn als hij er geen geweldig antwoord op zou hebben.

11. Nou wij hopen toch wel dat ze gewoon lekker zichzelf blijven! Want ze zijn gewoon helemaal perfect zoals ze zijn en ontzettend grappig.

Wie vind jij het leukst? Dylan Sprouse of Cole Sprouse?

Bron: twitter.com, tumblr.com, instagram.com

Lees ook: 10 redenen waarom Cole Sprouse een lekker ding is

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen