De lekkerste bad boys uit series

We weten natuurlijk allemaal wel dat we niet verliefd moeten worden op de bad boys. Meestal zijn deze mannen namelijk echte hartenbrekers. Maar stiekem zijn het wel onwijs knappe mannen die rondlopen en over het algemeen hebben ze maar een klein hartje! Speciaal voor de liefhebbers hebben wij daarom de lekkerste bad boys uit series op een rijtje gezet. 

Jughead Jones uit Riverdale

We beginnen het rijtje met de lekkerste bad boys uit series met Jughead Jones uit Riverdale. Jughead is de leider van de Serpents en is dus bepaald geen lieverdje. Voor een vechtpartij draait hij zijn hand zeker niet om, maar hij heeft toch ook wel een hele lieve kant. Hij staat voor iedereen klaar en zal degenen om wie hij geeft altijd beschermen. Voor buitenstaanders is hij een echte bad boy en je wilt zeker geen ruzie met hem krijgen, maar voor zijn familie is hij een schat. Wij zijn echt wel een beetje jaloers op Betty!

bad boys in seriesBron: The CW

Jackson 'Jax' Teller uit Sons Of Anarchy

Jax speelt de hoofdrol in Sons of Anarchy. Hij heeft een tijdje in de gavangenis moeten zitten voor het smokkelen van spullen en het vervoeren van wapens. Daarnaast is hij de (vice) president van de Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original (SAMCRO). Dit zijn natuurlijk de ideale ingrediënten voor een echte bad boy (en zo ziet hij er ook uit met zijn leren bodywarmer!). Dat hij lekker is hoeven wij natuurlijk niet uit te leggen!  

bad boys in seriesBron: Fox 21

Dean Winchester uit Supernatural

In Supernatural volgen we de levens van Dean & Sam Winchester. De echte bad boy van deze twee broers is duidelijk Dean Winchester! Hij is een man waar elke vrouw een relatie mee zou willen hebben en waarop andere mannen jaloers zijn. Dean is gek op bier, wapens en fast food. Daarnaast is hij erg dominant. In zijn auto gelden zijn regels en luister je naar zijn muziek. Gelukkig kunnen wij hem dat wel vergeven, want wat is hij ontzettend lekker.

bad boys in seriesBron: The WB

Killian 'Hook' Jones uit Once Upon A Time

Captain Hook is natuurlijk een geboren bad boy. Hij is de grote boze schurk uit Peter Pan, maar in Once Upon A Time is hij echt een lekker ding! Voordat hij in Storybrooke belandt, heeft hij ontzettend veel slechte dingen gedaan. Hij werd een bittere, gewetenloze piraat door de dood van zijn broer, Liam, en heeft toen zelfs de vrouw van Repelsteeltje verleid. Zijn ontmoeting met Emma is zijn verlossing geweest en hierdoor werd hij een bad boy met een goed hartje. Hierdoor heeft hij ons hart gestolen!

bad boys in seriesBron: ABC

Damon Salvatore uit The Vampire Diaires

Natuurlijk mag Damon Salvatore uit The Vampire Diaries niet ontbreken in ons rijtje met de lekkerste bad boys uit series! Vanaf het allereerste moment dat Damon, samen met zijn mist, in Mystic Falls verschijnt weten we al dat hij voor problemen gaat zorgen. Hij is verliefd op het meisje van zijn broer en doet er werkelijk alles aan om haar te krijgen. Net zoals veel mannen in dit rijtje heeft hij veel slechte dingen gedaan, maar meestal zat daar wel een goede reden achter! Damon is daarom een bad boy waar wij wel naast wakker zouden willen worden.

Bad Boys seriesBron: The CW

Klaus Mikaelson uit The Originals

Klaus Mikaelson uit The Originals is toch wel de bad boy onder alle bad boys. We weten niet precies waardoor het komt, maar Klaus heeft ons hart betoverd. Klaus is één van de slechtste vampiers die er op de wereld rondloopt. Iedereen die hem in de weg staat vermoordt hij in koelen bloede, zonder ook maar een beetje spijt te hebben. Maar toch smelt ons hart als hij een tekening maakt van Caroline en hij die aan haar schenkt met de tekst 'Thank you for your honesty, Klaus'

bad boys in seriesBron: The CW

Eric Northman uit True Blood

Hoopten we stiekem niet bijna allemaal dat Sookie uiteindelijk voor Eric zou kiezen en niet voor Bill? Zijn eerste verschijning in True Blood staat in ieder geval nog in ons geheugen gegrift. Hij zat op zijn hoge troon in Fangtasia met zijn duistere blik en lange blonde lokken. Niet lang daarna begon hij te praten en wij hielden het niet meer! Ondanks zijn harde voorkomen blijkt al snel dat hij alles over heeft voor de mensen (of vampieren) om wie hij geeft. 

bad boys in seriesBron: HBO

Chuck Bass uit Gossip Girl

Hoewel Chuck Bass er misschien niet echt uitziet als een bad boy door zijn nette kleren is hij dat zeker wel. Vooral in de eerste seizoenen van Gossip Girl is hij een bad boy waar je liever bij uit de buurt blijft. Hij is charmant, een echte playboy en krijgt altijd wat hij wil. Hij gebruikt vrouwen voor zijn plezier en zo af en toe randt hij ze zelfs aan. Toch verandert hij in een betere man waar ons hart sneller van gaat kloppen! En van die intense blik krijgen we gewoon nooit genoeg.

Bad Boys in seriesBron: The CW

Nicholas 'Nick' Scratch uit Chilling Adventures of Sabrina

Tot slot mag Nick uit Chilling Adventures of Sabrina natuurlijk ook niet ontbreken tussen de lekkerste bad boys uit series! Nick is precies de juiste hoeveelheid slecht om een echte bad boy te zien. Zeker in vergelijking met Harvey. Het is een moeilijke keuze die Sabrina moet maken, maar wij hadden het wel geweten hoor. Die onweerstaanbare blik van Nick is toch gewoon niet te weerstaan?!

de lekkerste bad boys uit seriesBron: The CW

Wie vind jij de ultieme bad boy?

Lees ook: Series met de mooiste mannen

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • 10 redenen waarom Ben Barnes een lekker ding is

  • Top 12 beste young adult fantasy series

Zoek in artikelen