5 onthullingen over de laatste afleveringen van Shadowhunters

Pas op: Grote spoilers!

Het is eindelijk tijd voor de laatste afleveringen van Shadowhunters. Het is alweer 9 maanden geleden dat we te horen kregen dat Shadowhunters zou stoppen en dat de fans met een grote cliffhanger werden achtergelaten. Jonathan werd door Lilith tot leven gewekt en het was niet duidelijk of Clary het einde heeft overleefd. Gelukkig hebben wij nu 5 spectaculaire onthullingen over de laatste afleveringen van Shadowhunters voor jullie!

1. Clary

Volgens Katherine McNamara (Clary Fairchild) zal Clary niet meer hetzelfde meisje zijn dat we kennen uit de eerdere seizoenen. Alles wat er tijdens en voor de ontploffing is gebeurd heeft Clary veranderd en ze kan nooit meer de persoon worden die ze was. Jonathan is nu weer in haar leven en ze gaan samen op een interessante reis. Ze kunnen niet alleen voor het eerst een band opbouwen zonder de bemoeienis van buitenaf, maar Clary begint ook te begrijpen hoeveel pijn Jonathan heeft doorstaan. Hij heeft nooit normaal kunnen zijn of liefde kunnen voelen.

laatste afleveringen van shadowhuntersBron: Freeform

2. Simon

Simon is degene die het, het moeilijkste heeft met Clary’s verdwijning. Simon en Clary hebben altijd elkaar gehad, ook toen zij samen de schaduwwereld ontdekten. Zolang Simon Clary aan zijn zijde had staan, kon hij alles aan en kwam alles wel weer goed. Dat is wel gebleken op het moment dat Simon afscheid nam van zijn moeder. Hierdoor werd hij nog verder van de menselijke wereld verdreven, maar gelukkig had hij de steun van Clary. Nu Clary weg is voelt het voor Simon alsof hij nergens meer bij hoort. Hij heeft geen connectie meer met de menselijke wereld, maar ook niet meer met de schaduwwereld.

laatste afleveringen van shadowhuntersBron: Freeform

3. Clary & Jace

Uiteindelijk zullen Clary & Jace weer bij elkaar komen. Ze hebben wel een hele slechte timing en komen op een hobbelige weg terecht. De laatste keer dat Clary & Jace contact met elkaar hebben gehad, duwde Jace Clary van het dak af en probeerde hij haar te vermoorden. Clary weet dat Jace niet zichzelf was en er niks aan kon doen, maar Jace heeft het er zelf erg zwaar mee.

laatste afleveringen van ShadowhuntersBron: Freeform

4. Simon & Izzy

Simon & Izzy zullen in de laatste afleveringen van Shadowhunters naar elkaar toegroeien. Ze gaan samen heel veel missies doen en daardoor brengen ze ontzettend veel tijd met elkaar door. Ze zullen dingen in elkaar ontdekken die ze niet eerder bij elkaar gezien hebben. Op een gegeven moment zullen ze zelfs voor elkaar vallen. Volgens Emeraude Toubia (Izzy) zullen de vonken ervan afspatten! Ze hadden natuurlijk altijd al een connectie en hun relatie zal voortbouwen op een ontzettend sterke basis, namelijk die van vriendschap en vertrouwen.

laatste afleveringen van ShadowhuntersBron: Freeform

5. Magnus & Alec

Magnus probeert te wennen aan zijn leven als sterveling. Hij is boos op alles wat hiertoe geleid heeft. Hij heeft er niet zozeer spijt van dat hij zijn krachten heeft opgegeven, omdat hij Alec hiermee heeft kunnen redden. Hij kan namelijk niet leven zonder Alec, maar toch heeft hij het erg zwaar. Ook Alec heeft het moeilijk, omdat hij niet precies weet hoe hij Magnus kan helpen. Hij begrijpt niet dat magie gewoon een onderdeel is van Magnus’ bestaan.

Bron: Freeform

De laatste afleveringen van Shadowhunters seizoen 3B worden vanaf nu elke week op dinsdag op Netflix gereleased. 

Ben jij benieuwd naar de laatste afleveringen van Shadowhunters?

Bron: Netflix, Freeform, tvline.com

Lees ook: Cassandra Clare's aankomende shadowhunters' boeken

Nieuwste artikelen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Young adult top 6: december 2023

  • Fictie top 6: december 2023

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

  • De affaire - Yvonne Doorduyn

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Top 12 beste young adult fantasy series

Zoek in artikelen